#Let'sTalk/Nieuwe Topics

#Slow Down A Little bit° & N-‘Joy!

 the-less-routine-the-more-life-quote-1

Ohw Yessssssssss, Ladies!

 Have a Beautifull Sunday!°

 

Our D@ily Routine°

So true! In deze drukke wereld waarin tijd goud is hebben we een goede routine nodig. That’s a fact! Zonder een goede routine komen we tijd tekort en kan het ons hele dag in de war schoppen. Allemaal hebben we een routine die bij ons lifestyle passen. Het geeft ons rust en structuur. Desondanks dat een goede routine goed voor ons is kan het op ten duur very BORING worden.

#Boring°

Everyday the same things is Boringgggg!! 

Stel je nou eens voor dat je every single day dezelfde dingen doet. Dag in dag uit. PicsArt_05-24-08.32.18Het wordt een op een gegeven moment very Boring & een Struggle om door je week heen te komen.

Stel een routine samen die bij jou past°Think about it…

Stel je maakt een plan om de dingen die je leuk vindt om te doen te verspreiden over een hele week..sounds good, Right? 

 Dat vind ik dus nou ook.

 #Time is Gold!°

Dat alles tijdsgebonden is eenmaal ook een feit. I know. En dat is dus precies the point.

Tips° Tips° Tips°

images

×Kijk of je tijd kunt besparen (indien mogelijk) Plan je dagelijkse dingen zodanig in dat je tijd bespaart om iets anders te doen. Gebruik die tijd voor een relax momentje.

Maybe om uit je favoriete magazine te lezen met een lekker glaasje fris of een grote mok thee. En vervolgens weer verder te gaan met die dingen die je op planning hebt staan.

×Probeer eens voor of na je werkdag ergens iets te gaan eten puur om de sleur te verbreken. Of het nou ergens ontbijten is voordat je gaat werken of dat je ervoor kiest om te relaxen in een leuke tentje after work. Heerlijk toch!

×Daag jezelf uit iets nieuws uit te proberen tenminste één keer per week.

× Verwen jezelf! Met een leuke item, kleed jezelf leuk aan en maak een rondje in de stad.

×Als je studeert kun je gebruik maken van je tussen uren. 

Werk je fulltime? 

Probeer te kijken of je indien mogelijk, al is het maar één dagje thuis flexibel te werken of dat je één dag minder werkt om je werkroutine een beetje op pauze te zetten. 

Werk je parttime? 

Dan is het makkelijker om goed gebruik te maken van the days die je vrij hebt en zo trakteer je jezelf op een welverdiende break. Als je bijvoorbeeld van maandag t/m vrijdag werkt kun je bijvoorbeeld kijken of je die woensdag kan skippen. En dan heb je precies je werk week in tweeën gedeeld.

I’ts a Choice°

Misschien denk je, ja daaaaag Miss B! 

Dat kost me wel mooi maar liefst vier werkdagen minder aan de eind van de maand. (Remember het is een voorbeeld.) Maar sommige dingen zijn belangrijker. Natuurlijk moet je realitisch zijn en kijken wat haalbaar voor je is. Jij weet tenslotte wat je kan missen. 

But think about this: 

Heeft het nut om jezelf kapot te werken als je alsnog niet van je geld kunt genieten? Omdat je veel hebt moeten werken en meer op je werk bent dan thuis? Of dat je in de weekeinden te uitgeteld bent van je lange werk week om van je weekend te genieten?

Sometimes we have to make a choice. En ja, soms is het eng om die stap te nemen en blijven we liever in onze comfortzone. Maar soms you just have to do it! En kijken hoe het uitpakt in this case pakt het alleen maar goed uit. Je zult jezelf afvragen waarom je dit nooit eerder hebt gedaan.

Spontane dingen doen die je normaal niet op een werkdag zal doen. Girlllll dan heb ik het natuurlijk niet over stappen tot laat in de nacht! 

Het moet natuurlijk wel in balans zijn offcourse. You have a job or school to go the next day!

Let’s Count°

Jezelf letterlijk moeten slepen om je week door te komen totdat je je vrij kan voelen in het weekend? Is not good, Girlllllllll! Dat betekent dat je dan in één maand alleen maar acht dagen (dat in totaal aan vier weekenden is) echt van je leven kunt genieten. En nu wil je jezelf 20 dagen dus vier werk weken per maand van maandag tot en met vrijdag tekort doen door alleen in het weekend iets te doen wat je happy maakt? Reken maar uit twaalf maanden  keer twintig dagen.. 

Hoeveel dagen ‘verlies’ je per jaar? (I’m just saying.)

Just think about it..

 4e9a52873e7bab72bf330df2c4151fce

Come on, Girl Leef!°

Doe je iets wat jij leuk vindt. Of het nou relaxen is op de bank lekker genieten van Netflix, lekker in de ochtend naar de bioscoop, jezelf inschrijven voor een leuke workshop of dat je voor een dagje wellness kiest. Wat het ook is Girl, als je maar happy bent.

What makes you happy makes me Happy! 

We have to Enjoy Life more° je zult zien dat het leven meer fun is. Een terrasje pakken, een shopdagje, een leuke workshop volgen, je nagels doen of een heerlijk strandwandeling it wi’ll put a smile on your’e face. En dat allemaal gewoon in een gewone werk week heerlijk toch?!

Wees Creatief°

Het hoeft niet perse veel geld te kosten om te kunnen genieten van een momentje voor jezelf. Bij de Hema heb je een ontbijt uurtje van 09.00 uur tot 10.00 uur. Voor maar €2,00. (Het was eerst zelfs €1,00.) En je hebt gebakuurtje ook bij de Hema van 16.00 uur tot 17.00 uur. Je betaald €1,00 voor één gebakje naar keuze met thee of koffie. En €0,75 eurocent per los gebakje dat je erbij los koopt. 

Heerlijke gebakjes vooral de chocolade taartje en het wortel taartjeis heerlijkkkkk!!!! (Hahahaha ik zit gewoon uitgebreid reclame te doen voor de Hema.:P)

Jammer genoeg is hij momenteel gesloten maar mijn favoriete ontbijt is bij LaPlace en qua gebak ga ik bij de Hema. Niet duur! En off course zijn er ook andere opties.

 

prettygirls1

It wi‘ll M@kes You Happy!°

You wi’ll see!

Je  hebt meer tijd om van je leven te genieten! Je voelt veel minder druk op je en de dagen in de week zijn bijna net zo leuk als de weekeinden! Geen gestruggle meer! You wi’ll see girl you wi’ll walk around even more Happy!!!! Just give it a try..

“Je werkt om te leven

 maar je leeft niet om te werken.°”

 I’m just saying..

Hugz,

PicsArt_04-17-04.28.11

Advertenties

10 thoughts on “#Slow Down A Little bit° & N-‘Joy!

 1. Hey meid, bedankt voor je leuke reactie op mijn blog. Ik hoop dat je er een leuke serie uit heb kunnen halen. Dat tijd goud is, is helemaal waar en vooral momentjes voor jezelf. Precies zoals je zegt, het hoeft niet duur te zijn. Je kan ook gewoon wat lekkers in de supermarkt halen en thuis een leuke film kijken!

  -x- Sabrina

  Liked by 1 persoon

 2. Heyhey Girl!! Awhh So liefff!
  Your’e welcome!
  Ik heb zeker één leuke serie uit kunnen halen!
  In het weekend maar eens lekker kijken.

  Precies Girl!
  En dat laatste wat je zegt is precies mijn fave! Lkkr op de bank met iets lekkers en een filmpje kijken. Home Sweet Home, Right? 🙂
  Bedankt voor het lezen van mijn artikel!

  Have A Nice Week Sabrina 😉
  Hugz, Miss B.
  -xoxoxo-

  Like

 3. Pingback: Tea Time with Miss B. #Nr.4|N’-Joy bewust & Be smart with you’re Time° | Bellamy BlogzThingz Over..

 4. Pingback: Tea Time No.#17°| Break the Weekly Routine!|Examen Tips|PepT@lk|MORNING Vibe° | Bellamy BlogzThingz Over..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s