Nieuwe Topics/TEA TIME!!!!!

Tea Time No.18|Believe!|Morning VIBE°

PicsArt_05-22-12.21.45

Goodmorning Ladies!

So today delen we de week weer in de helft. 

It’s going Fast! Vandaag ben ik in een happy mood.lekker geslapen! Maar mijn lichaam doet alweer pijn door zijn inspanning van gisteren. Ik heb genoten van een heerlijk dag! Wel jammer dat hubbie niet meekon omdat hij moest werken. Dan was het nog leuker geweest. Gisteren hadden we een leuke dagje gehad. We zijn gaan kijken naar de nieuwe Angry bird film en naar  Mc Donald’s enzo.

De film was heel erg leuk! Ik zal er niet veel over vertellen want iedereen heeft de recht om zelf te gaan kijken. Maar het is een leuke film.

 Let’s Talk!

So.. ik heb het al een beetje gehad over doelen… maar soms kunnen doelen die we voor onszelf stellen voor anderen  onmogelijk lijken. That’s okay.. iedereen mag vinden wat ze willen maar er is een ding:

You have to Believe in Yourself!

Girl, Girl, Girl!!!

Ohw yessssssssss! Om je doelen te kunnen bereiken moet je in jezelf geloven. You have to. Jou doelen die je wilt bereiken moet niet afhankelijk zijn van anderen. Nope Nope Nope. Want dan leef je niet meer voor jezelf maar voor anderen. En dat moet je niet hebben. Het laatste wat je wilt worden is a prisoner van mensen. Tuurlijk kun je soms een wijze tip gebruiken. Maar mijn point is als jij zelf niet compleet in jezelf gelooft wie doet dan wel, right? We have to believe in ourselves no matter what we ook als doel in ons leven stellen. En soms als je veel negatieve reacties krijgt moet je genoeg in jezelf geloven om jezelf er door heen te slaan… anders zul je nooit iets bereiken…als meningen van anderen invloed hebben op de doelen die je in je leven voor jezelf stelt.

PepT@lk°

So ..geloven in jezelf is heel belangrijk om je doelen te bereiken. Dat is een must. En het is echt nodig vooral als je een doel hebt die niet the most easy is. Je moet geloven dat je het kunt! Anders haak je af omdat je denkt dat je niet zal lukken. So.. vertrouw in je kunnen. You can do this! Heb je examen? En denk je dat je het niet gaat halen?  Come on girl! Je kunt het! Zet je 100% in..  en als je het niet haalt dan heb je in ieder geval je best gedaan en moet je ook blijven geloven dat je het kunt. Maar please wees positief. En off course moeten we wel realistisch zijn. Je kunt je boeken niet dicht laten en denken dat je het haalt. You have to put in the work. Ik geloof in jou! Nu jij nog!!!

 

#Morning Vibes°

 

 

images (1)

PicsArt_04-17-04.28.11

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s