It's mah Feeling °/Nieuwe Topics

It’s Mah Feeling:#No.2 Ath Some Point we Have to Evaluate Our Life°

 

PicsArt_05-19-06.36.41

 

2016-05-13-16-32-56

So girls.. welcome bij een nieuwe artikel… So.. zo nu en dan is het belangrijk om je leven te evualeren, Right? PicsArt_05-19-08.01.42Althans dat vind ik. En dat doe ik dus momenteel… er zijn dingen die  je als mens meemaakt in het leven dat je even aan het denken zet… doordat je soms met veel nare dingen te maken krijgt is het moeilijk om te focussen op al het moois in je leven en wat je wel hebt kunnen bereiken. Je weet wel dat je ook mooie dingen hebt maar ze vallen een beetje in de achtergrond.. if you know what i mean. Desondanks het zware en intense gemis van mijn zusje ben ik toch sterk ben gebleven en heb ik het beste weten te maken van mijn leven. Al mis ik haar badley!! Ik heb de beste soulmate ever! Mijn hubbie is mijn steun en toeverlaat wat ben ik gezegend met mijn prinsje mijn zoontje love them so much!!!! Ik ben blij met onze hechte band als gezin. I’m  so lucky! Ik hoop dat ook jij een soulmate hebt of vindt in je leven die je bij kan staan en steunen. Want dat hebben we allemaal nodig. En als je die soulmate nog niet gevonden hebt dan hoop dat je ouders en/ of broers/zussen je die steun bieden.

Weet je? Soms kun je zoveel meemaken in het leven dat de mooie dingen overschaduwd worden en dat je focust op wat je niet meer hebt en meestal gaat het onbewust zonder dat je het door hebt. Het is ook niet raar want tja..die minder leuke dingen zijn ook niet niks. En dat heb ik ook zeker een tijdje gedaan ik was zo verdrietig dat ik geen vader meer heb om de belangrijke dingen in mijn leven met me mee te maken. Mijn trouwerij, het geboorte van mijn prinsje, zijn eerste schooldag en het feit dat mijn zoontje nooit zijn opa zal leren kennen. And the same thing met mijn zusje ze zal nooit mijn zoontje kennen en we zullen nooit verder kunnen genieten van onze hechte sisterband.  Maar kan ik er aan doen? Ik kan over ze praten en hem leuke dingen vertellen van zijn opa en tante en wanneer ik hem dat allemaal vertel dan straalt hij. Dat is het enige wat ik kan doen dat is waar ik controle op heb…

So Let’s Evalu@te!°

Tijdens deze evaluatie weet ik dat het nu tijd is om  meer te focussen wat ik wel heb. Anders gaat alles onder je neus voorbij. So dit zijn de dingen waar ik heel blij mee ben… Ik ben blij dat ik een mooi huwelijk heb! En dat ik een mama mag zijn en de dochter mag zijn van mams. So yessss! Als ik nu evualeer op de mooie dingen die ik  in mijn leven heb desondanks enkele zware tegenslagen dan ben ik heel happy en trots dat ik ze heb.

Maar goed bij een evaluatie ga je ook kijken wat de dingen zijn die nog verbeterd kunnen worden in je leven en het kan van alles zijn.

Eens kijken..uhm.. wat ik graag wil verbeteren in mijn leven …

Mah Goal#1

I wanna Feel Better in this Body°

Ik wil mezelf  lekkerder in mijn vel wil gaan voelen en daarmee bedoel ik: Fit voelen. Dus tijdens het evualeren van mijn leven wil ik me meer daar op gaan focussen.  Energie is heel belangrijk dat heb je nu eenmaal nodig om het leven aan te kunnen en bij te houden zowel fysiek en mentaal. Ik ben al slank dus daar ligt het niet aan. Maar ik wil gaan werken aan mijn fitheid. Gezien ik veel gebrek heb aan energie door mijn chronische ziekte  wil ik mezelf daarop focussen de komende tijd.

Mah Goal#2

I wanna get rid off Fear°

Als ik mezelf verder evualeer wil ik ook werken aan het bouwen van kracht. Ik heb namelijk elke dag de angst dat ik weer één dierbare kwijt kan raken. I know…. als je elke dag daaraan zal denken dan heb je geen leven. Maar ja… als je dit soort dingen meemaakt en ook nog eens onverwacht dan wordt je er bewuster van & believe me je wordt er meer bewust dan je lief is. Het is een angst dat in je groeit. Ik heb nog maar drie dierbaren over en dus is het best scary.

Mah Goal #3

More Strength To Deal with People°

Maar ik heb ook mentale kracht nodig om met mensen om te gaan. Sommige mensen in mijn omgeving hebben me echt uitgeput .. en die heb ik als onnodige hindernissen ervaren in mijn leven. Ik ben eigenlijk ook mijn vertrouwen in mensen kwijtgeraakt. I’m so confused..  je wilt niet het niet weten. Wat is nou echt? En wat niet?   

Maar goed terugkomende op mijn angst.. ik heb ook gemerkt dat deze constante angst mijn lichaam in die stresshouding blijft houden. Ik besef ook dat ik de enige ben die daar wat aan  kan doen. But girls..it gonna be hard. But anyways.. het komt er dus op neer dat ik moet gaan vertrouwen in het leven.. maar hoe doe je dat? If we know that tomorrow is never promised, right? I have to figure that out for myself. Het word niet makkelijk om deze stappen uit te voeren maar ik wil toch verandering daar in gaan brengen. Als ik terug denk en wie ik was en wat nu van is geworden is het heel vervelend maar tegelijkertijd is het ook niet  vreemd… als het leven van deze zware zwepen uitdeeld. De realiteit is en blijft dat het een bepaalde impact op je heeft op ten duur.

Je weet how it goes… als je iets evualeert betekent niet dat het één, twee, drie goed zal gaan. That’s a fact. Je zult het in praktijk zeker moeilijker ervaren dan hoe het op papier staat of hoe je het voor ogen hebt. Maar één ding is zeker waar een wil is..is een weg.. ik zal na even paar maanden even tussen evaluatie moeten doen om te kijken waar ik sta en of ik al wat heb kunnen bereiken. But we have to evaluate our lives.. je leeft je leven immers niet zomaar het is iets kostbaars.

So girls this was another it’s mah feeling.. ik denk dat het ath some point heel goed is om je  leven even te evualeren.. kijken hoe het met je gaat..of je leven gaat zoals je het wilt.. wat je aan jezelf nog kan veranderen voor the best… It’s important to do that once a while…

Één ding is zeker het moet stap for stap gaan.. een baby loopt ook niet meteen zodra hij geboren is everything takes time.. 

So i wi’ll see you girls in the next:

2016-05-13-16-32-56

PicsArt_04-17-04.28.11

2 thoughts on “It’s Mah Feeling:#No.2 Ath Some Point we Have to Evaluate Our Life°

  1. Wat *** dat je geliefden moet missen en intussen omringd wordt door mensen die je energie vreten.. Zelf evalueer ik ook wel eens (goede gewoonte haha!). Zoals 2 jaar geleden toen ik ook flink in de war was. Wat moet iedereen van me? Ik heb toen besloten ‘onkruid te wieden’: iedereen die mijn energie vrat en ondertussen niets toevoegde aan mijn leven gooide ik er gewoon uit! Zo’n opluchting! Ik had weer alles helder en hield zó veel meer energie over, niet normaal. Ik kan het je dus aanraden, al is nog meer mensen kwijtraken misschien eng.. En iets om in te vertrouwen is dat wanneer jij beslist hoe je in het leven staat, het leven zich er ook na zal gedragen!

    Ik hoop dat je er misschien wat aan hebt 😉 Groetjes! B.

    Geliked door 1 persoon

  2. @ Banana thnx voor je reactie! Dat is defenitly een goede gewoonte. Weet je? Dat klopt …ik vind je vergelijking van onkruid heel erg mooi. Want onkruid daar heb je in feite niets aan! Ik heb dus een hoop onkruid te wieden. Hahaha! Maar it is So true wat heb je toch aan mensen die je energie alleen maar vreten. Helemaal niets! Ik ga daar de komende tijd defenitly wat aan doen.
    Bedankt voor je Lieve tips! Ik waardeer ze enorm. Liefs, Miss B. 😘

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s