Nieuwe Topics/TEA TIME!!!!!

Tea Time With Miss B #20|PepT@lk Special voor mah Girl Wees positief| Morning Vibe Special° |Doorgaan? Still thinking..

PicsArt_05-22-12.21.45

Nou eindelijkkkkk! Het is vrijdag! Ik ben weer aan de koffie vandaag weer een Wiener Melange heerlijk! PicsArt_05-28-01.43.46So hey! Eindelijk kunnen we de weekeinde welkom heten. Finally! Lekker kunnen slapen? Great! Ik wou een lezer van mij nog veel plezier wensen met haar etentje vandaag after work samen met haar vriendin. N’-joy Girl! (Ze weet wie ze is.) Maar goed even wat anders.. ik ben iemand die snel wordt geraakt door pijn van anderen. Dus nee.. ik ben niet zo happy today.. Ik weet uit ervaring hoe hard het is op met zulke gebeurtenissen in je leven om te moeten gaan.

Deze tea time special van vandaag is speciaal voor één van mijn lezers. Vele kennen deze pijn niet en het is alleen maar goed. Maar ik die deze pijn maar al te goed ken wil er vandaag aandacht aan besteden.

PEPT@LK (Special)

For mah Girl: WeesPositief♡

So ladies.. de titel zegt het al peptalk special… ik volg vele van jullie en lees ik jullie artikelen en sommige dingen raken mij diep. Vandaag wil ik deze peptalk richten op één van mijn lezers… ik moest de hele tijd aan haar denken. Naar aanleiding van haar artikel van Yesterday…Het is niet niets… als je iemand die altijd in je leven hebt gehad moet verliezen. En vaak is het leven er na heel maar dan ook heel onbeschrijfelijk moeilijk! Want alles gaat door. Je moet elke dag door het verdriet heen proberen door te zetten. Jezelf uit bed slepen en de dingen nakomen die je moet nakomen.. Girl.. het is moeilijk vooral omdat jij degene bent die met een intense leegte en pijn en gemis  moet leven every second… sommige dagen lukt het prima en heb je zonder moeite een dag achter de rug en dat voelt dan als een overwinning want je was goed afgeleid en op sommige dagen your’e just ”fine” en weet je jezelf door al je pijn toch staande te houden en  op sommige dagen wordt je overspoeld met verdriet en andere gevoelens en wordt het allemaal te veel..

We are Proud off You, Girl!

Ik wil je complimenteren voor je kracht! Want besef je wel hoe sterk je bent? Je bent sterk girl.. desondanks alles blijf je doorzetten.. je gaat naar je werk en probeer desondanks alles het beste ervan te maken. Je doet het goed girl! I’m So proud off you.. het leven eist van je dat je jezelf herpakt.. i know en dat is soms oneerlijk want het verdriet is zo groot dat je eigenlijk meer tijd nodig  hebt om bij te komen.. het brengt een bepaalde druk met zich mee en het laat je ook van jezelf eisen dat je weer het oude moet zijn met als gevolg dat je  het gevoel krijgt dat je als het ware door je gevoelens heen  moet rushen..ik weet het dat gevoel ken ik maar al te goed..

Maar doe wat je kan doen en het is okay om verdrietig te zijn verstop je pijn niet je en eis vooral niet te veel van jezelf..  geen dag is immers hetzelfde..ik denk aan je. 

En ik denk dat ik namens alle volgers die jou ook volgen kan zeggen:

We zijn er voor je!  En we zijn trots op je en de manier hoe je ermee omgaat!

We have your’e back, Girl!

Big Hug

♡♡♡♡♡♡♡♡

Morning Vibe(Special) 

Deze clip is speciaal voor jou girl! 

Our 20 ste Tea Moment°

Ik heb er over nagedacht yesterday…maar ik zit toch met een paar dingetjes die me nog steeds laten twijfelen… Het lijkt me wel leuk om van onze tea times een vaste iets van te maken. Don’t get me wrong..

Ik heb ook veel positieve reacties gekregen. Maar het is een beetje eng want tja.. waar ga ik nou every morning over praten en lukt het me wel om het zo interessant mogelijk te blijven maken voor jullie? Want ik schrijf dingen uit mijn hart.. En daarnaast ben ik iemand die veel over het leven nadenkt en over gevoelens schrijft en dingen die ik tot nu toe van leven heb geleerd. En off course probeer ik van alles iets positiefs te maken of artikelen te schrijven die je (als je wilt) in je leven kunt toepassen. Maar ja… Zou het interessant genoeg zijn? En ja knapt het jullie op een gegeven moment niet af?  Of maken mijn artikelen jullie  juist te bewust van het leven? Want tja….  Ik wil niet jullie ‘onschuld ‘ als je begrijpt wat ik bedoel in het leven wegnemen. Maar goed.. ik twijfel nog. Hihihi…  dat is duidelijk i guess.. mijn angst is ook dat  het  maybe boring word… ik denk dat ik bang ben dat het niet goed genoeg zal zijn faalangst i guess…?!? Ik zal erover nadenken…

 

Girlz Have a Nice Weekend!

T@ke Care!

See u all Monday!

images (1)

PicsArt_04-17-04.28.11

 

 

6 thoughts on “Tea Time With Miss B #20|PepT@lk Special voor mah Girl Wees positief| Morning Vibe Special° |Doorgaan? Still thinking..

  1. verdorie lieverd! wat ben je toch een geweldig mens he ik blijf het je maar zeggen. je bent een vrouw van mijn hart en je laat me weer huilen met je mooie woorden. je bent echt een steun voor ons alle.. en je wijze woorden en je oppeppers elke dag maken vast niet alleen mijn dag beter. je bent geweldig en ik wil je elke dag bedanken voor je mooie blog posts! je oppeppende woorden maken mijn dagen dragelijker en ik wil ook namens mijn vriend een dankjewel naar je sturen want ook hij merkt dat jou berichtjes mij blij maken en dat jou ervaringen mij ook een stukje verder brengen.. wat wij beide mee hebben gemaakt is niet iets wat we snel kunnen en willen vergeten en ik vind het fijn dat je jou ervaring met mij deelt zodat ik er van kan leren. je bent geweldig, speciaal en wel zeker een bijzondere vriendin! heel veel kusjes lieverd je zit in mijn hart

    Geliked door 1 persoon

  2. Zeker een geweldige vrouw ben je . je geeft iedereen hoop en kracht en spreekt een ieder moed toe !! Keeep on going like thiss !! Je bent geweldig zoals jij jezelf uitlaat in jr blogs en hoe je reageert op mensen. Ik hoop dat je word beloond voor al het goede dat je voor andere doet ❤

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s