Nieuwe Topics/TEA TIME!!!!!

#28 Tea Time°|Try to Stay Calm|Morning Quote|PepT@lk| Mah Morning Vibe°

PicsArt_05-28-03.32.09

Buenos Diassssss!!!!

Lekker geslapen? I hope So. Ik zit hier zo lekker aan de thee met een heerlijk broodje ei.. yes again..hihi ik weet niet heb zo’n trek in eieren deze dagen. Ik ben met alles een beetje laat today ook met ontbijten want  today stond er een aantal dingen op planning die ik even moest regelen. PicsArt_06-07-09.07.22Maar goed dat moet ook gebeuren, Right? But anyways nog één dag en we kunnen weer weekend vieren! Girlzzz! Ik weet niet of jullie gisteren hebben gekeken naar de finale van Idols maar Nina heeft gewonnennnn! Echt superrrrrr!

Ik gilde me schoor in huis van happiness!!! (Ik heb nog steeds keelpijn this morning.) Defenitly een terechte winnares!!!  Yay!°

So.. the qoute off this Morning.. there we go!

 

 

Morning  Quote °

This is the qoute that i choose for today..keep-calm-and-things-will-get-better let’s check it out..

Helaas zijn er een aantal dingen die zich in ons leven kunnen voordoen en deze quote leek me wel geschikt this morning of zal ik zeggen voor today.. het is inmiddels al middag. Deze qoute is sounds very easy..Maar het is in praktijk niet altijd zo gemakkelijk om kalm te blijven. Soms worden we getroffen door de ene tegenslag na de andere waarvan je bij jezelf denkt: Really?! How much can i take? 

But you can’t fall lower then the floor, right?

To stay calm isn’t easy.. but is the best way to handle the situation.. Want hoe overstuur we ook raken dat zal de situatie waarin we misschien momenteel in verkeren helaas niet veranderen, right? Off course.. je bent bezorgd  that’s for sure..maar het is goed om zo rustig mogelijk te blijven om de situatie zo helder mogelijk te blijven bekijken. Als er een calamiteit uitbreekt breekt er meestal ook paniek uit, logisch! Toch is het verstandig om je hoofd cool te houden om goed te peilen wat er precies aan de hand is. Om uit te zoeken waar het veiligst is om naar toe te vluchten. Gillend rondrennen als een kip zonder kop zal ervoor zorgen dat je juist naar het  gevaar toe rent en dat zou zo zonde zijn. The same is het met the challenges that we have to face in life.

TIP

√ Neem de tijd op de situatie te verwerken.

√Bekijk dan wat de ersnt is van de situatie.

√Kijk dan wat je opties zijn.

√Remind yourself dat er always een oplossing is.

√Eis  100% procent inzet van jezelf. Je kunt tenslotte jezelf in de weg zitten als je jezelf niet voldoende inzet om de situatie aan te pakken.

√Stay Calm. Door kalm te blijven kun je je zelf voldoende steun bieden naast de steun die je waarschijnlijk al krijgt.

√Maak een plan van aanpak. Schrijf de probleem op. En schrijf de eventuele oplossingen er die mogelijk zijn. Het geeft je een duidelijk overzicht van je huidige situatie en wat jij allemaal gedaan om de situatie op te lossen.

PepT@l

Wat het probleem ook is ..try to stay calm. Especially als je alles hebt gedaan wat mogelijk was om de situatie op te lossen … wees trots op je inzet. En laat dat je motiveren om calm te blijven. Het is in praktijk niet makkelijk.. i know..maar ik heb geleerd dat het niet echt helpt om in paniek te raken. It really doesn’t work. & maybe lijkt de uitweg haast niet te vinden op dit moment.. believe me it’s gonna be alright. Niet alles zal 1,2,3, goed komen sometimes it takes times. Maar probreer te focussen om wat je wel onder controle hebt. Ath some point als je alles maar dan alles hebt gedaan wat in jou macht was om te  doen moet je jezelf erbij neerleggen. Niet alles wat we meemaken krijgen we de mogelijkheid om te kiezen. Maar we kunnen wel kiezen hoe we omgaan met een bepaalde situaties die zich voordoen daar hebben we wel controle op.(Gelukkig, Right?) Ook dat is niet makkelijk..maar het is zeker iets waar we wel wat aan kunnen doen.

Girl.. soms is er geen oplossing en als het niet gaat zoals het moet dan moet het maar zoals het gaat. Want geloof me er zal een uiteindelijk een betere periode aanbreken in je leven ik heb het zelf meegemaakt….

Maar één is zeker:

Na regen komt zonneschijn!

Come girl keep your’e head up! It’s gonna be alright?

Mah Morning Vibe°

 

images (1)

PicsArt_04-17-04.28.11

Advertenties

4 thoughts on “#28 Tea Time°|Try to Stay Calm|Morning Quote|PepT@lk| Mah Morning Vibe°

 1. Je krijgt wat je aankan en proberen elke situatie zo snel mogelijk een positieve draai te geven !
  Nobody said life is easy
  but it can be fun an loving, if you choose so! 🙂
  Have a great day !
  Kuss

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s