Nieuwe Topics/TEA TIME!!!!!

#45 Tea Time|Morning Quote: The Favorite Quote off…”| Morning Vibe | PepT@lk!

PicsArt_06-26-04.37.31

PicsArt_06-19-11.04.37

Ohw Yessssss! Mondayyyy!PicsArt_07-02-02.48.28 Nope ik ben niet dol op maandag maar deze maandag brengt finally na lang wachten  de start van de: Zomervakantieeee!!!!!!! Het is aftellen dus! (Voor ons dan). Hoe was jullie weekend? Ik hoop dat je deze vraag met heerlijk kunt beantwoorden…Mijn weekend was fineee Girl! Ohw Yess.. Het begon met shoppen hihih ik heb weer leuke dingen kunnen scoren!  So Yesss.. hier zit ik dan gedresst en wel voor een afspraak die ik straks heb. Ik heb mijn ontbijtje al gehad. En ik ben op dit moment nog lekker aan het nagenieten. Ik ben namelijk verwend met een heerlijk ontbijtje. Lekker broodje ei met ontbijtspek en kaas hmmmm…. Dankzij hubbie anders had ik vast en zeker voor iets simpels gekozen. But anyways.. Ik zit nu lekker nippend van mijn mok thee van Cranberry Taste!

Girl zullen we gaan kijken naar de qoute van this morning? Let’s check it out…

 

PicsArt_06-19-11.26.58

So Girllzz! Zoals als jullie misschien allemaal al weten is het deze week” De Favoriete Quote van” Vanaf vandaag tot en met Vrijdag 8 juli 2016 zullen de favorieten Quotes van mijn lezers in dit onderdeel van onze Tea Moment zijn in plaats dat ik ze uit kies. Dus heb jij een favorite Quote? Stuur het gerust onder dit artikel. Ik heb er namelijk tot nu toe maar twee gehad. Ik mis er nog drie. Zullen we dan gauw gaan kijken naar  The Favorite Quote off:  

 

LifeStylebyMuslim

Check haar blog out als je haar nog niet volgt!!  http://lifestylebymuslima.wordpress.com/

So Yessss! Girl ik snap wel waarom het jou favorite quote is! Zoals ik al zei het is eigenlijk een quote dat alle negativiteit meteen de deur wijst.movie-bambi-love-this-movie-sayings-favorite-quote-quotes-movie-b7EXp9-quote Voordat er überhaupt iets negatiefs te horen valt kun je door middel van deze uitspraak of qoute qjezelf genoeg ellende besparen. In mijn opinion defenitly en eentje met goed beschermende effect.  

So yess..

Allemaal zijn we vrij om onze mening geven. Maar niet altijd zit er iemand daar op te wachten. Het is heel belangrijk om dat ook in ons achterhoofd te houden, vind je niet?

Vaak hoor je:

“Het is mijn mening en ik heb het recht om dat te uiten. “

You do Girl ! Ohw Yesss!!! You defenitly got all the Right!… Maar toch is het belangrijk  om jezelf het volgende af te vragen:

Is wat ik vind belangrijker dan de gevoelens van de ander? Heeft de persoon er op dat moment wel wat aan?  Is het opbouwend??? Is het nodig? Op welk manier kan ik mijn mening  het beste uiten?

Het zijn toch belangrijke punten om bij stil te staan vóórdat je wat zegt. (Vind ik dan). Ik zeg niet dat we ons mening totaal niet mogen uiten. But… Een wijze persoon denkt eerst na voordat hij of zij wat zegt. Je kunt je mening op een liefdevolle of op een respectvolle manier naar voren brengen. En het geven van je mening niet alleen zien als een bepaalde recht die je hebt. Ik denk persoonlijk dat het wel invloed heeft om de manier waarop je je mening voren brengt.. If you know what i mean…Wat denk jij? Heeft het feit dat je het recht hebt om  te zeggen wat je denkt ook een bepaalde invloed op je toon en attitude hebt wanneer je je mening naar een ander uit? Terwijl als je het op een manier doet dat toch liefdevol is op vriendelijke manier (met de gevoel van de ander in mind) toch kenbaar kunt maken wat jij werkelijk denkt of van een bepaalde situatie vindt.

Er is een tijd om te spreken en er is een tijd om te zwijgen. Dat is iets wat duidelijk ook in de Bijbel staat. Niet altijd is your’e opinion nodig. En het feit dat iemand zegt :” Als je niets aardigs te zeggen hebt zeg dan liever niets.. ” 

Laat ook zien dat de persoon het of al moeilijk genoeg heeft of zelf al tot een bepaalde besef is gekomen of gewoon niet op iemands opinion zit te wachten die het extra instampt. Je hoort dit vast weleens: “Ik zei je toch?!” So yess.. Zeker een nice quote Girl!

Want tja wat heb je aan een mening als je er toch niets nuttigs uit kunt halen, Right?

PicsArt_06-19-11.20.28

So Yesss! Girl! Als iemand iets tegen je wilt zeggen waarvan je al weet dat het no good is  heb je defenitly ook recht om te zeggen dat je daar niet op zit te wachten.

Net zoals de persoon het recht heeft om zijn of haar mening te uiten, heb ook jij het recht om iemand van te voren te verzoeken om zijn mening voor zich te houden als het niet iets is dat opbouwend of nuttig is. Soms wil je uit respect luisteren wat iemand te zeggen heeft. Desondanks dat je weet dat de kans groot is dat je er helemaal overstuur van zult worden..

Persoonlijk vind ik.. LOL…Hillarious, Right?  (Daar kom ik dan met “mijn mening”) maar goed…persoonlijk vind ik dat iemand zichzelf van te voren mag beschermen. Vaak wordt de power van woorden vreselijk onderschat. Net als een compliment iemand een positieve boost kan geven kan een negatieve comment eveneens een averechtste werking hebben op iemand. En soms kan het wel iemand schaden voor de rest van iemands leven. ( Je weet wel.. de zelftrouwen, zelfbeeld..zelfrespect..etc. kunnen zeker gedamaged worden.)

En dus gezien jij dan op jou beurt moet gaan verwerken wat een ander zomaar eruit floept… zonder dat hij of zij er bij stilstaat wat voor impact het op jou heeft heb ook jij alle recht van de wereld om te weigeren om die mening aan te moeten horen.

So Yess: “If you can’t say something nice don’t say nothing at All!!”

 

PicsArt_06-24-10.45.16

images (1)

PicsArt_04-17-04.28.11

6 thoughts on “#45 Tea Time|Morning Quote: The Favorite Quote off…”| Morning Vibe | PepT@lk!

  1. Goed stuk! Ik kan me er helemaal in vinden. Helaas zelf ook hele kwetsende opmerkingen gehad van ‘vriendinnen’ waar ik helemaal niks mee kon en de sfeer alleen maar slechter maakten. Ik vraag me dan echt af wat iemand zijn doel daarmee is.

    Geliked door 1 persoon

  2. ik werk nog aan wat meer subtiel zijn.. ben wel van de keiharde waarheid als iemand mijn mening vraagt, maar geef toe dat die wel eens wat meer subtiel mag! Ik werk eraan 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s