Nieuwe Topics/Review with Miss B.

Review Van Miss B. & BbyBoy: Flashing Rollers Bart Smit

2016-06-20-20-16-57

So ladies jullie hebben ze vast wel eens op tv voorbij zien komen:

The Flashing Rollers. PicsArt_07-11-08.33.44

Je kunt ze halen bij de Bart Smit. Ik heb ze ook gehaald voor onze binkie.

Dit is ons review van de Flashing Rollers.

Kijken jullie mee?

 

 

Flashing Rollers°

PicsArt_08-21-11.35.51

Ze komen in het roze voor the Girlz en voor the boys, that’s right.. In het blauw jammer dat ze niet in het zwart verkrijgbaar zijn. Ze kosten € 12,99. De verpakking heeft achterop een duidelijke gebruiksaanwijzing en hoe je stap voor stap deze Flashing Rollers moet gebruiken. En het komt met een L-sleutel om de flashing rollers te verstellen.

Na het aandoen van de flashing rollers ziet het er zo uit. Met een elastische bandje klik je het vast.

 

Ze zijn Hartstikke gaaf! Hoe onze binkie het onder de knie heeft gekregen? De eerste dag ging goed! Maar het was meer  oriënteren en balanceren. (Zie foto)

PicsArt_07-11-12.09.35

Hij moest wennen om er alleen om te kunnen blijven staan. En hij moest ook uitzoeken hoe hij ermee kon remmen. En dat doe je eigenlijk met je voeten zelf. Het balanceren is echt een must en dat hij uiteindelijk na veel opoefen op dag ! Na veel vallen en opstaan aardig onder de knie.

Dag Twee°

Dag twee ging goed hij kon er  zonder ons hulp alleen op lopen en besturen. Dus het harde  en lange uurtjes oefenen van dag 1 heeft hem defenitly geholpen.

Dag 3: Ging top! Hij had het helemaal onder de knie en kon met voldoende vaart een eindje voor uit. En in the shopping malls voeren met die gladde tegels wat het helemaal feest! Meneer vond het geweldig en deed zelf trucjes door een halve rondje op te maken. It’s very funny hoe snel hij het heeft op gepakt. Maar ja kids he? En als je iets wilt dan ga je er voor.  Nou dat heeft onze binkie dan  ook echt gedaan.

Minpunten? Ja die is er wel.

PicsArt_08-21-11.21.56

Maar het is te verkomen met als je het weet tenminste. Het kind moet zijn voet tijdens het balanceren echt recht houden. Anders kan het slijtage veroorzaken van de schoenen.

Aan het einde van dag: 2 kwamen we er na een lange wandeling achter we dat er onder zijn hiel gat in de zool zat.

 

 Pluspunten:

Het is verstelbaar. Dus je kunt  het aan de maat van je kind aanpassen.  De banden zijn heel goed te verstellen waardoor je de Flashing Rollers strak genoeg kan vestigen aan de schoen.

Wat vindt onze Binkie ervan?

And off course heeft binkie ook het een en ander te vertellen:

Wat vindt je er leuk aan?

Ik vind ze leuk omdat ze veel lichtjes geven! En dat ze mooi blauw zijn. Dat ik ermee naar school  en in de winkels kan rijden.

Vond je het moeilijk om te leren?

Nee mama, ik vond het niet moeilijk om te leren. Ik vond het wel moeilijk om zo te doen hahaha hij liet het aan mij zien maar voor jullie die het niet kunnen zien hij bedoeld: balanceren vond hij best lastig.

Wat voor cijfer geef je de Flashing rollers?

Ik geef ze een elf! Omdat ze veel lichtjes geven en omdat ze mooi bij mij schoenen passen en daar ben ik superblij mee!

Mijn Conclusie?

Ik vind ze een must have. Voor een prijs van €12,99  is het mooi meegenomen. Mijn binkie doet stunts op  zijn step en kon het snel onder de knie krijgen. Het is ook goed om op te letten dat ze tijdens hun valpartijen niet op hun pols vallen. Volledig verkomen kan je het niet. Maar tijdens het oefenen kunnen ze lelijk terecht komen.  Dus het is wel goed om ze in de gaten te houden. Wat ik heb gedaan is heel dichtbij hem in de buurt bij hem blijven lopen. En ik vang hem op om zijn val te breken.

Ze rijden het beste op gladde oppervlaktes. Helaas hebben we die niet buiten hahahah. Op stoeptegels rijden ze ook prima. De tegels moeten wel gelijk zijn. Maar op baksteen is het niet te doen. Ik geef ze een acht! Of ze lang meegaan moet nog blijken.

Dit was onze review van de Flashing Rollerblades en we hopen dat jullie het wat vonden.

2016-07-07-19-56-57

PicsArt_07-07-02.02.33

24 thoughts on “Review Van Miss B. & BbyBoy: Flashing Rollers Bart Smit

  1. Nee i k ben nog niet eens gegaan , maar ik werk zelf bij kruidvat en ik ga dan woensdag kijken of wij iets hebben. Meestal hebben wij ook wel ( en dan zet ik net echt apart hifi )

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s