Nieuwe Topics/TEA TIME!!!!!

#51 Tea Time| This is me know|Morning Quote| PepT@lk Mah Morning Vibe

PicsArt_07-12-11.07.28

PicsArt_06-19-11.04.37

Ola Chicassssss!!!

So .. it’s a new day!! Yay! Are u ready?!? PicsArt_06-23-09.14.54Hoe is het met je? Ik hoop dat heeerlijk heb kunnen slapen.. ja ik heb wel lekker geslapen moet ik zeggen..

Hoe was je dag gisteren? Ik hoop je een leuke dag gisteren. Het is dinsdag en het weer doet weer wat hij wilt. Het is nu ik naar buiten kijk grauw en grijs. Maar Girl ik zeg je eerlijk dat weerhoudt Miss B niet om de deur uit te gaan of het moet keihard waaien, regenen of onweren! Ai ai ai.. Girl! Vooral voor onweer en bliksem krijg je me niet buiten. Ik ren altijd rond in huis als een kip zonder kop.. Really!! Hahahaha. iIk vind het he-le-maal niks!

In ieder geval een beetje motregen ofzo houdt m e niet tegen. En heeft ook defenitly totaal geen impact om mijn mood. Ohww No, Girl!

But antways..Ik hoop dat je fun things to do hebt today. Het hoeft natuurlijk geen afspraak te zijn met een vriendin of een dagje weg te zijn. Jezelf lekker ontspannen of lekker op de bank met jezelf met een bak poporn naar Netfllix kijkende is ook een vorm van doing fun things. After all we have to have fun with ourselves also. Daar kom ik later wel een keer op terug…

Ik heb een leuke  planning voor deze twee dagen. Yayyy! Ik hoop jij ook. Ik heb lekker genoten van een heerlijke kopje thee. En nu zit ik met een heerlijk uitzicht in het park dit artikel typende. Blijft gek dat er geen spitsuur in huis is in the morning hihih. Normaal is het natuurlijk voorbereiden om prinsje naar school te brengen enzo en ook buiten is het superrrrrr rustig normaal is het keidruk. Gisteren lekkere workout gedaan met hubbie en straks ga ik weer lekker beginnen aan mijn ochtendroutine.  Nou, genoeg gekletst! Laten we maar meteen gaan kijken naar the Quote van this morning…PicsArt_06-19-11.26.58

Ik vond deze qoute wel on point for this morning.. Defenitly! images (63)Soms staat we er niet bij stil.. onze eerste liefdes drama, eerste vriendin die je vertrouwen heeft gebroken, eerste moment dat je beseft dat de wereld niet is zoals je dacht, je eerste keer dat je je down of depressed hebt gevoelt, je eerste diploma dat je hebt bereikt, je eerste besef van wat echte liefde is, wat real friends inhoudt, je eerste vreugde en je eerste verdriet, teleurstellingen maar ook nieuwe vertrouwen die je hebt gekregen. De momenten waarop je op je lowest was en de momenten waarop je on top was ..

Ohww yesss, Girlz! Al those things heeft ons defenitly gemaakt wie we vandaag zijn. Van elke traan, van elke lach hebben we iets geleerd en heeft het ons gevormd.

Soms sta je er niet bij stil. Maar zowel bad and good expierences hebben ons gemaakt wie we vandaag zijn. Isn’t it funny? Kijk eens terug hoe je 5 of 10 jaar geleden was vergeleken met nu. Of hoe je was toen je bij je ouders woonde vergeleken met nu dat je opzelf woont. .. Of hoe je eerst over een bepaalde onderwerp dacht vergeleken met nu. Je instelling in het leven, your’e way of dealing with people, je handelen, je prioriteiten, alles.

Hoe heeft jou ervaringen jou veranderd? Ik zal mijn verandering in ieder geval met je delen in mijn rubiek: It’s Mah Feeling!

Isn’t it funny how time, good & bad expierence makes you the person you become?

PicsArt_06-19-11.20.28

So Yessss!

Best gek hey… i mean really think about it. 

Kijk eens hoe jij en ik today zijn en hoe onze kijk op verschillende tereinen is veranderd op dingen. Als ik nu naar mezelf kijk vergeleken met een paar jaar en maanden terug dan denk ik wow! It’s a big change! En we zijn nog niet klaar. Er staan plenty of ervaringen op ons te wachten die hoe dan ook ons op welke manier dan ook  weer een little bit zal veranderen. Weet je? Die Quote is masterlijk. I love the person i Become Because i’ve Fought to Become her:

PicsArt_07-11-08.33.44

Ohw Yessss, we had Fight! En nu nog steeds… Met zweet en tranen met veel vallen en opstaan! Het is niet vanzelfsprekend dat we zijn wie we vandaag zijn.

The way we stand in life now @ this moment, our choices, the way we look ath the world, society, people around you, het exact weten wat je wilt en wat niet. Is een mooie mijlpaal. Tuurlijk het kan je ook veranderen op een manier dat je juist meer beschermend bent geworden op al het moois dat  je te bieden hebt. Meer op je hoede goed kijken naar de motivaties van dingen.  En zeer voorzichtiger zijn met toelaten van people in your’e heart and life…. I did!  Dat is defenitly een part of who i ‘ve become today!  Peoples actions, bad expiercences hebben mij tot deze maatregelen gebracht… but we wi’ll talk.

But anyways.. Girl.. Wie we nu zijn daar hebben we voor gevochten en hard geknockt ook! And it sounds silly..but i’m sooo Happy !

Yesss…Na zoveel geknockt te hebben ben ik blij dat ik dit punt met mezelf heb kunnen bereiken! Ohw Yesss! We live And we Learn , Right?!? En als we eenmaal die knowledge hebben dan kan niemand dat van ons weggenemen. Het was een hard proces, nope it wasn’t easy maar de resultaat mag er wezen!!

Stay tuned, Girl…beacause we wi’ll sitdown and talk. Ik nodig je uit in mijn ander rubiek: It’s Mah Feeling!..PicsArt_05-28-03.33.03

Ken jij dit rubriek nog nie omdat je pas mijn blog volgt? No problem. I wi’ll show you het gaat om deze rubriek.<——–

Ik praat daar over mijn feelings mijn gedachtes en mijn ervaringen. Gevoelens kun je niet plannen die krijg je gewoon ineens, nietwaar?

En wanneer er bij mij qua gevoel gedachte of ervaring up popt dan schrijf ik pas in deze rubriek als ik mijn gevoel, gedachte of ervaring met jou wil delen.

En dat zal ik dus soon met je delen hoe ik door verschillende ervaringen van het het afgelopen 2 a 3 jaar ben veranderd. En waarom ik  in love & proud ben with te person i’ve become! Sharing is Caring, Right?

But  Girlz om af te sluiten Be Happy with who you become Today, Now ath this moment. Alle teleurstellingen, inzet, het vallen en het opstaan… De mensen die in je leven gekomen zijn met verkeerde motivaties, geen oprechte interesse in je hadden en weer vertrokken zijn uit je leven met een littteken achterlatend in je hart of het nou familie, vriendinnen, vriendje was it doesn’t matter!

Allemaal hadden ze een puzzelstukje in handen die we nodig hadden. Het was vechten om die puzzelstukje op de juiste plek te zetten..Yesss dat was het zeker! The struggle was real.. Maar al those puzelstukjes met elk met hun strijd de ene was moeilijker te zetten dan de ander maar uiteindelijk hebben die ons today geleid aan het bijna complete puzzel that we are Today! We missen sommige stukjes maar in de loop der  maanden  of jaren we wi’ll find them.  Just think about it…

PicsArt_06-24-10.45.16

13-1

PicsArt_07-07-02.02.33

7 thoughts on “#51 Tea Time| This is me know|Morning Quote| PepT@lk Mah Morning Vibe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s