Nieuwe Topics/TEA TIME!!!!!/The Lost of a Loved one

No.68|Tea Time|I’m Back! Morning Quote: They Don’t Need to Like You & You Don’t Need 2 Care!#Back2schoolstruggle|PepT@lk|Morning Vibe

PicsArt_08-19-04.02.51

2016-08-20-18-29-47-1

Girlzzzzzz Im Back!

PicsArt_08-11-11.35.50

Op tijd wakker? Check ! Ontbeten ? Check! Gedresst? Check! Binkie ready voor school? Check! Ook hier hadden we een spitsuur in huis. Binkie is er weer helemaal klaar voor. En wij ook! En jij? Are u ready girl! How are u doing, girl?  Ik heb jullie gemist. So, There we go it’s time voor onze nieuwe reeks thee momentjes, Yay! Ik hoop dat jullie genoten hebben van de zomervakantie, i Did! En voor jou die nog twee heerlijke weken voor de boeg hebt Enjoy Girl!

So Yes!

PicsArt_08-20-07.09.31Yesterday moesten we zomervakantien~2016 uitzwaaien en onszelf ready maken voor het nieuwe schooljaar, stage or workroutine.

Ik hoop dat je zin in hebt today! Ik heb off course de schooltime al achter me gelaten maar dat betekent niet dat ik niet  meer weet hoe the first day of school is. Want zo lang geleden is het nou ook weer niet. En die spanning die je voelt dat is iets dat je niet makkelijk vergeet. Je kent het wel: Je wilt er op je best uitzien. En je hoopt dat je een leuke klas hebt off course. En het allerbelangrijkste: Je hoopt dat je met dezelfde klasgenoten weer in de klas komt. Dat is altijd spannend.

And Off course is het weer een ander soort spaninng die je voelt als je bijvoorbeeld helaas dit schooljaar opnieuw moet doen. Het is natuurlijk akward om je oude klasgenoten in een andere klas te zien en dat jij niet met ze in de klas bent. But girl listen: Het is iets dat iedereen kan overkomen. En als het je echte vriendinnen zijn zullen ze je zeker steunen en kun je ze gewoon in de groep blijven accepteren. En anders, don’t worry girl, dan weet je al genoeg right? Je zult zeker wel weer klasgenoten vinden waarmee je dit jaar veel fun mee zult hebben, twijfel daar niet aan.

picsart_06-19-11-26-58

Naar aanleiding van deze nieuwe schooljaar en stage vond ik deze Quote wel wat:

FB_IMG_1470871120010

PicsArt_07-18-02.20.16

Yes! Yes! Yes! The message van deze quote past wel bij het starten van een nieuwe schooljaar. Want de voornaamste stress die je meestal hebt is of anderen je wel zullen accepteren in de klas. Niemand wilt de buitenbeentje zijn in de groep that’s for sure. En niemand wil het doelwit zijn van pesterijen. Het is dus logisch dat je ermee zit en jezelf afvraagt of je bij andere in de smaak zult vallen. That’s the reason why ik deze quote heb uitgekozen voor this morning. Maybe heb je er totaal geen last van maar als het zo is dan hoop ik dat je wat hebt aan this tea time. Als je goed naar deze quote kijkt is the “BE YOURSELF’ part vetgedrukt. En dat is niet voor niets. Want wanneer je door een groep geaccepteert wilt worden kun je jezelf anders voor gaan doen dan wie je bent. Je zult jezelf anders gaan gedragen. Girl ik heb dat zo vaak meegemaakt op school. Ik zag meiden zichzelf anders gaan dressen. Ze droegen ineens heleboel merkkleding je kent het wel: dress to impress, anderen gedroegen zich stoerder om zichzelf op die manier te beschermen. Ze creërden the “stoere” image de ik-ben-voor-niemand-bang-attitude.

Ik heb dat allemaal gezien.(But i wi’ll tell you more about it in mijn nieuwe rubriek).Dat zijn de dingen die vaak gedaan wordt om in de smaak te vallen yes.. sommige gaan daar heel ver in. Ik denk zeker dat deze message een good reminder is voor de nieuwe start van deze schooljaar. Yes! Defenitly!

Stay Yoursel

Yes gir! No matter what stay yourself. You don’t have to impress or make a point. De persoon dat je bent van jezelf will shine on his own. Some wi”ll see the beautifull persoon that you are and some won’t. Off course wil je in de smaak vallen, wij allemaal. Maar het moet niet ten koste gaan van wie jij bent. Je nieuwe klasgenoten moeten je accepteren zoals je bent.

The second part van deze Quote is very clear:

People Dont Have To Like Yo

PicsArt_07-18-02.20.16

Yassss! Girl They don’t have to. Het is meegenomen als ze dat doen off course, but the fact is we kunnen niet ervoor zorgen dat mensen ons leuk vinden. En we kunnen niemand dwingen om dat te doen. We can’t. Smaken verschillen nu eenmaal de één is dol op snoep de andere don’t like it.De interesses verschillen nu eenmaal en dat is in alles. De één houdt van dansen de ander heeft er niets mee. En dat is ook in het uitkiezen van mensen om mee om te gaan. Niet iedereen zal een klik hebben met elkaar. En dus is the key to stay yourself and to find people die dezelfde interesses hebben als jij en die passen bij wie jij bent. But please, we don’t have to change ourselves for nobody! And why would you? It’s a matter of: Take it or Leave It. Jij hebt mooie dingen die je kunt geven en als iemand je niets vindt dan is hij of zij niet waard om al het moois that you to offer te ontvangen. Do you know what i mean?

So Yes! Dat er paar groepje mensen ons niets vinden moet ons niet eens dwarszitten, no girl. We have to focus on the ones that do like us. Het feit dat een paar mensen ons niet mogen moet ons zeker niet aansporen om onszelf te gaan veranderen zodat we dan door die ene groepje mensen maybe dan wel geaccepteerd zullen worden. The next message van de Quote zegt:

And You Dont Have To Care

PicsArt_07-18-02.20.16

Yes! Dat is makkelijker gezegd dan gedaan off course om je er niets van aan te trekken. Because it’s hurts. Het laat je twijfelen aan jezelf, zeker weten.. je kunt dan denken dat je “saai” bent. Let’s be honest het doet je wel wat… Maar we moeten er niet te veel bij stil staan. We moeten onszelf trainen of aanleren that we  that we don’t have to care. Because we don’t! So, Girl.. naarmate de school weken verstrijken zul je zien hoe je in de groep valt. Maybe veranderd er voor jou  helemaal niets en heb je het net zo leuk als vorig jaar. En dat is alleen maar goed. Maar mocht jij in een groepje behoren die een ander als doelwit ziet dan is het wel cool als je er niet in meegaat. Because wat er veel gebeurd is dat sommige girls in alles meegaan wat de groep  waarmee ze lopen. (Ik zal er later op terugkomen in mijn ander rubriek: Me and mine Teenage Ervaringen). Ook als de anderen dingen doen die eigenlijk niet zo okay zijn gaan ze er in mee.. So, Stay you en ook dan moet je er niets van aantrekken wat de groepje waarmee je hangt op school van je vindt. Sta voor wat goed is ook als het betekent dat je er alleen voor staat. Because de persoon dat jij bent zal dit nooit doen, right?

Deze Quote vond ik een great message hebben for the first day of school en ik hoop dat jullie er iets nuttigs uit onze tea moment hebben kunnen halen.. al is het iets piepkleins.

En voor jou die opnieuw dit schooljaar moet overdoen:

“Keep Youre Head Up, Girl!”

PicsArt_07-18-02.20.16

Jij kent jou situatie. Trek je er niets van aan wat anderen zeggen of vinden. En er zijn ook voordelen je hebt nu een voorsprong op alle lessen je weet wat er behandeld gaat worden. En je kunt gebruik maken van sommige vrijstellingen, je hebt voorsprong op de lessen qua inhoud, je hebt je aantekeningen nog. En je bent al bekend met de verschillende opdrachten, scripties,verslagen etc dus het leren gaat dit schooljaar nog makkelijker this time. You got this Girl!

Het zal defenitly leuk zijn om te horen hoe jullie first day of school/stage of werk was. En over stage gesproken ook daarmee kun je te maken krijgen met collega’s die je als een bediende zullen behandelen. Je kent het wel je moet allerlei klusjes doen die zij minder leuk vinden om te doen. Meestal zijn dat de dingen waarmee ze je opzadelen. Soms krijg je een keileuke team waar ze je gewoon behandelen net als al hun andere collega’s. Maar vaak is er helaas een soort verdeeldheid. En worden stagiaires niet zo goed behandeld. So, You have to be strong. Je moet zeker stevig in je schoenen staan. Maybe moet je dit jaar opnieuw bij dezelfde stageplaats stage lopen maar is niet echt een klik met de team die daar werkt of begin je voor eerst aan stage lopen dan is het fijn om je achterhoofd alvast te weten wat je mischien te wachten staat. Maybe zal je dat totaal niet gaan ervaringen en ben je alleen maar lucky! But just in case you know… De reden waarom ik dit met jullie bespreken is omdat ik ook het ook fijn had gevonden als iemand mij van te voren op dit soort opstakels zou waarschuwen.So Girl, het is belangrijk dat je doet wat er gevraagd wordt maar weet je rechten. En hou goed in de gaten wat tot jou takenpakket houdt. Af en toe iets doen voor iemand is niet erg. Maar het moet niet ten koste gaan voor wat je eigenlijk bent komen doen. Want het kan ervoor zorgen dat de opdrachten die je moest uitvoeren in de achtergrond valt omdat je allerlei andere dingen moest doen die buiten je straatje viel. I’ve been there. En dan ben je op het laatste moment alles snel snel aan het uitvoeren. Vaak zag ik dat mijn klasgenoten alles toelieten uit angst voor een slechte stage of bpv beoordeling. But Girl! Sorry, ze hoeven je niet te leuk te vinden maar respect verdiend iedereen, right? Ohw Yesss! Ik zal je mijn ervaring vertellen op stage in een ander artikel. Anders wordt het te lang! (Dat is het al een beetje).

Have A Nice Week!

picsart_06-24-10-45-16Girl Laten we Swingend deze School & Workweek beginnen!

Ohwww Yeah!

images (22)

picsart_07-07-02-02-33 (1)

39 thoughts on “No.68|Tea Time|I’m Back! Morning Quote: They Don’t Need to Like You & You Don’t Need 2 Care!#Back2schoolstruggle|PepT@lk|Morning Vibe

 1. Hell yessss she’s back !!! 😍😍
  Hier begint de school pas over 2 weken dus de kinderen hebben nog even, maar het klopt absoluut wat je zegt. Zelf was mijn middelbare schooltijd vreselijk!! Constant zoeken naar waar je bij hoort, jezelf afvragen of je eigenlijk wel ergens bij wilt horen en als tiener je nergens goed bij voelen is als een blinde rondlopen zonder stok.. vreselijk. Ik doe er dan ook alles aan om mijn dochter die naar 3 atheneum gaat een houding mee te geven doe ervoor zorgt dat ze zichzlf kan zijn en zich daar ook prettig bij voelt.. maar geloof me: school en kinderen zijn heel anders nu. Vreselijk hoe ze met elkaar omgaan, tot in het extreme! Leuk is anders dus ook mijn dochter zie ik worstelen, proberen dingen te veranderen aan zichzelf om er toch weer achter te komen dat dat niet fijn voelt. Het is iets waar we allemaal doorheen moeten ben ik bang.. en bang maakt me dat wel eens..
  Good to have you Back Miss B!! 😘😘

  Geliked door 1 persoon

 2. Heyhey Randomthingzx!😄Awhhh so lief! 😙How are u doing Girl? Ik ben ook blij dat ik er weer ben ik heb jullie zo gemist! Echt waar! ♡ Dikke knuffel en bedankt voor het lezen en je reactie ik waardeer het enorm Dear! ❤Liefs, Miss B.💋

  Geliked door 1 persoon

 3. Hahahahahahaaha! Olaaaaa Melanie Girl! 😄😄😄😙😙😙😙 Ohwww Yessss hihi i’m back! 🎉🎊🎉Ik heb jullie echt gemist! ♡Ja pffff… Zeker ik denk zeker dat het heel erger is geworden op school. Defenitly! Vooral als je kijkt naar het internetpesten enzo en de vreselijke gevolgen daarvan. En het opnemen van vechtpartijen pff vreselijk! The Struggle voor de tieners is real! Vandaar ook mijn nieuwe rubriek ik hoop dat ze er wat aan zullen hebben. Ja het heel moeilijk het inderdaad een moeilijk fase. Wat jammer dat je geen leuke middelare schooltijd niet leuk was. De mijne was redelijk ik kreeg wel te maken met een paar challenges met een groepje meiden… maar goedjes het was te doen. Maar om te zeggen dat het de beste time ever was nee dat ook weer niet. Het was tussenin met up and downs. Het is vervelend om als ouder je kids te moeten zien strugglen pff, ik hoop dat je dochter haar draai vindt. Mijn moeder wou altijd naar school komen als ik de dag ervoor in tranen thuiskwam en dan was het smeken dat ze dat niet deed want tje je wilt niet horen dat je je mama bent gaan roepen. Pffff vreselijk.Maar ja.. Uiteindelijk komt het altijd goed. Het is moeilijke fast that’s for sure! Gelukkig heeft ze een Top mama om haar op te vangen! Het is fijn om een vangnet te hebben als je thuiskomt. Ik was blij als ik weer in mijn moeders armen kon na zo’n nare schooldag. Ik heb veel catch up to do ik ga straks lekker op je blog lezen.💃🎊🎉
  Bedankt voor je reactie lieffie💋 Dikke knuffel!❤ En nog genietse van je heerlijke en welverdiende zomervakantie. (Ik ben stiekem heel jaloers op je twee weken hihihi😂)
  Ik ben ook heel blij om terug te zijn bij jullie mijne mede bloggers!
  Have a beautifull week Dear!❤😙💋

  Geliked door 1 persoon

 4. Hihihiihi😄😄😄 awhhh so Lieffff♡♡!😙😙😙 Hahah Hey MadebyMenina Yesssss i’m soooo happy to be Back! 🎊🎊🎊 ThnQ Girl voor je lieve reactie! En ben blij dat je onze tea momentje leuk vond Dear!
  ❤❤❤Big Hug!❤❤❤
  Miss B.💋💋

  Geliked door 1 persoon

 5. Ik had geen vangnet vroeger, daarom vind ik het nu des te belangrijker dat zij die wel heeft! Mijn moeder was verbaasd toen ik haar laatst vertelde hoe vreselijk die tijd was.. had ze niet eens door (need I say more!) Mijn dochter en ik praten gelukkig over alles en daar zijn we beiden heel dankbaar voor. Maar blijft een moeilijke tijd, wat de kinderen tegenwoordig allemaal in hun hoofd halen 😮 goeie god.. ik word soms 10 jaar jonger in één middag!
  Have fun reading ! :*

  Geliked door 1 persoon

 6. Heyhye Girl! Ja nee dat zegt inderdaad wel genoeg wel heel jammer meid ik vind het echt superjammer dat je dat niet hebt gehad. Gelukkig kan jij dat inderdaad nu wel zijn voor je dochter. Dat echt superbelangrijk, Weet je? Soms kunnen we niet veranderen wat we maybe nooit hebben gehad maar we can make a difference now en er voor zorgen dat onze kids dat wel hebben. Ja pfffff het echt scary! Toen ik een paar jaartjes terug naar school ging was het niet zo en dan hebben we niet eens over heel lang geleden ik hou mijn hart vast wanneer mijn kleine binkie later die leeftijd bereikt en naar middelbare school moet. Pfff. Gelukkig heb ik nog vele jaartjes om mezelf daarop voo te bereiden hihihi. Hahahahhaha😂😂😂Wauw tin jaar jonger in een middag is best cool hey! hahaha nee maar ik snap je wel er zijn steeds weer dingen waar je versteld van blijft staan.
  Me Too Darling!En ik kijk echt uit naar het vervolg van het verhaal van jou en Demi echt Top geschreven! 😙😙😙

  Geliked door 1 persoon

 7. Heyy Dear Hoe is het? Zo simpel is geluk! So lief! ThnQ Dear😙 ik ben ook heel blij dat ik weer terug ben!🎊😄😄 Heerlijk vooruitzicht heb je dat je soon een vakantie op komst hebt! Nog even volhouden voor je het weet is het zover! Pff, ik kijk al uit naar de herfstvakantie hihihih😂😂 ! Echt erg ik weet het! Ja inderdaad heerlijk is dat hey, geen schoolstress! Ik ben ook erg blij dat ik er vanaf bent.Yay!
  ThnQ Dear voor je lieve reactie Ik waardeer het enorm!
  Hugz, Miss B❤💋

  Geliked door 1 persoon

 8. Hey Dear!! 😄😄 ThnQ Thetouchofbeautyblog ♡ Ik ben ook very happy dat ik er weer ben! Ik heb het bloggen en jullie allemaal heel erg gemist!
  Heerlijk Girl dat je nog vakantie hebt! N’-joy every minute off it! Ik kijk inmiddels al uit naar de Herfstvakantie 😂😂
  ThnQ Dear voor je lieve reactie! Echt heel lief!
  Hugz, Miss B.
  ❤❤💋😙💋😙❤❤

  Geliked door 1 persoon

 9. Aan je verleden verander je niks, maar je kunt dat wel doorbreken want ik zal nooit zoals mijn moeder zijn of worden! Geniet nog van de jonge en onschuldige jaren van zoonlief hahahahaha het is ongelooflijk wat die kids voor onzin uithalen soms!!
  Wat lief van je !! Demi ik gaan zeker nog eens samsn schrijven en wie weet wel vaker !! 😘

  Geliked door 1 persoon

 10. Mooie quote! Heb er een hekel aan als mensen zich anders voor doen om ergens bij te horen. Al snap ik het van de “jongeren” wel hoor, dat ze ergens bij willen horen. Alleen bij volwassenen zie ik dit ook nog wel eens gebeuren. Dat snap ik dus niet, als ze je niet leuk vinden zoals je bent dan maar niet.

  Jaa dat You don’t have to care gedeelte is wel wat lastig hihi. Als ik voor mijzelf spreek dan.

  Maar leuk dat je weer terug bent! Zat van de week toevallig nog te denken wanneer je weer zou komen haha. 😊

  Xxx

  Geliked door 1 persoon

 11. Ola Dear! How are you doing misseightysix😄 Hahaha awhhh Girl sooo lief! 😙😙😙

  Yess! Ik begrijp je helemaal want ik zie volwassenen dat ook doen. Het is inderdaad difficult hoor pff want ja het doet je toch wat als anderen je niet leuk vinden..we willen tenslotte allemaal geaccepteerd worden en aardig gevonden worden. Maar gezien het helaas niet atijd zo gaat we have to at least Try to don’t care. ThnQ voor je reactie Girl! And Yess i”m back ik heb jullie gemist hoor! Defenitly!😙

  Bedankt voor je reactie en het sharen van jou mening dat maakt onze tea momenten tenslotte het allerleukst! 🎊💃🎊💃🎊

  Ik wens je een supermooie dag toe met deze heerlijke weer gaat dat wel zeker lukken i guess!😎😎
  Dikke knuffel for you Dear!💋❤😊
  Hugz, Miss B.

  Geliked door 1 persoon

 12. Juist precies dat denk ik ook ik het defenitly met je eens! Sommige dingen kun je zeker doorbreken. Ja hihihi zullen we zeker doen! hihihi yess ik hou mijn hart vast maar goed met een goede band kunnen we ze altijd advies geven en steunen voor zover we dat kunnen. And off course duimen dat ze verstandige choices maken.
  Yesss! Zeker doen het is echt fantastisch! Onze andere mede-bloggers denken er net zo over jullie schrijfstijl samen is the Bom😎! Girl! Zou leuk zijn als het iets standaards wordt. Als jullie samen een boek schrijven zal ik het zo kopen en dat meen ik echt!😉💋

  Geliked door 1 persoon

 13. Hahahaha Ja! Defenitly iets om te probreren jullie zullen versteld hoe dat in smaak zal vallen! Ik werd gewoon boos toen de verhaal al was afgelopen hhhahaahaha 😂😂zo veel was ik aan het genieten van jullie story! Ik was gewoon vergeten dat het niet een boek was dat ik aan het lezen was. Ik zat er helemaal in kan je nagaan hihihi! Ik heb het ook tegen Demi gezegd jullie moeten echt weer schrijven!😄😄

  Geliked door 1 persoon

 14. I’m doing fine! 😊 Jij ook?
  Jaa dat klopt. Iedereen wil geaccepteerd en aardig gevonden worden. Helaas zijn er altijd nog mensen die “bepaalde” mensen buiten sluiten. En dat try to don’t care is super moeilijk!
  Wens jou ook een fijne dag toe!! Het weer hier is nog niet zo lekker helaas. Maar het is onderweg heb ik gehoord! 😃😘

  Geliked door 1 persoon

 15. Heyhey Girl! I’m back was lekker naar de stad lees nu pas je bericht😄😄 . Yes i’m fine! En met zo’n heerlijk weer al helemaal. 🎉💃😎 hahaha! Ja pff,dat is zeker waar wat je zegt zelfs het proberen is en blijft moeilijk. Jammer dat je helaas niet heb kunnen genieten van dit weer. Ik hoop dat morgen het weer tomorrow veel beter is. Het zou morgen 28 graden, we wi’ll See. 😃😄😊 ThnQ Dear ik had een hele fijne dag today en ik hoop jij ook 😄💋

  Geliked door 1 persoon

 16. Aah lekker! Haha jaa daar worden we vrolijk van toch!! 😄
  Ja dat komt vast goed, aan het einde van de middag kwam het zonnetje door en werd het lekker warm. Jaa dat is zeker moeilijk. Maar misschien niet verkeerd om toch te doen. Mooi om te horen dat je een fijne dag had! Die van mij was ook fijn vandaag! 😊 Ik wens je voor straks een goede nacht toe. 😘😘

  Geliked door 1 persoon

 17. Jazeker! Extra Happy😄 🎊😄🎊🎊!
  Wat fijn dat je alsnog toch hebt kunnen genieten van het zonnetje😎! Yes.. proberen kan geen kwaad right? Ik denk dat het proces is dat je met de tijd leert. Yes en ik ben ook blij te horen dat jij ook lekker hebt kunnen genieten!

  ThnQ Dear! You 2 Sweet Dreamz voor strx!😙Hugzzz ❤

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s