Nieuwe Topics/TEA TIME!!!!!

#69|Tea Time|Morning Quote: Yes Girl,Sometimes we Need To Regain Strength|PepT@lk| Mah Morning Vibe

PicsArt_08-19-04.02.51

 

2016-08-09-18-13-18

PicsArt_08-11-11.35.50

Morning Dear, Its Tea Time!

Yesss Your’e Girl is very early today! Ik hoop dat je lekker hebt kunnen slapen en dat je vanochtend op kon staan. Ik kon vandaag veel makkelijker opstaan  dan yesterday. Yesterday had ik de wekker tot wel drie keer op sluimeren gezet. Hihihi. Ik hoop dat je een great first day had op school, stage or work yesterday.PicsArt_08-22-11.45.40

Heb jij lekker uit kunnen slapen omdat je nog vakantie hebt? Girl i’m so jealous right now! Hihihi.

So Yes! It’s a New day today! Ik ga mezelf ready maken en mijn binkie wakker maken to get him ready for school. We have many things to do today but we can handle it, right? Precies! Komt goedjes. Ik heb this morning de thee ingeruild voor een lekker kopje cappuccino  ik had er zo’n zin in! Ik wens je alvast a Beautifull Day toe♡.

So Girlz, zullen we gaan kijken naar de Morning quote die ik for this morning heb uitgekozen?

picsart_06-19-11-26-58

So True!

Yessssssssssssss! Yesssssssss! Yesssssssss! Girl!images (20) This quote is so on point! You have to give yourself a break sometimes. Yeah we have to! De meeste van ons hebben genoten van een break tijdens de zomervakantie. Maar sommige van ons moeten juist nog gaan genieten van een break.

Deze quote heeft het over the benefit van het nemen van een break. Yes! Soms is dat gewoon nodig. En wanneer het zover is dan voel je dat gewoon. Je bent mentaal en fysiek tired. Even een time out is dan nodig. Het mooie van deze Quote vind ik dat het ons laat zien waarom het belangrijk is om deze break te nemen.

Het eerste wat mij opviel is dat deze Quote heeft over het onszelf gunnen om even uit te rusten! Yes! We moeten onszelf die rust gunnen.Het is belangrijk dat we onszelf ook niet die break ontnemen.Especially als je iemand die maybe te veel hooi neemt op je vork. Op een gegeven moment ben je total loss. En het negeren daarvan kan ons tot een burn out leiden. Want soms kun je iemand zijn die heel doelgericht is of doorzet in alles wat je doet.  (Net als ik). Mooi meegenomen allemaal maar soms kan het ook je worst enemy zijn. Yes, i’ve been there het gaan tot het uiterste en het blijven pushen van jezelf met alle gevolgen van dien. We moeten ook het belang van rusten niet vergeten.

Soms heb je bepaalde doelen en kun je so diep daar in gaan dat je vergeet dat je jezelf ook en break moet gunnen tussendoor.We moeten onszelf defenitly die rust gunnen want het geeft kracht to keep going. It makes sence want je hebt ook een goede nachtrust nodig om the next way weer tegenaan te kunnen gaan, right? Slapen we niet voldoende dan zijn we een mess next day, chagarijnig en zullen we niet optimaal functioneren.

“Uit Rust komt Kracht”

Yes! Zeker uit rust komt zeker kracht. Je merkt wel dat je na bijvoorbeeld de zomervakantie of nadat je een paar weken vrij was van werk dat je als het ware heel opgeladen terug komt. Het is fijn om even afstand te nemen van alles wat je normaal constant doet. Even geen collega’s of veeleisende manager of deadlines die je moet behalen. Ik ben het defenitly eens met deze Quote rust geeft je kracht geeft. In different ways.

“Sometimes We Need To Clear Our Head”

To Regain Strength°

Soms moet je ook een break nemen als je met sommige dingen geconfronteerd wordt in je leven. Soms moet je even een tijd voor jezelf nemen en afstand nemen van alles om even tot jezelf te komen. En de kans te krijgen of even de situatie  op een afstand te analyseren.

A Little Break From People°

Maybe heb jij net als ik in je privéleven een heel groot sociale netwerk en dat betekent dat je te maken krijgt met veel soorten karakters, eisen, verwachtingen en dat kan soms uitputtend zijn. Een break is dan vaak op zijn plek. Ik geniet momenteel van zo’n break en dat is heerlijk! Geen drama van anderen in mijn heerlijke leven met mijn family. Yes, Heerlijk!  Het klinkt associaal but girl zo’n break is 100% nodig! Soms kun je in dit soort gevallen zo bezig zijn met anderen dat het ten koste gaat van jezelf en je vreugde. Het is dan ook niet eens zo gek als je uitgeput raakt. Mensen zijn nou eenmaal niet de meest makkelijke om mee om te gaan soms. Mensen kunnen je uitputten met hun attitude en hun drama. Especially als je eigenlijk in je privéleven zelf totaal geen issues hebt of dramavrij bent. 

So Yes! Even op kracht komen! Because when you take a break you can regain strength! We kunnen niet als een gek non-stop doorgaan of het nou gaat om een eigen zaakje die je runt, werk, school of het omgaan with different people it doesn’t matter er komt een point dat je even afstand moet van alles.  We are Human, girl!

The Benefits From Taking a Bre@

Het is heel belangrijk om een break te nemen. Zullen we kijken naar de voordelen?

—> Als het het gaat om situatie waarvan je even genoeg van hebt gehad dan heb je meestal na zo’n break weer de kracht om er weer het beste van te maken.

—> Na een break kun je beter presteren op school en/of je werk.Je bent na een break weer lekkerder in je vel.

—> En kun je weer helder nadenken.Een break geeft je de kans om op adem te komen om er weer met een fresh mind er tegenaan te kunnen gaan. 

Dus het heeft defenitly zijn voordelen. Een auto kan ook niet rijden zonder benzine het moet geregeld bijgetankt worden, right? So yes! Een Break doet iedereen goed.

PicsArt_06-19-11.20.28

Als het gaat om werk en school dan hebben we helaas een limiet  qua tijd. We kunnen maar voor een bepaalde periode een break nemen. Maar als het gaan om bijvoorbeeld situaties waarmee je te maken krijgt die met mensen te maken heeft om je heen dan kun je de tijd nemen die je nodig hebt en zolang dat jij vindt dat je dat nodig hebt!

Don’t let anyone tell you how much time you need. 

So, Yes! Yes! Yes!

A Break To Analyse Yourself

Het is oké om even jezelf tot halt te roepen en jezelf weer op te lappen en al die dingen die je niet fijn vindt aan te pakken en te verwijderen. Negatieve vibes, pressure of wat dan ook. Het is goed om zo nu en dan even zo’n time off te nemen om te kijken hoe alles toe nu toe gaat in ons leven. We moeten immers ons leven zo mooi en leuk mogelijk maken. We leven om het leven te leven, niet om gewoon te leven, right? Dat zou zo zonde zijn. Even een break om te evaluaren hoe we staan in het leven is verstandig. Want dan kunnen we kijken wat willen en wat niet of wat anders kan. Het is a must! Door een break te nemen kun je de touwtjes weer in eigen handen nemen.

Er is best veel wat er op ons afkomt, vind je niet? Schoolstress, werkstress, mensen en hun eisen en verwachtingen  waarmee je om moet gaan. Het zijn allemaal dingen die toch in ons leven voorkomen. We hebben nu eenmaal many things  to do, altijd rushen afspraak hier afspraak daaren soms krijg je ongevraagd te maken met mensen die in your’e way staan met hun bad vibes of die heel subtiel met hun zienswijze opdringen. Zo break is goed want als we niet opletten dan kunnen we at some point our lives op een bepaalde manier gaan leiden waarin we onzelf niet meer in herkennen. Soms kunnen mensen je tot het uiterste pushen. En soms laten daden van mensen littekens achter die moeten helen ook dan is een break needed om jezelf de tijd te geven om alles te verwerken. Als je als menszijnde  geen break neemt dan ga je op een geven moment ten onder.En als een ander dat niet snapt is het niet belangrijk. Don’t even pay attention to that. It’s your’e life. Jij  weet tenslotte waarom je zo’n break voor jezelf hebt genomen of moet gaan nemen.

“Search Till you find  yourself again,

dat is heel belangrijk.”

PicsArt_07-18-02.20.16

So yes!2016-08-20-18-29-47-1 Voel je dat je even er doorheen zit take a break. Het geeft je the space to regain strength. Het is jou leven en jij weet wat the challenges zijn die je meemaakt. En het is belangrijk dat het ook jou leven blijft. Niemand heeft het recht hun dingen op jou te pushen. Nope, Nobody! Dat doe jij toch ook niet in hun leven, right?!

Door zo’n break kunnen we onze grenzen opnieuw stellen en voor onszelf nagaan waar het precies mis is gegaan, waar we uit balans zijn geraakt of waar we de controle zijn kwijtgeraakt. Sta voor wie je bent ook zullen anderen de besluit die we nemen niet fijn of leuk vinden. En remember: “If they don’t like you, you don’t need to care!” Als jij net als ik constant met mensen om moet gaan in jeleven op een grootschalig manier  dan is het zeker belangrijk om stevig je schoenen te staan. En de grenzen duidelijker te stellen dan ooit te voren. En dat kan je alleen als je een break neemt want dan kun je de tijd nemen om weer door te gaan en dingen in het leven te confronteren. Search till you find  yourself again dat is heel belangrijk.  We kunnen en mogen onszelf niet uit het oog verliezen for nobody Girl, nobody.

So, als jij inmiddels al deze break heb kunnen nemen em  voldoende kracht hebt om er weer tegenaan te gaan: You got this Girl! Stick to the plan that you have made voor yourself! Regardless what others think about it! En ben jij toe aan een break girl? Then take a break, Gun het jezelf en luister naar jezelf! Het zal je goed doen, you wi’ll see.

PicsArt_07-18-02.20.16

picsart_06-24-10-45-16

 

 

13-1

PicsArt_07-07-02.02.33

3 thoughts on “#69|Tea Time|Morning Quote: Yes Girl,Sometimes we Need To Regain Strength|PepT@lk| Mah Morning Vibe

  1. Heyyy Darling!!!Goodmorning ♡ Pfff ja hey soms komt er gewoon niet van… I know,girl. Dat is soms echt balen. Maar soms moeten we vastbesloten zijn en een break creëren voor onszelf. Ik hoop dat je snel een little break kan hebben om eventjes bij te tanken. Because you deserve it, Girl! You Really Do!😙
    Hahahaha awhhh ik word er helemaal verlegen van😶😶 thnQ dear!😙 But Girlllllll Ik ben ook zoooo blij dat we weer lekker kunnen genieten van onze thee momentjes! Heerlijk! ThnQ voor je reacties dat maakt onze tea momentjes real en Gezellig!😙💋❤

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s