Nieuwe Topics/TEA TIME!!!!!

#No.72° Tea Time|Morning Quote: No one Starts off Being Excellent, So True!|PepT@lk|Morning Vibe It’s Finally Friday!!!!!!!

PicsArt_08-19-04.02.51

 

 

2016-08-09-18-13-18

Goodmorning Chica!

Its a New Dayyyyyyy!

 

PicsArt_08-11-11.35.50

Al Wakker? 2016-07-23-23-20-27Get up Girl! Hihihi..

Geen zin? I know girl! Maar nog even doorzetten, nog 1 keer extra vroeg opstaan en nog 1 keer richting school or work. We moeten nog even doorzetten en dan is het is het finally Friday! So hang on!

Al ontbeten? Ik nog niet. Maar dat ben ik zo wel van plan…alleen ik heb nog geen idee wat. So yes! Een nieuwe dag en de planning van today staat alweer op ons te wachten.Wat hadden we heerlijk weer yesterday en volgens mij wordt het today ook lekker weer rond de 33 graden! Zullen we maar snel gaan kijken naar de quote van this morning? Okay..Let’s Go!

PicsArt_06-19-11.26.58

True! True! True! Girl deze Quote is so, right!images (25) We willen vaak meteen the best of the best zijn in wat we fijn vinden om te doen. But girl! Check this quote out: No One start to be Excellent! Yessss! That’s, right! Maar soms kunnen we zo onrealistisch zijn of zo’n hoge lat voor ons zelf zetten dat het almost impossible is to grow. Niet omdat wij het niet kunnen maar omdat we het niet toelaten. Als we denken from the start het beste resultaat te willen zien dan eisen we too much en is het ook makkelijker om de handdoek in de ring te gooien. Prof ben je niet in one day! It’s a proces.  Maar ja toch vergeet ik dat weleens het is dus makkelijker gezegd voor mij dan gedaan hoor..

Story Time!

Ik ben namelijk dol op tekenen. Maar ik wil nu graag potret leren tekenen. Weet je wel, heel precies iemand op papier natekenen dat lijkt mij zo ge-wel-dig! Seriously! Ik kan altijd uren naar de tekenaars kijken die dat wel kunnen. But Yes! Je raadt het al Miss B wilt from the start al goed zijn. En tja dat gaat niet.. ik zit dan alle blaadjes uit mijn schetsblok te trekken zodra ik zie dat het niet overkomt zoals de originele. Ik kan dan zo gefrustreerd raken hey, hihih! Ik zit dan altijd met heleboel proppen om mij heen. Hahha!

En uiteindelijk zijn er geen blaadjes meer over! Ik eis dus teveel van mezelf..ik leg de lat te hoog. So, toen ik deze quote zag moest ik echt keihard lachen! Het is alsof ik even flink aan mijn oor ben getrokken door deze quote.

Off course kunnen we aanleg hebben in sommige dingen maar we moeten ons verder ontwikkelen. And that takes time. Of je nou een prof wilt worden in dansen, een youtube channel met veel viewers wilt bereiken of een succesvolle bussiness wilt runnen. It takes time! En dat geldt ook voor mij als ik potret wil tekenen dan moet ik daar echt verandering brengen in het eisen dat het precies zo op papier komt. Dat is zeker veeeeeeel oefenen. En dat ik blij moet zijn voor al de dingen die ik wel kan tekenen. Ik denk dat ik dan ook voldoening uit kan halen, you know?  Ik denk dat ik als toepas wat deze Quote adviseert ik uiteindelijk meer kan genieten van de kleine stapjes en vooruitgang die ik boek richting het potret tekenen. One step at the time dus!

But anyways.. Soms kunnen we dat weleens vergeten..tenminste ik in ieder geval wel. Ik wil meteen resultaat zien: Nu Nu Nu en niet later. Hihihi. En of het nou door enthousiasme komt of door een onrealistische kijk, it doesn’t matter. We have to: Allow. Yes! We moeten onszelf toelaten  om een beginner te zijn. Anders kunnen we ontmoedigd raken en ons doel niet bereiken. Niet omdat we het niet willen maar omdat we het geduld niet hadden. And off course is het niet bij iedereen het geval maar bij mij in ieder geval wel hihihi. We hebben onszelf meteen in een prof posititie gezet volgens deze Quote waardoor onze prestatie niet overeenkomt met wat we werkelijk kunnen met als gevolg dat we het het gevoel krijgen het niet te kunnen.

PicsArt_06-19-11.20.28PicsArt_07-18-02.20.16Sooo, Yes Girl! We moeten accepteren dat we from the start moeten beginnen en deze posititie moeten erkennen dan raak je ook minder gefrustreerd. Dat is wat ik nu heb kunnen inzien. We moeten onszelf in dit proces toelaten om te groeien en accepteren dat we in de in alles waar we maybe sindskort mee zijn begonnen de Quote is in ons achterhoofd te houden. Yeah! It’s good to remind ourselves. Het maakt niet uit wat het is het zal uiteindelijk worden wat we voor ogen hebben maar it takes time. Auto rijden gaat ook niet in één keer, right? Je moet het leren. Zelfs the celebrities zijn from scratch begonnen. Die zijn niet zomaar on the “Top” gekomen. Deze Quote heeft mij wel in ieder geval geholpen om alles wat ik voor mezelf nu op planning heb staan om te doen  en te bereiken de tijd moet geven to grow.  Yes! So Girl! Keep doing the good work! It wi”ll turn out the way you want it to be. Just allow yourself to grow. Blijf jezelf 100% ervoor inzetten. Dat doe ik ook… The rest komt van zelf we wi’ll see…

Deze Quote heeft me zeker mezelf even op het matje laten roepen en mijn gedachte te corrigeren. We Can Do This, Yes Girl! I Believe in you but just don’t be to hard on yourself and be realistic in what you really can! You wi’ll achieve it!

“Kampioen wordt je niet in One D@y!”

¿Right?

PicsArt_07-18-02.20.16

PicsArt_06-24-10.45.16

Im So Glad that’s Friday!

Hoewel ik heel eerlijk gezegd niet helemaal weg ben van dit  liedje past het wel met dit artikel! Hihihi

Have A Nice Weekend!

N’-joy To The Max!

See You monday @ our next Tea Time?

images

☆☆☆☆☆

PicsArt_07-07-02.02.33

 

27 thoughts on “#No.72° Tea Time|Morning Quote: No one Starts off Being Excellent, So True!|PepT@lk|Morning Vibe It’s Finally Friday!!!!!!!

 1. I love it 2 !!! Ik ben vooral gek op Bob ross een geweldige schilder !! Maar ik begrijp je frustratie ook hahah als iets niet lukt . Mijn zoontje zit nu ook in zo een fase als iets niet wilt lukken word hij gefrustreerd.

  Geliked door 1 persoon

 2. Yesss Yesss Yess ik,kijk ook naar hem! Hij is geweldig! Het ziet er zo makkelijk uit hey de manier waarop hij schildert! Hahahaha awhh.. zo schattig! Yesss tell me about It! Mijn binkie ook 😂😂😂😂 we tekenen geregeld saampjes en dan raakt hij gefrustreert hij als hij niet the same resultaat heeft als ik. So, yesterday was het weer zover hij is net zo door gegaan totdat hij tevreden was hihihi!
  Maar leuk hey, dat jij ook van tekenen en schilderen houdt! Wat leuk dat we beiden the same hobby te hebben!😀😀😀😀😀
  ThnQ Girl😙 voor je leuke reactie!💋💋💋💋

  Geliked door 1 persoon

 3. Mooie quote! Soort van klein beginnen, groot eindigen. 😊 En ik ben jaloers op jou teken talent haha. Ik wou dat ik ook mooi kon tekenen helaas is de werkelijkheid dat ik teken als een kind van 3. 🙈

  Geliked door 1 persoon

 4. Heyhey Dear😙! Awhhh offourse kan je tekenen je kunt het leren, alles is mogelijk! remember waar een wil is, is een weg! ThnQ Dear.. ja hij is heel mooi toen ik deze Quote zag dacht ik omg hier kan ik wat van leren. Echt great!

  ThnQ Dear voor je reactie ! 😄🌹♡

  Geliked door 1 persoon

 5. Wowww! Gaaf hey! Ja aanleg maakt het wel wat makkelijker maar door de technieken weet je is het toch niet impossible zeg maar dus er is hoop🎉🎉🎉 hihihi
  Mijn moeder tekent ook goed en mijn zusje kon dat ook heel goed. Maar goed ieder zijn ding maybe kan jij weer iets wat ik totaal niet kan. Weet je wat ik heel had gewild dat ik kon? Zingen😂😂😂😂 Pfff maar de boys in huis denken er anders over because girl miss B can’t single hahahahaha!

  Have great day today dear, we hebben we weer mooi weer!😎😎😎 Ohww Yeah!💋💋💋

  Geliked door 1 persoon

 6. Haha gelukkig! 😄 Jaa dat is waar, koken kan ik wel goed! 🙈 O zingen jaa dat is ook een heel mooi talent. Haha gwn vrolijk door gaan hoor. Ik kan het ook niet. 🙊 Ik kan trouwens wel gitaar spelen. Jaa komt goed, het zonnetje schijnt hier ook weer lekker! Jij ook een fijne dag vandaag! 😘😘

  Geliked door 1 persoon

 7. Yesss zie je nou wel! GREAT talent bay the way lekkere dingen koken 😊😊😊heerlijkkk!😍leuk hey! Gitaar spelen dat is een mooi instrument lekker een sfeertje creëren ook😄helaas kan ik dat alleen maar bewonderen. Kreeg gitaarles op school uhm met zo’n kleine Quarto of Quarta gitaar (ik hoop dat je weet over welke gitaar ik het heb ben de naam vergeten.) Het wou me maar niet lukken hihih pfff.
  Gelukkig dat ook Nice weer hebt! ThnQ Dear Yess gaat defenitly lukken😉
  Ciao Dear💋💋

  Geliked door 1 persoon

 8. Jaa ik hou echt van komen hihi! Jaa een cuatro heb je, en een ukelele is ook zo’n klein gitaartje. Haha wat leuk dat je daar op school les in hebt gehad. Ik heb nu een soort beeld in mn hoofd dat het je niet lukken wou haha. Het is ook best lastig, je moet het even door hebben hihi.
  Jaa heerlijk weer was het! 😊 we hadden vandaag suprise party beter weer hadden we niet kunnen wensen. (Morgen komt hier een blog over online) hopelijk heb jij ook een fijne dag gehad!! 😘😘

  Geliked door 1 persoon

 9. Hey Dear! Yesss die bedoel ik hahah cuatro!
  Ja hahahaha klopt je hebt de juiste beeld het wou me indd niet lukken😂😂😂😂😂 *zucht* 😓😂 leuk hey ik kijk er naar uit!,ik zal je blog defenitly in de gaten houden.😄😄🎉🎉🎉 jazeker we zijn met zijn alle wezen shoppen en naar een evenement geweest was echt heel leuk! We hebben weer leuke items gehaald voor onze binkie en ik heb een leuk item gekocht. Het was heerlijk today. 😎😎Geslaagde dag dus!👌
  Sweet Dreams voor straks alvast🌹🌹

  Geliked door 1 persoon

 10. Haha okee 🙈
  Aah lief! Ik ben er nog mee bezig ik denk morgen in de middag ergens. 😊
  O lekker! Shoppen is altijd goed haha. Klinkt gezellig! Fijn dat het een geslaagde dag was. Tnx! Het dondert en het bliksemt hier nu, hou ik niet zo van hihi. Maar ik ga een poging doen om te slapen. Goodnight 💋💋

  Geliked door 1 persoon

 11. Yesss shoppen is zeker leuk! 🎉Ohw tell me about it ! Ik ben ook als de dood voor bliksem en onweer. Hihihih ik vind het helemaal niets ik loop dan als een gek in huis ales uit de stopcontacten te halen en spiegels te bedekken hahaha (Yes i know i’m crazy) Wij hadden er vannacht niet last van thank god! Maar vanochtend was het wel raak met onweer enzo. Ik hoop dat je een fijne nachtrust hebt gehad. I did!
  Have a nice sunday Dear!😄
  Ciao💋💋

  Geliked door 1 persoon

 12. Haha jaa ik ook. 🙈 De stekkers trek ik ook uit de stopcontacten, maar spiegels bedekken doe ik niet. Waarvoor is dat trouwens? ( wil ik het wel weten?) haha bij de eerste de beste onweers bui sta ik dan ook spiegels te bedekken.
  Nou het ging hier echt flink tekeer!! Rond 1 uur en half 3 werden mijn vriend en ik we wakker van. En we hebben net ook weer een onweersbui gehad. Ricardo heeft heerlijk doorgeslapen gelukkig. Jij ook een fijne zondag gewenst!! 😘💋

  Geliked door 1 persoon

 13. hihih weet je?

  Het
  schijnt bliksem aan te trekken en dingendie van echt metaal zijn ook. Vandaar. Maar ja ik ben echt zo bang voor bliksem dat ik het risico niet neemt om ze niet te bedekken.You never know, right?
  Zo dat klinkt echt scary dan was het heel heftig! Pfff klinkt eng hey! Yess als het je uit zo’n diepe slaap wakker maakt dan is het defenitly heel erg tekeer geweest. Awkk gelukkig dat hij door is blijven slapen. Onze binkie die komt altijd met een keiharde bonsende hart ons kamer binnen rennen. hihihihi .En die slaapt dan bij ons totdat het weer over is. Het blijft een eng ietss hoor. Maar goed gelukkig is het (hoop ik) ahter de rug . ThnQ Dear! 😄🎉Gaat defenilty lukken!
  Hugzzzzzzz💋💋💋

  Geliked door 1 persoon

 14. Ooo dat wist ik helemaal niet! Nee idd beter het zekere voor het onzekere!
  Het was best wel heftig idd. Maar we hebben het overleefd hihi. Het zonnetje straalt weer heerlijk nu en de was hangt lekker te wapperen buiten. 😊 Ricardo is nog klein (10 maand) ik denk als hij ouder is dat hij dat ook wel zou doen. Nou ik geef hem geen ongelijk hihi. Mooi! Ik ga nog even de finish en touch op mijn blog aan brengen en dan gooi ik hem online. 💋💋💋

  Geliked door 1 persoon

 15. Awhhhh zo schatiig tien maandjes Leuk hey! Zometeen gaat hij het huis onveilig maken hahahaha overal aan zitten dat doet hij vast al of niet? Leuk hoor! zo’n kleintje. Ik ga zometeen kijken! Leuk hey!
  Have a Nice And Beautifull Week Dear!

  Hugzzzzz Miss B.💋🎉😎🌹❤

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s