Nieuwe Topics/TEA TIME!!!!!

No. 74°Tea Time|Morning Quote: It Takes Courage sometimes To Really Life your’e Live the way you want.|PepT@lk|Morning Vibe

 

PicsArt_08-19-04.02.51

2016-08-09-18-13-18

Hello Girl How Are u Doing?

PicsArt_08-11-11.35.50

So, Yes! Maandag is voor even verleden tijd. Lekker geslapen? I Did! en jij?2016-07-25-11-40-50 Ik hoop jij ook. Ik zit hiet lekker met een kopje thee heerlijk! Ik had today zo’n extra zin in thee. Ik heb gekozen voor Kamille thee! Heerlijk! Today weer een leuke planning voor de boeg. Heel strange maar ik ben het vakantiegevoel niet echt kwijt.  Maybe door het weer I don’t know girl. But it is a good thing i guess.. Ik hoop dat het zo blijft want dat betekent dat ik mijn weekroutine on a way in elkaar heb gezet dat het net zo leuk is in weekeinden en vakanties. That’s funny. Ik hoop dat ik het ook zo kan houden because het is defenitly healthy & fun om je leven leiden op een manier in te delen dat je heel happy maakt. En dat je elke dag gewoon kan genieten ongeacht elke dag het is. But anyways genoeg gekletst…

 

What Do You Think About This:

PicsArt_06-19-11.26.58

download (1) Ik denk zeker dat je lef moet hebben om te kunnen leven. In sommige opzichten definitly. Want als je niet oplet leef je je leven voor anderen en hun verwachtingen. It  takes courage to live your’e life the way you want. And it defenitly takes courage to stand for what you want. And off course zijn er sommige dingen die niet kunnen. Ik denk zeker dat er grenzen zijn. Maar dat is voor iedereen verschillend. Wat ik niet vind kunnen hoeft voor jou niet the same te zijn. That’s  the part of having our differences and different way to see things. And the right that eveybody have  to live their live making their own choices, right? Het is een issue als je beperkt wordt om je leven te leiden op een manier dat niet compleet bij je past. Yes, dan is het een kwestie van lef hebben om te kunnen leven precies zoals deze quote het beschrijft.

Picture This:

Stel dat je bijvoorbeeld tegen je ouders moet zeggen dat je  niet volgens hun verwachtingen de familie bedrijf zal gaan overnemen. It takes courage to say that is het niet?  Je moet echt lef hebben om die stap te nemen en om duidelijk te maken aan je ouders dat het niet is wie jij bent or that it doesn’t fit in the way that you want to live your’e life. It takes courage to say that! Especially als het gaat om een jarenlange familiebedrijf.  En jij the only one bent to take the fam bussiness over. Yes! Dan ligt de pressure op jou. En desondanks dat je weet dat het niet overnemen van de familiebedrijf mogelijke gevolgen heeft ben je toch voor wat je jij wilt uitgekomen. En daar moet je toch echt lef voor hebben om het te doen! Niet iedereen durft om er voor uit te komen voor de manier waarop zij hun leven willen leiden.

Of als je bijvoorbeeld niet de opleiding wilt volgen die je ouders wilt dat je volgt. Ook dan moet je toch lef hebben om daar tegen in te gaan en duidelijk maken wat jij wilt. Maar soms heb je lef nodig om te staan waarvoor je staat ook al betekent het dat je alleen staat. Sommige dingen hoeft je niet te accepteren of te tolereren. Ik ga niet in alles mee. Dingen die niet gaan zoals ze horen daar sta ik niet achter ze kunnen me saai noemen, zwart op wit noemen, i don’t care zo ben ik goed is goed en slecht is slecht er is niks om het slechte goed te praten. (Vind ik).

PicsArt_06-19-11.20.28

So Yes, Het is zeker lef die je moet hebben om je leven te kunnen leiden op de manier dat jou gelukkig maakt!!cropped-2016-08-20-18-32-01-1.jpg And it takes courage to take that step. Stel je nou eens voor dat we ons leven leiden op een manier dat ons niet happy maakt, dat zou dan toch niet okay zijn? Ik denk dat het zeker een goede quote is. Het is zeker zo dat leven de meervoud is van lef. Yes, ik ben het eens met Loesje, Girl! (Geen idee wie het is off course but her name is there, right? Hihihi).

There is a difference between: Leven om te leven en je leven leven. Do you understand what i mean?

When You really Live Life You will Feel Free!

So yes! We moeten de touwtjes in handen blijven houden in ons leven.

After all it’s our right! Het hebben van dezelfde doel in het leven hoeft niet te betekenen dat ik hem naleef op de manier dat jij ervoor kiest om het na te leven.

You do your’e thing your way and i gonna do my thing on my way. Yes! We al got the right to do that! And when you really live your’e  Life the way You Want  it w’ill  makes you Happy and makes you Feel Free! 

Tell me Girl, What Do You Think?

Wat vindt jij van deze Quote?

PicsArt_06-24-10.45.16

 

images (22)

PicsArt_07-07-02.02.33

15 thoughts on “No. 74°Tea Time|Morning Quote: It Takes Courage sometimes To Really Life your’e Live the way you want.|PepT@lk|Morning Vibe

 1. Aan lef ontbreekt het vaak bij mensen.. die zijn hun ruggengraat ineens kwijt en worden geleefd in plaats van zelf te leven.
  Zonde van weggegooide tijd, jaren misschien en kostbare energie..
  Als je eenmaal je eigen leven weer onder controle hebt, wil je niet meer terug!
  Have a great day Miss B! :*

  Geliked door 1 persoon

 2. Hey Girl! inderdaad girl dat is zo jammer ik ben het helemaal met je eens! 100% Hahahah Yes! Het is al een heel proces om je leven weer in eigen handen te hebben dat laa je dan echt niet zomaar los!
  ThnQ Dear!😙 Jij ook een Very Nice Day! Gaat wel lukken met dit weer i guess!😎

  Geliked door 1 persoon

 3. Awhhhh 😙♡ThnQ Xfalibe Girl! 😄Yesss van mij ook echt zingt ze het! Dit liedje maakt me emotioneel every single time door the way dat ze het zingt echt kippevel! Ze zingt vanuit haar tenen! If you know what i mean😂😄

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s