Nieuwe Topics/TEA TIME!!!!!

#No.75 Tea Timeee!|Emotions or Mindset?!?|Morning Quote|PepT@lk| Mah Morning Vibe°

 

PicsArt_07-12-11.07.28

 

2016-08-20-18-29-47-1

PicsArt_08-11-11.35.50

Ola Goodmorning Dear! Ik ben vroeg op! Ben je al op? Come on girl only two days to go!  En dan is het weekend!!!!! So today, heeft your’e girl een drukke maar leuke dag voor de boeg! I’m so exited heb er zin in! Yesterday, heb ik weer mijn haar gedaan and your’e Girl is feeling great! But anyways…Ik heb lekker ontbeten sesam knäckerbröd met ham, tomaat kommer en zwarte peper. Yes, Girl ! Ik gebruik op alles zwarte peper alleen in mijn thee niet! Hahahahahaha! Hou jij van zwarte peper? Try it out! Je eten wordt licht spicy, Delicious! Weet je welke lekker is? Die ene met pepperkorreltjes die je met die molen moet verfijnen die is veel lekkerder dan de standaard peper die je verfijnd krijgt. Zijn er meer zwarte peper liefhebbers?

Let’s check the Quote van this morning!  There we go!

picsart_06-19-11-26-58

PicsArt_07-18-02.20.16

f44d31f65faf56feb7b0d4000c85aba6

This Quote is very clear, Right? Ik vond het defenitly een goed advies. Soms kan het voorkomen dat je door je emoties of door je gevoelens helemaal blind bent geraakt. Je denkt niet helder. Je weet dat het niet oké is maar tegelijkertijd heeft je gevoel je meer in je greep. En kun je niet meer helder denken. Dit zijn de momenten in ons leven waarvan ik denk dat deze quote goed van pas komt.

Lees je mee?

#When Your in Lov

Ik denk dat dit Quote van pas komt als je bijvoorbeeld verliefd word. Het is okay om iemand nice te vinden but stay awake!

Soms kun je zo off van de kaart raken dat je totaal vergeet waarop je moet letten. En je weet hoe wij meiden zijn hihih alles draait vaak om emoties. Door al die hartjes en vlindertjes in je buik kun je al snel actie gaan ondernemen gebasseerd op: Feelings!

Girl ohw No! If you don’t wan’t to miss the Red Flags Stay Focused!

Hihihihi!

Yes, anders kun je uiteindelijk alle alarmbelletjes missen. And we don’t want that don’t we? Je wilt toch weten weten wat voor soort vlees in je in de kuip hebt.

I’m Just Saying!

#For the Ones that you Care About..

Ik denk ook dat je dit advies van deze Quote ook kunt toepassen in mensen waar je om geeft. Als mensen weten dat je een goed hart hebt of vrijgevig bent kunnen mensen daar misbruik van maken. Soms vertrouw je iemand zodanig dat je het zelf gewoon niet ziet. Het is sad… maar het komt wel voor. Het is goed om op te letten. Niet dat je achterdochtig moet gaan worden hihihi maar dat je wel bij blijft.  Zoals de Quote zegt:

“Follow Your’e Heart

But Take Your’e

Brain

with You.”

Soms testen mensen je uit en kijken ze tot hoever ze kunnen gaan. Het is daardoor belangrijk ook je grenzen te stellen. En dat kan een issue zijn als je dat niet durft. Especially als je het moeilijk vindt om tegen iemand nee te zeggen omdat het je familie of een goede vriendin  is. Dan kan het zeker een challenge voor je  worden. Most Defenitly! Helaas moet je toch goed opletten. In mijn cultuur zeggen ze:”Je geeft 1 vinger en ze nemen alle tien.”Met andere woorden:  Je sta iets toe of je stemt er mee in maar mensen maken er meteen misbruik van.

We Got To Use Our Head when we make desicisions.

Maar ook als je beslisingen neemt is dit heel belangrijk. Soms kun je beslissingen nemen gebasseerd op gevoel  bijvoorbeeld door enthousiasme. Yes, door  enthousiasme kunnen we akkoord gaan met iets. Zonder er echt goed over na te denken.

Picture This:

Stel je voor dat je ineens een topbaan aangeboden krijgt waarvan je zo van hebt gedroomd ! Met alles erop en eraan precies zoals je  wilde! Nou, ideaal toch?! Volmondig zeg je: YES! I Wi’ll Take it!  Zonder erbij stil te staan wat de voor en nadelen zijn van dit aanbod!  Je hebt op dat moment totaal niet nagedacht en hebt meteen alles ondertekend in je enthousiasmevan dat moment…(Je voelt hem al hé? ) Yesss, There is no way back.Met als gevolg dat je spijt krijgt van je beslissing. Het is een baan waar je hart ligt maar je hebt niet je verstand gebruikt.Your’e Feelings waren in charge toe je die beslissig maakte. Dat zou toch balen zijn? So, Yes! Ook dan is deze Quote on point! Het is defenitly belangrijk om goed na te denken en niet overmand of overspoeld door emoties beslissingen te nemen.

picsart_06-19-11-20-281

Ohw Yesss! Desondanks we blij zijn met wat of wie er op je pad komt dont think met emoties use your’e Head! Yesss, we defentily have to do that! Het scheelt spijt en een gebroken hart. After all hebben gedane zaken keer, Right? (If You know what i mean). I’m just saying. Laten in alles wat we doen onze hoofd blijven gebruiken. Yes! Don’t Act Based on Emotions.

What Do You Think About This Quote?

Sharing is Caring!

PicsArt_07-18-02.20.16

picsart_06-24-10-45-16

Ohwwww yeahhhh! Ik heb er zin in Today! Ik hoop you to Girl!

Have A Nice Da

Let’s Make 2Day The Best!

 

 

 

images (60)

 

picsart_07-07-02-02-33 (1)

4 thoughts on “#No.75 Tea Timeee!|Emotions or Mindset?!?|Morning Quote|PepT@lk| Mah Morning Vibe°

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s