Nieuwe Topics/TEA TIME!!!!!

No.85 Tea Time Ohw Yeah Girl!We Wi’ll Survive It!|PepT@lk|Morning Vibe: Survivor°

PicsArt_07-12-11.07.28

PicsArt_08-11-11.35.50

 

Morning Chica!

Come on Wake Up Girl!

2016-09-13-11-56-11-1Het is Woensdag! En dus delen we deze week alweer in tweeën! Geen zin today? I know die dagen zijn er ook.

But we can do it! Are u ready for this new day? Let’s make the best of it! Come on Girl! Put something nice one and your favorite song! It wi’ll make you feel a lot better! You wi’ll See! Ik hoop dat ook jij net als ik heb kunnen genieten van het prachtige weer van yesterday.

So Girl, Zullen we naar de Quote van this morning kijken?

 

picsart_06-19-11-26-58

So Yes Girl, toen ik deze Quote tegenkwam moest ik hem uitkiezen.

Yes Girl! We Have 2 Trust Ourselves!images-16

Life is fun! Maar er zijn challenges, Right? En soms hele pittige challenges. (Tell me about it).

De Quote heeft het over vertrouwen in onszelf. Het vertrouwen in jezelf die build je naarmate je verschilende dingen hebt meegemaakt. Hoe difficult ze ook waren  en ook al leek er geen uitweg je wist je er toch uit te komen.

Maar waarom moeten we onszelf vertrouwen?  Persoonlijk denk ik omdat we vaak veel sterker zijn dan we denken. Yes! We kunnen meer aan dan we zelf denken en dat onderschatten we vaak. Is it strange? Nee, want aan de andere kant it takes time om dit zelf ook te geloven. Vertrouwen groeit niet overnight. Naarmate je dingen meemaakt en altijd eruit weet te komen dan zul je zelf die vertrouwen in jezelf ook steeds meer kweken. Totdat je het punt bereikt dat je zult zeggen:

 “You know what? I Can handle This Challenge It’s A Piece of Cake!”

Hoe zwaar het ook is ik kan deze Challenge aan! Just watch me. Vaak focussen we op the ersnt van the challenge  en dat doet ons niet goed. Want ook onze manier waarop de challenge zullen aanpakken zal er dan onder lijden. Wat ik  tot nu toe heb geleerd om te doen is kijken wat ik er uit heb kunnen halen/leren en hoe ik het beste er uit gekomen. Ik denk ook dat als je iemand bent die net als ik aardig wat challenges heb weten te door staan dat je tijdens je challenge juist gefocused bent op het doorstaan van the challenge. Yes, je focust jezelf meer in je aanpak en bekijk hoe je er het beste mee om kan gaan in plaats te focussen op de ernst of impact van the challenge.

So Yes, Especially if we have go true so much we can relate with this Quote, Right? I Can. Reality: We zijn nu eenmaal niet imuun voor tegenslagen, teleurstellingen of wat dan ook dat op ons pad komt. Ik denk wel dat aan de hand van de dingen die je meemaakt je beetje bij beetje die vertrouwen opbouwt het vertrouwen dat alles uiteindelijk weer goed komt. Vertrouwen is een proces. Het vertrouwen hebben in iemand of het vertrouwen hebben in jezelf takes time. Naarmate je met verschillende challenges te maken krijgt en steeds opnieuw ervaart dat je er uiteindelijk er wel uitkomt maakt het zeker plaats voor vertrouwen en een positieve mindset. Yes, You will build that trust.. you wi’ll see.

And Sometimes It Takes Time to Realize That°

 

picsart_06-19-11-20-281

So Yes! Wat het ook is girl dat we meemaken we wi’ll survive it! Maybe lijkt het er nu niet echt bepaald op but it wi’ll be okay. Give it time and give yourself time. We moeten nagaan voor onszelf what we can do about it. Yes We have 2 Focus on wat in our power ligt. Probreer voor jezelf na te gaan wat je ervan hebt geleerd. En most important thing is to always pick yourself up! Yes! Je zult er sterker uitkomen en meer inzicht hebben then you had before. This world is hard i know. And sometimes when you get hurt by the people that are very close to you it hurts badley. Soms lijkt het onmogelijk in the beginning and off course is het in praktijk totaal niet makkelijk but it isn’t impossible eighter, Right?

So let’s make a promise to ourselves:

“That we Wi’ll Always No Matter What Pick Ourselves

Back Up.”

But whatever it is: Ontslag, Liefdesverdriet, een stukgelopen vriendschap, challenges door (chronische)ziekte, slechte band met fam or school/work challenges that we are going true:

We Will Survive It!

We Gonna Make It!

Na Regen komt toch ook Altijd Zonneschijn?

So Girl, als jij op dit moment door het één en ander gaat remind yourself dat je dit challenge zal overleven! Yes! Net als iemand die moet zien te overleven in een jungle in de survival mode gaat zo moeten ook wij met ons mindset in survival mode gaan om verschilende challenges in this life te kunnen doorstaan.

Bedenk voor jezelf hoe je het beste uit zo’n challenge kan komen. Probeer een les uit te halen voor jezelf. Vertrouw in jezelf dat het goed komt. En geef nooit op. Want this life is a challenge &  er zullen meerdere zijn die op ons pad komen.

And the only way to survive it is:

When We Are in The Survival Mode.

We have 2 be Strong en we moeten vastbesloten zijn om no matter what ons niet gewonnen te geven!

Have A Great Day

Let’s Be determined 2

Make It A Nice One!

Ohw Yeah°

Wat vindt jij van deze Quote?

picsart_06-24-10-45-16

 

images (60)

 

picsart_07-07-02-02-33 (1)

5 thoughts on “No.85 Tea Time Ohw Yeah Girl!We Wi’ll Survive It!|PepT@lk|Morning Vibe: Survivor°

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s