Nieuwe Topics/TEA TIME!!!!!

No.91 Tea T@lk| You Don’t Need To Care Your There To Make Money Not Friends!?! Finally Friday Yes!|Morning Quote |PepT@lk|Morning Vibe°

 

PicsArt_09-22-11.53.11.png

2016-08-09-18-13-18

Yessss! images-80Friday ik ben er heel happy mee en jij ook nietwaar? Ik ga me zo ready maken voor this last day off the week. Ik hoop dat jij ook ready bent!

Ik heb een leuke planning voor de boeg ik heb er reuze zin in. So yes, even bikkelen om door te gaan. Nog even een paar uurtjes werk, school or stage en we kunnen volop genieten!

Zullen kijken naar de laatste Quote van this week? Okay come on!

picsart_06-19-11-26-58

So, Yes Dear! Als je naar je werk gaat heb je je eigen doel waarom je gaat werken. En dat telt voor iedereen eigenlijk.14184561_1780741758868544_6731824499475669571_n Als het klikt met je collega’s is het meegenomen maar daar ga je in principe niet voor. Het is fijn om in een leuke vibe te werken. 100%!No doubt about that.

Je gaat naar je werk om je geld te verdienen. Uiteindelijk wat telt je is dat je een goed werk verricht en goed kunt om gaan met je collega’s on a business level, you know? Je gaat niet voor de gezelligheid. Als je vrienden op je werk hebt zijn er voor en nadelen.

Voordeel: Een leuke werksfeer. Nadeel: Je wordt constant afgeleid van je werk. Dus de Quote is heel erg duidelijk Girl! Let’s focus on the work that we deliver! Yes, Laten we top werk leveren en onszelf herinneren waarvoor we werken yes om onszelf te onderhouden! Er is een plek en tijd voor alles. En mocht je vrienden hebben op je werk is toch meegenomen? Maar goed, ik denk persoonlijk dat als je werk en free time van elkaar kunt scheiden het prima te doen moet zijn!

Maar de hoofddoel van deze Quotes is: Dat als je juist niet door je collega’s geaccepteerd wordt en je  je werksfeer als hell ervaart en je er elke dag and maybe today ook tegenop ziet om te gaan werken.

Jezelf dan one thing moet herinneren. Yes!

Just keep remind yourself waarom je naar je werk gaat. 

images (96)

You Don’t To Need To Care!

Girl, Trek je er niets van aan. Do what you gotta Do! Zorg dat je elke dag doe waarvoor je gaat: To Do You JOB. Als je op stage dit nu meemaakt the same! Je gaat naar stage voor je opleiding. En je baas betaalt je voor je werk dat je doet. Niet voor de aantal friendships die je maakt op de werkvloer. En laat je niet wegpesten of gek maken! Hoe zakelijker je dingen houdt at work des te beter!

images (60)

Yes! It’s not about being Friends, but About The Money And To your Job!

 

 

images

So Yes Girl, over werk gesproken het is weekend! Nog even een paar uurtjes school stage or work en kunnen we genieten van onze vrije dagen.

Let’s do this nog even doorzetten.

Yay!

See You Monday @ our Next Tea T@lk?

picsart_06-24-10-45-16

images-47

picsart_09-18-11-12-54

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s