General T@lk/Nieuwe Topics

General T@lk| Dip & Tips

 

PicsArt_09-24-09.59.59.jpg

Dip And Tips°

Je kent het wel je voelt je niet lekker in je vel en je bent heel emotioneel. Een echte reden voor wat je voelt kun je niet vinden. Je zoekt constant naar answers maar tevergeefs. Het is een combinatie van alles… je vecht waarschijnlijk al een tijdje met dit gevoel je wilt er vanaf. Maar het lijkt dat hoe meer je je best om je okay te voelen des te erger het wordt. Je wilt niemand zien en een fake smile maken zit er ook niet meer in. 

That’s right! Je hebt een ware: Dip.

 

But Why Do I Feel This Way?

Soms kan het inderdaad een combinatie zijn van vele dingen en waarom je je zo voelt is vaak the number one Question.

Ik denk persoonlijk dat we allemaal een punt bereiken waarop we bepaalde dingen in gaan zien en dat kan effect hebben op hoe je je voelt. Maar je kunt ook gewoon je limit bereiken. En als je eenmaal die limit bereikt kun je zo’n weird feeling krijgen die je niet meteen kunt plaatsen.

Soms kun je het antwoord achter een bepaalde gevoel niet vinden. En dat is soms frustrerend ! Especially als je in principe geen reden hebt. Althans dat denk je vaak..  Maar ik denk zeker dat we soms dingen opkroppen met als gevolg dat het opstapelt zonder dat we het door hebben.

 Alles gaat hangen in ons achterhoofd. En als je gaat graven dan kom je erachter dat  iets is dat je langere tijd hebt weggestopt. And off course als je van alles dat je meemaakt altijd maar het positive in probeert te zien maar desondanks alles toch alsmaar met het tegenovergestelde te maken krijgt kan het je ook tot dit punt brengen.

Maar goed het blijft raden naar de oorspronkelijke reden van gevoel en niet altijd is daar een answer voor..

Don’t Fight It!

It’s Okay 2 Feel That Way

Yes it defenitly is! Tuurlijk  is the feeling zelf is terrible.

Maar het is geen crime om je zo te voelen. Kijk eens hoeveel er op ons af komt en naar de verwachtingen die er van ons zijn op werk, school, etc. Iedereen verwacht wel wat en dan moet je ook nog eens doorgaan. En off course spelen veranderingen die je doormaakt ook een rol.

Because life goes on, Right? 

Tips°  Tips° Tips° 

Don’t Fight This Feeling°

Soms komst het veel minder stress, frustratie en energie door toe te gewoon even toe te geven hoe je je voelt. En het ook toe te laten. It’s okay to have this Feeling! Erken het en accepteer het gewoon. Het gevoel   blijven onderdukken of negeren heeft geen zin. Want dan ontken je eigenlijk je ware gevoel.

Give Yourself The Time°

Tijd Heelt. En dat zeggen ze niet voor niets. Soms heb je even de tijd nodig om je weer wat beter te voelen. Even niet jezelf meeslepen maar dat je juist jezelf de tijd gunt en dat is verstandig om te doen.

Time For a Research°

Yes! Na een paar dagen even volledig te hebben  toegegeven aan het gevoel is het tijd om even met jezelf aan tafel te zitten.(Yes, It sounds weird i know). Probeer even terug te blikken op je leven tot nu toe.

Achterhaal voor jezelf wanneer je op het laatst jezelf op je best hebt gevoelt and totally happy was met waar je stond in je leven. Probeer vervolgens te kijken waar het minder begon te gaan en wat de oorzaak was. Kijk vervolgens naar de the way dat jij ermee bent om gegaan en hoe het tot nu voor je heeft uitgepakt.

Wat zit je het meeste dwars en waarom?  And What can you do about it to make a change and feel better?

Write it Down°

Yes, Al je antwoorden op deze vragen is goed om ze op te schrijven het geeft je meer overzicht en op die manier hoor je een soort van jezelf hoe je ervoor staat. Wanneer je het harop voorleest. Het geeft je inzicht en je kunt er even over nadenken.

Ik, Een Beter weter?!?

Girl, No. Maar dit is wat ik doe als ik mezelf niet lekker voel in mijn vel. Gezien ik altijd positief ben heb ik snel de neiging om mezelf over alles heen te zetten kan ik wel in eens in een dipje terecht komen. After all i’m Human . Ik heb ook mijn limit Lol.  Zo’n dip maak ik eens in het jaar mee.

Het ligt er aan met hoeveel negativiteit ik te maken krijg. Nu dat wij onszelf compleet lekker verwijderd hebben van  alles die hieraan bijdraagt heb ik er totaal geen last van en daar ben ik  SUPERHAPPY mee!

So, waar het op neerkomt dat is ik met jullie deel wat voor mij het best werk. And maybe it wi’ll help you to..Maybe..

DIP HIP

Een dip hebben is not a big deal! Maar de manier waarop je ermee omgaat kan bepalend zijn. It can work for you or against you. Zo ik heb een paar enkele tips ik hoop dat je er ooit wat aan hebt.

Yes! Een rommelige kamer of huis makes it worse! En in je pyama blijven lopen werkt ook niet, zakken met chips naar binnen werken en heleboel bakken met  ice cream werkt nou ook niet bepaald in je voordeel. 

Dus Dip Hip! 

Keep your Home clean het geeft je het gevoel dat je tenminste controle hebt on something. En het doet je ook goed.

Dress!

Yes, Girl! Look stunning! Okay een elegante kapsel en een gala jurk gaat net te ver Lol. But look great! Doe je favorite outfit on. Een borstel door je haar, maybe some lipgloss..

Be Honest!

Wees open met je werkgever of decaan en vertel dat je even een weekje off nodig hebt.  Heb je snipperuren? Dan kun je die compenseren met de weekje off.

Laat je klasgenoten hun aantekeningen van de lessen van je kopieren zo blijf je toch up to date. Zo geef je jezelf de echte space die je nodig hebt. Ook al had het een normale schoolweek of werkweek moeten zijn kun je toch even die break nemen omdat je het smart hebt kunnen regelen een win win dus. Je verliest niets op school je salaris blijft pretty much the same door je snipperuren en je kunt even jezelf tijd geven om even met dit gevoel om te gaan. Schaam je er niet voor beter erkennen dan ontkennen.

Don’t care about what others think. Het is imers geen wonderland waarin we leven the Struggles are Real!

Do What You Like!

Yeah! Doe even dingen die een positive werking op je hebben met jezelf naar de bioscoop of lekker op de bank kijken naar je favorite series. Bestel je Favorite Food!

Heerlijk als dat even voor je delivered wordt, right? You deserve it! Geniet van elke hap! Spreek af met iemand af die je leuk vindt om mee om te gaan!

Shop! Shop! Shop!

Yes! Girl of je nou de stad ingaat of online shop! The feeling die je krijgt is Fun! Treat yourself something! 

Try Something Different°

Try Something Different! Different food ander omgeving  of iets nieuws toevoegen die nieuwe things die je onderneemt opent de deuren naar new things. Inschrijven bij een sportschool, workshop volgen van iets dat je veel leuk vindt om te doen. 

And most important:

Verwijder de Bron uit je Leven°

If you are lucky like me ben je able de bron te achterhalen. En als je eenmaal de kern of de bron achterhaalt weet ga je automatisch ook door naar the next step:

Press Delete!

En ik moet zeggen:

It Feels Good!

picsart_09-19-07-13-11

Dat je een dip hebt of jezelf down voelt is okay. We are Human Dear! Geen Robots. Sometimes we have to realize that.

Take the time that you need to pass over this feeling!

And Remember:

DIP HIP!

download (15)

picsart_09-18-11-12-54

 

2 thoughts on “General T@lk| Dip & Tips

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s