Nieuwe Topics/TEA TIME!!!!!

No. 97 Tea Time Special!|Morning Quote & PepT@lk With My Journey|Morning Vibe: Don’t Judge Me!

picsart_09-24-05-38-56

picsart_09-28-06-17-42
picsart_10-02-03-42-25
 picsart_10-02-06-00-57
This Morning is het The Kick off van onze Tea Time Special! Yay! Ik heb er zin in!Girl! Ik wens je een great day & week! Lets make the best off this week! Ohw Yeah! Ik hoop dat jullie net als ik er ready voor zijn! So, Yes! Today hebben we een gezellige Tea Time with:

My Journey!

Yayyy! Check haar Blog out:  http://www.kleinkaboutertje.wordpress.com 

Are u Ready To Check Her Morning Quote Out?

There we gooooooo!

picsart_10-02-03-17-26
images-1

“Do Not Judge My Story By The Chapter You Walked in On”

Voor mij op dit moment een hele mooie quote, omdat ik momenteel in een hele rare periode zit en ik mijzelf af en toe helemaal kwijt ben. Iemand die nú in mijn leven komt, heeft te maken met een hele wispelturige vrouw met hele leuke, gekke, maffe en mooie momenten, maar ook met pijnlijke, gemene, verdrietige en bedenkelijke momenten.
Het is een fase waar ik nu in zit, proberen met heel veel dingen om te gaan en te verwerken zonder eigenlijk te weten hoe.
Ik grijp mij soms vast en af en toe schop ik heel hard zodat ik weer alleen ben.
Het wil niet zeggen dat ik een slecht persoon ben. Het wil niet zeggen dat ik een narcist ben (zoals iemand mij heel gemeen noemde)
Het wil niet zeggen dat dit is wie ik ben..
Ik ben zoekende..
Heel hard en ik weet niet hoe ik het moet aanpakken dus schop en sla ik soms om mij heen als een onwetend kind.

Maar de mensen die nu mijn leven in lopen, lopen hier met een reden in, want je ontmoet mensen op de juiste momenten en toeval bestaat niet dus het moet allemaal zo zijn.
Dus mocht je die stap nemen, oordeel niet over wat je op één moment ziet, maar praat met mij, vraag aan mij, reageer en discussieer met mij..
Geef mij de tijd om mij vertrouwd te voelen en een deel van mijzelf te laten zien, een deel waarvan ik wél zeker ben en die ik nu wél kan delen.Iedereen heeft zijn rugzak, maar wat voor de één zwaar voelt, kan voor een ander nietszeggend zijn.

picsart_10-02-05-51-00


“Laten we elkaar helpen in plaats van een stempel op iemand te drukken, omdat je zelf denkt het allemaal zo goed te weten. “


Laten we niet oordelen en veroordelen maar laten we iedereen in hun eigen waarde laten.Laten we elkaar helpen in plaats van een stempel op iemand te drukken, omdat je zelf denkt het allemaal zo goed te weten. Niet iedereen is hetzelfde en dat maakt ons allemaal ook zo uniek. Ben dankbaar voor elkaar, leer van elkaar, want iedereen in je leven heeft een les die je moet leren! Ik ben dankbaar voor mijn vrienden, die mij kennen en zien hoe ik worstel. Die mij steunen en accepteren dat ik af en toe schop, maar mij ook laten weten dat dit niet juist is! Die met mij praten, naar mij luisteren en mij proberen te helpen.Ik ben dankbaar voor alle nieuwe mensen in mijn leven, die ik heel snel in mijn hart heb gesloten en waar ik nog veel van ga leren gok ik. Ben dankbaar voor alles, heb lief en laat die liefde ook zien!That´s all we need.. Love!

“The seed of goodness is found in the soil of appreciation”

XMelX

Ps: Ik hou van Miss B !! :).

 

PicsArt_10-02-03.57.53.png

So Yes! This was The Kick Off! The First Mailtje die binnenkwam! ThnQ  Dear! Een PepTalk hoefde ik niet te geven Girl because You already did! It’s a Great PepT@lk for this Morning.

Bedankt voor je superlieve wensen en mail! Ik wou je ook meteen persoonlijk bedanken! Bedankt voor het mee willen doen en for all your comments and  likes tijdens onze Tea Times! Het was Leuk om Tea Time met jou te doen!

ThnQ for sharing this with us Girl! And yes!  Mensen hebben inderdaad geen idee wat iemand meemaakt of meegemaakt heeft waardoor ze uiteindelijk zijn geworden wie ze zijn! 

Ps: ♡♡♡♡

So, Yes Girl Dit was onze Tea Time See you Tomorrow?

Let’s Rock This Week!!!

picsart_06-24-10-45-16

images-43

picsart_10-02-03-21-43

17 thoughts on “No. 97 Tea Time Special!|Morning Quote & PepT@lk With My Journey|Morning Vibe: Don’t Judge Me!

  1. Zeker , vooral als jonge moeder toendertijd botste ik hier vaak tegen want tja ik was wel 15 . 😊the past makes you the person you are today.

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat top! Heel mooi en ik zie een kruispunt. En er zijn altijd mensen die jou willen ‘helpen’ met het kiezen van de weg…. Maar je moet je eigen weg bewandelen. Helemaal van jou. Jij kiest. Je liefde, je vrienden, jij bepaalt wat goed voor je is. Mooie log xxxx ❤

    Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s