Nieuwe Topics/TEA TIME!!!!!

No.98|Tea Time Special|Guestblogger on Tea Time With Miss B LifeStyleByMuslima with Morning Quote|PepT@lk & Mah Morning Vibe

picsart_09-24-05-38-56

picsart_09-28-06-17-42

 

picsart_10-02-06-00-57

So Yes! There we go! Ik ben al ready for today! Ik heb een leuke planning voor de boeg. I mean wie houdt er nou niet van shoppen?! Okay .. okay.. some people really don’t! Lol! Hubbie is er ook zo’n één! LOL! Hij vind online shoppen geweldig! But anyways…Off course staan er ook some things on the do to list die echt gedaan moeten worden. Daar kunnen we nou eenmaal niet omheen *zucht* En ook for me is er geen ontkomen aan! Ook die ga ik dus zometeen doen. Maar goed how are u girl? Al ready? Of ben je al onderweg? Ik hoop dat je net als ik ready bent to face this day!  Okay na tien keer staren naar de vloer en te bedenken hoe ik uit mijn warme nest kom is het me finally gelukt! Deze nieuwe dag brengt ons bij: Dinsdag! Oeps! Ik klets weer eens teveel!  So Yesterday hadden we our First GuestBlogger Melanie ThnQ Dear! Ken je haar blog  niet? Dan kun je een kijkje nemen http://www.myjourney.wordpress.com.

So, Today hebben we off course the next guestblogger!

LifeStyleByMuslima°

Ola Girl! 

Check Haar Blog Out!

http://www.lifestylebymuslima.wordpress.com

Yayyyy There we Gooooo! Let’s check out her Morning Quote Out!

picsart_10-02-02-54-16

“* De liefde van een moeder voor haar kind is onbeschrijfelijk. Het is niet zomaar iets het is meer dan liefde het is een gevoel , een verantwoordelijkheid , wetend dat je belangrijk bent voor hun die jij hebt groot gebracht.”

Ik weet nog precies hoe het ging !20160928_1929574 jaar geleden kreeg ik de oudste , wij stonden er allebei achter, iedereen noemde ons dom en jong en vonden dat wij veels te naïef waren. Wij hebben heel veel tegenslagen gekend. Mensen hebben ons wijs gemaakt dat wij niet konden zorgen voor een kind dat alles slecht zou gaan en dat voor 9 maanden lang. Ze hebben ons wijs gemaakt dat wij de baby moesten weghalen ! Maar weet je ? Het maakt niet uit wat mensen zeggen ! Zij staat niet in jou schoenen. Op alles en nog wat leveren ze commentaar terwijl zij het nooit beter gedaan zouden hebben dan ons.

picsart_10-02-05-51-00

Dus laat je vooral niet gek maken door mensen want wat weten zij nou ? Ga niet bij elk commentaar zitten  nadenken daar heb je niks aan. Advies krijgen is goed naar commentaar onnodig. Ik weet nog dat ik vroeger een vriendin had en bij alles wat een ander zei paste zij zichzelf op aan. Ik liet het eerst gaan ik reageerde er nooit op op een gegeven moment ging ze echt zichzelf stuk maken aan het commentaar ik herkende haar gewoon niet meer. En waarom ??? Waarom ja de mening van een andere belangrijk ? Waarom moet je überhaupt commentaar geven op een ander ? Omdat iemand iets doet wat jij niet snel zou doen wilt dat niet meteen zeggen dat het iets slechts is. Waar is de tijd gebleven dat mensen met zichzelf bemoeide. Dat iedereen naar zichzelf keek en elke keer weer zichzelf wou verbeteren niet in opzichten van andere maar in ten opzichten van hun zelf. Voor iedereen die dit leest laat je niet gek maken door al het commentaar, doe iets waar je je goed bij voelt ! Kijk maar naar mij ik was op mijn 14e zwanger en 15e beviel ik van de eerste. Zoveel commentaar gehad en gelukkig heb ik gezonde, vrolijke en liefhebbende kinderen. Zij hebben manieren en opvoeding gekregen. En raad eens? Er komt een derde aan. Met hulp van God staat mijn gezin overeind, staat er een stenen muur om ons heen die alleen God kan breken. Maar waarom zou je iets afbreken waar je aan gebouwd heb?

Ik wil alleen graag Miss B bedanken voor de kans die zij haar collega volgers geeft om een stukje te schrijven op haar blog !

Much love !

picsart_10-02-03-57-53

Hey Girl! ThnQ for This Beautifull Morning Quote! Ik wil je bedanken voor je nice Quote & en om deze ervaringen met ons te sharen! Het is inderdaad zo dat de meeste mensen zich aantrekken van wat mensen denken of zeggen. I guess dat het ons allemaal hoe dan ook wel iets doet de 1 meer dan de ander. Ook voor degene die zegt dat het ze niets kan schelen, they do ook al is het a little bit. Het kiezen voor jezelf en het volgen van jou eigen gevoel is heel belangrijk. Je leven baseren op eisen of verwachtingen of wensen van anderen is a no go! Wat jij wilt en je eigen beslissingen is very important! As long als het goede choices zijn en je de wet niet mee overschrijdt of het ten koste gaat van een ander.

Ik denk zeker dat als je had gedaan wat jou “geadviseerd” werd toendertijd dat je nu today definitly spijt zou hebben gehad.. Today zou je zeer waarschijnlijk hebben gezeten with the what-if-i feeling. Weet je Girl? Ik vraag me soms af wie men denkt dat ze zijn om zich bevoegd te achtten of voelen om iemand op te dragen om een kind weg te halen. I mean seriously! Zelfs ouders hebben in mijn opinion die right niet! Vind ik dan. Als je zoiets van je kind vraagt dan kan het zijn dat een kind haar ouders forever deep down kwalijk zal nemen! ( En als je het mij vraagt is het ook niet strange). I’m happy dat je bent blijven volharden en geloven in jullie kunnen en het the most important thing to choose for your child! (En nu today kids). Jullie hebben voor jullie kindje gekozen ook al het zou betekenen dat jullie er alleen voor zouden staan. Today ben je inderdaad mommy van drie kids. En kijk eens wat voor moois! Stel je nou eens voor dat jullie dat van julie zouden hebben laten afnemen. Tuurlijk, ik snap aan de andere kant hun bezorgdheid wel 100%! Omdat je nog a very young girl was toen je zwanger was van je eerste maar toch… het gaat om een mensenleven.

Gelukkig heb je uiteindelijk wel het tegendeel kunnen bewijzen your a great mom! Ohwwww Yeah! Mijn mams kreeg mij toen ze 17 was. En hier i am! Ik heb een goede opvoeding gehad and made the right choices for myself. Ze garandeerden haar dat ik ook vroeg zwanger zou worden guess what?!? NOPE, i didn’t! Ik werd zwanger van binkie toen ik 24 jaar was. En werd a proud mom op mijn 25ste en was al twee jaar getrouwd. Dat was de leeftijd waarop wij het hadden gepland. En nu is binkie 7. Voor degene die zich afvragen hou oud ik dan ik ben 32 jaar. (Ook al gelloft vele mensen me niet en wordt ik in mah face uitgelachen omdat  iedereen me aan ziet voor 24/ 25 jaar). Maar goed ik vind het best! Hihihi is alleen maar goed! Niet alles wat men zegt hoeft dus perse zo uit te pakken. That’s why you have to do what’s good & right for you. En het is goed om bij in dit soort big dessicions je hart te volgen! Want negeer je je gevoel dan je dit weleens voor de rest van je leven dwarszitten. Ik wou je bedanken dat je gastblogger wou zijn en vooral jou comments and likes tijdens onze Tea Times! ThnQ voor je lieve mail! Big Hug voor jou Girl!♡♡♡♡

God Bless you Girl and Your Lovely Fam!

large

Yes, Girlz I wi’ll See you Tommorow With our Next GuestBlogger!

Have A Nice Day and don’t forget to Shine!

picsart_06-24-10-45-16

 

picsart_10-02-03-21-43

 

16 thoughts on “No.98|Tea Time Special|Guestblogger on Tea Time With Miss B LifeStyleByMuslima with Morning Quote|PepT@lk & Mah Morning Vibe

  1. Stand your ground and the ones you love ! Jouw leven en je hebt al heel vroeg geleerd je eigen keuzes te maken en daar volledig achter te staan. Daar kan ik alleen maar respect voor hebben (maar dat wist je al hahaha). Je bent een kei en ook een beetje gek 😂.
    Strong woman, nothing will get you down! 😘😘😘

    Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s