Nieuwe Topics/TEA TIME!!!!!

No. 102 Tea Time @ Night|& The Winner is..|Night Quote & Night Vibe with Miss B.

 

picsart_10-10-12-53-53

picsart_10-09-01-03-51

So Yes Girl! There we go! It’s our first Tea Time @ night! picsart_10-10-12-20-24Ik hoop dat je net als ik je warme cup off tea ready hebt staan en je kaarsjes aan en lekker op de bank zit met een warme dekentje. Hihihi I Do. .. Heerlijk is dat na een long day. So yes Girl…Ik heb er zin in tonight.. Weird hé? Dit tijdstip.. Maar het maakt het wel lekker knus…

Ik hoop dat je a Good day achter de rug hebt gehad. Het is weer een nieuwe week, with nieuwe challenges, kansen en kostbare momenten with our loves ones. Laten we the best maken van onze nieuwe week. So yes… Ik heb een heerlijke week and weekend achter de rug gehad. En ik hoop jij ook. So this past saturday hadden we our second Flash Mob. It was Fun! Dit keer stond binkie vooraan en heeft hubbie a nice video ervan kunnen maken. Yesterday was gewoon lekker chillen @ home with mah sweeties. Tante Betje is bezig met inpakken en omg wat ben ik happy dat ze weggaat! Lol. Voor jou die Tante Betje nog niet kent mah Girl Honeypie and I noemen onze maandelijkse issue —-> menstruatie Tante Betje.

Speciale Medeling..

So  girl! Voordat ik verder met je ga kletsen wil ik de Winnares bekend maken.  Ik zie je ogen al naar nieuwsgierig  naar beneden glijden om te kijken wie de winnares is Lol. De winnares die de meeste likes had is…

PicsArt_10-09-04.05.12.png

Yayyyy! Congratz, Sweetie♡! Mijn lezers en onze mede Blogfriends gaven jou Morning Quote de meeste Likes en dat maakt jou de Winnares ! Mail me jou gegevens en je zult rond eind november jou gift ontvangen. In the mean time ga ik lekker mijn tijd nemen om voor jou een great gift samen te stelllen! Ohwww Yesss! Ik ben very Happy for you Girl! So….Nogmaals a Shout out to ya’ll die mijn gastbloggers wouden zijn tijdens onze Tea Time Special Week! ThnQ Girlz! ♡♡♡♡

PicsArt_10-09-03.27.17.png

So Girl ! This is the Quote dat ik heb uitgekozen for tonight. 14102411_1779675332308520_5413847349595175105_nComplimenten. We all can take that with a big smile, right? Het is leuk om te horen het maakt je soms zelfs een beetje verlegen, het geeft je een good feeling en je  wordt er ook zekerder van..

Maar hoe zit het nou met kritiek? Let’s face it. Kritiek is not the most funny thing to recieve… Het kan je laten twijfelen aan jezelf en het zorgt ervoor dat je zelfs heel onzeker van kunt worden. Maar desondanks kritiek niet zo leuk is om te krijgen is het wel iets dat nodig is. In mijn opinion opent opbouwend kritiek de weg naar verbetering. En pusht het je om meer uit jezelf te halen. Opbouwend kritiek het woord zegt het al: Is iets waarop je verder op kunt bouwen je kunt er  in ieder geval iets mee. Het weerhoudt je niet en het breekt je niet. Het is een piece dat je brengt to the next level.. you know what i mean? Als je een muur bouwt dan gebruik je goede materiaal om het overeind te houden. En als er nog beter materiaal beschikbaar is dan neem je die graag aan om je muur nog beter overeind te laten staan, Right? Je neemt alles aan die je een beter resultaat geeft. Niemand zal iets aan nemen dat zijn of haar werk juist achteruit laat gaan..

Deze Quote heeft het over het feit dat een strong woman dit accepteert. But in mijn opinion is het meer dan alleen een  strong woman zijn zoals deze Quote beschrijft. Die strong woman waar de Quote het over heeft moet ook een woman zijn die inzicht heeft. Want de inzicht die ze heeft maakt dat ze het kritiek dat ze krijgt ziet als something that makes her grow. Off course heeft de manier waarop je naar kritiek kijkt ook te maken met volwassenheid en levenservaring because we live and we learn. En natuurlijk moet je sterk zijn om die kritiek in ontvangst te kunnen nemen. Dat is waar. Sommige van ons hebben met de tijd geleerd om met kritiek om te gaan. Anderen hebben nooit moeite gehad met het krijgen van kritiek. En maybe zijn sommige van jullie net als ik meer gericht op de manier waarop de kritiek gegeven wordt. Als je manier waarop je me kritiek geeft op een liefdevolle manier is dan accepteer ik het graag! Maar als het niet op een nice way word gedaan dan komt het toch anders aan. But anyways in hoeverre doe je er wat mee? Want als je al over enige mensenkennis beschikt dan kun je vaak ook zien of het goed bedoeld is of niet. En dan kunnen we voor onszelf zien of het nut heeft om er iets mee te doen ja of nee. Maar ja..aan de andere kant woorden kun je toch snel raken..i know. Het makkelijk om te zeggen om er niks van aan te trekken want het doet je deep down toch wel wat. After all we are Human..we hebben nu eenmaal gevoelens..

Maar goed toch valt kritiek niet altijd in de goede aarde. Maar waar ligt het dan aan? Is de persoon dan iemand die niet goed tegen kritiek kan? Of is het meer the way waarop iemand  kritiek geeft dat het als gevolg heeft dat het bij de ander niet in goede aarde valt?

“Because you may know bay know that words are powerfull.. It can Build you Up or Break you Down.. “

Maar goed persoonlijk denk ik wel dat kritiek je helpt om jezelf te verbeteren en om jezelf de kans te geven om meer te ontwikkelen op welke gebied dan ook. But is has to be something that you can build on. Dat moet echt..want what is point dan Right? Kritiek zonder het opbouwende deel is trash. If you ask me… Want je breekt iemand en laat iemand aan zichzelf twijfelen daar heeft niemand wat aan of wel? I don’t think so.. Iemand blijft met twijfels achter.. De persoon haalt er op die manier niets uit, you know what i mean? Het is trash. Als je niks meer aan iets hebt dan gooi je het ook weg toch? En dat moeten we eigenlijk ook doen met niet opbouwende kriktiek die je krijgt waar je in feite niets aan hebt. Het enige wat het doet is je onnodig slecht laten voelen.

But girl.. Ik denk toch echt dat the way waarop iemand kritiek geeft een grote rol speelt in hoe iemand het in ontvangst zal nemen. Wat denk jij? Off course moeten we kijken hoe we iets zeggen. Because you may know bay know that words are powerfull.. It can Build you Up or Break you Down! So.. we have to be carefull in the way that we say things..

picsart_10-02-06-35-23

So Yes! Wat voor impact negatieve kritiek ook heeft…Laten we focussen op opbouwende kritiek. Yes! Kritiek waarop je kunt bouwen en groeien is van harte welkom ohww yesss kritiek die wordt gegeven met een goede motivatie. En je kunt het zelf ook zien wanneer iemand het beste met je voor heeft en dat zie je aan de manier waarop het gegeven wordt. Let’s see it as something that can make us better. But be aware! Because sometimes people just wanna break you down or make you insecure. It’s like they can’t see you do better or grow… het klinkt maybe een beetje negatief maar we leven nu eenmaal in een world waarin het lijkt dat some people het juist boeiender vind als het minder gaat met iemand dan als het goed gaat. Er wordt nowadays elkaar niet echt veel gegund…Ik heb dit dit zo vaak om mij heen gezien.. I’m just saying. Het is boeiender nieuws voor mensen om te horen dan het slecht gaat dan dat het goed gaat. Dat is mijn opinion. Off course based on wat ik allemaal heb ervaren en gezien. So yes Girl! Laten we opbouwende kritiek met open armen aannemen. Yes! Kritiek waarmee we wat kunnen! You and I we are just Fine! But we can always be better! Dat is nu eenmaal zo. We kunnen meer leren en meer ervaring op doen no matter hoeveel ervaring je ook hebt op welke gebied dan ook..er is altijd space to learn and grow. Maar laat niemand met nutteloze woorden waar je niets aan hebt jezelf onzeker maken! Als je kritiek krijgt waarmee je niets kunt please laat het je niet dwarszitten. Don’t waste any second! Off course raakt het je. Maar is het worth it?! Exactly Not! So yes.. Girl..zo heb ik deze quote begrepen en zo zal ik het toepassen…en jij?

What About You Girl?

Tell me Girl kan jij tegen Kritiek? En wat denk jij speelt de manier waarop je kritiek geeft een rol in hoe een ander het zal ontvangen?

Let my know your Thoughts Girl.. In the mean time schenk ik mezelf een extra kopje thee. ik ben benieuwd naar jou mening hierover..

picsart_10-09-03-29-56

 

picsart_10-03-12-04-54

11 thoughts on “No. 102 Tea Time @ Night|& The Winner is..|Night Quote & Night Vibe with Miss B.

  1. Jeejj, ten eerste wil ik zeggen dat iedereen echt een goed stuk had waar ik zelf wat aan had vooral het stuk van melanie ! Thank you peeps voor het liken van mijn stuk , ik ben echt oprecht blij win bijna nooit wat dus dit is leuk !! 😘 Over kritiek gesproken ik kan best ‘goed ‘ tegen kritiek maar wanneer het komt op de opvoeding kan ik er dus echt niet tegen hé !! Advies altijd welkom maar kritiek ? No way !! Have a good night 💖

    Geliked door 2 people

  2. Lieve Tugba, het is je zo gegund !! 🙂 Je bent een engel en dat mag ook best eens beloond worden! Congrats sweety.
    En ik ben eigenlijk heel goed met kritiek. Het ligt er uiteraard wel aan van wie het komt en hoe het gebracht wordt, maar dat heeft te maken met eigen inzicht. Als iemand mij kritiek geeft, dan ga ik altijd nadenken over wat die persoon echt gezegd heeft en vaak kun je daar best iets mee. Ook over opvoeding 😉 Want soms zie je door je eigen blinde liefde niet wat je misschien beter anders kunt doen om het allemaal soepeler te laten gaan.. ook daar moet je open voor staan. Het maakt je een sterker persoon als je kritiek op een positieve manier kunt accepteren.

    Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s