Miss B & Teenage Ervaringen GirlzT@lk!/Nieuwe Topics

Teenage Challenges! Let’s T@lk| First Time in “Love”?! Let’s T@lk About that..

 

PicsArt_07-30-02.51.33

 

PicsArt_10-13-06.56.01.png

 

Ik weet nog dat mijn moeder zei: “Mijn meisje,  wat weet je van liefde? Je weet niet eens wat dat allemaal inhoudt!” Lol.

 

So Ladies! Yes It’s been a while maar hier ben ik dan weer with another Teenage Challenges Talk.picsart_07-11-08-33-44 Allemaal waren we als teenager voor de eerste keer verliefd. Het is een gevoel dat je ineens overkomt en waar je als tiener bijna geen raad mee weet. (*Let’s be honest about that). Logisch because it’s something new… Als je verliefd wordt and maybe zit jij in deze fase als tiener en ben je smoorverliefd. Je heb het gevoel dat je bijna niet meer kunt functioneren. En je weet je geen houding te geven wanneer je die ene persoon tegenkomt. Je kunt bijna aan de beademing om het maar zo te zeggen hahaha…

Ik weet nog dat mijn moeder zei: “Mijn meisje, wat weet jij nou van liefde? Je weet niet eens wat dat allemaal inhoudt! Mijn kind je bent pas komen kijken in this world” Lol. Je zit nog onder de pampers en babypowder dat zei ze ook heel vaak. Today achteraf gezien she was right! I was a child nog heel jong.. Okay i’m not wanna say that you are a child want dat zou voor jou nu als een belediging voelen net als het voor mij ook voelde toen mij mom dat tegen me zei. Maar dat is uiteindelijk wel the reality of ik het nou leuk vond or not. En gebaseerd op the young lady that i am today, yes i was a child, i agree now. But back then kon ik zo boos worden als dat tegen me zei! Lol! Today zie ik wat Real Love means als ik kijk naar mijn prince charming  en als ik dit vergelijk met mijn “kennis” van toen dan is het niks vergeleken with this level off love. You will discover it for yourself one day girl…you wi’ll see.

But terugkomend on what my mother said to me  was mijn antwoord “Veel!” En dat zei ik dan met verdedigende toon. Lol! But in feite.. even tussen jij en ik.. ik wist helemaal nothing! En je weet als je met je other teens girls erover had… hadden ze elke wel een different way waarop ze “echte” liefde beschrijven. So yes.. mocht je de verkeerde advies volgen dan weet je al dat je een probleempje heb…but in that chapter you rather wanna follow the advice van je vriendinnen dan van je parents die eigenlijk weten waar ze het over hebben. Strange right?

But the girlz hebben eigenijk niet veel ervaring dan wat jij hebt at that point & everyone has a different way off thinking..niks mis mee maar the point is nobody has the expierence LOL! En toch zie je het niet zo op dat moment. Je ziet het als een good advice! Maybe omdat je wilt luisteren naar de degene die zeggen wat je wilt horen.

So..Yes.. vlinders in je buik, gegiechel je kent het allemaal wel. Het is no secret that girlz sneller hun hart openen. En het vaak zien als iets serieus. We zijn ook meer volwassen. En het is een mooie aspect alleen maar al te vaak is teenage “Love” something tijdelijks. Helaas… Het gebeurt wel dat sommige beginnen met een Teenage love en tot de dag van vandaag samen zijn. Dat zijn echt Nice Goals if you ask me. Maar ja de kans dat het gebeurt is klein… That’s why it is very important to keep your mind with you girl… And don’t make dessicions that makes you may regret. Ik ga geen preek houden maar ik heb vele tieners gezien die uiteindelijk zwanger raakten. And the baby is a Blessing hey..don’t get me wrong! But it not shouldn’t happend at this stage off your life. Als je iemand heb die achter je staat then your lucky maar the most boys they move on. En daar zit je dan your life is on hold. (In mine opinion) En zei huppelen doodleuk to the next one. And if it happends dan moet je wel able zijn om ook verantwoordelijk te staan voor your actions. You know what i mean? Sommige krijgen achteraf veel spijt hebben niet voor het kind zelf maar de fact dat hun leven getekend is. en dat het moeilijk is dat iemand jou en en je kind accepeert en ervan houdt on the level that jij doet. Dat zijn toch serieuze dingen om over na te denken.

Verliefdheid is dangerous als een Teenager hahahaha it sounds een beetje like Stay Away! Hahahah But wat ik bedoel is het gevaarlijk wanneer er gevoelens in het spel komen en je weet dat als je verliefd wordt as a Teenager dat je een soort van in de wolken bent. Iedereen die je waarschuwt especially je ouders zijn ineens heel irritant en je ervaart hun goede adviezen dat ze geven als een last. Je kunt chargarijnig worden omdat je op een bepaalde tijdstip naar huis moet. En je begint te wensen dat je your own place hebt. Dat zijn de dingen die verliefdheid met zich brengt… Het stiekem spijbelen om extra bij elkaar te kunen zijn je school minder serieus nemen. En het gevoel hebben dat de whole world against jullie zijn.  Girl..I’ve been there. But gelukkig werd ik on time wakker. Yes!

“You Can Be in Love But  Girl Just Take Your Brain with You,

That’s All i’m Saying.”

Maybe zit jij nu in dit fase dat je verliefd bent & please don’t get me wrong it’s not a bad thing but it’s the way dat je ermee omgaat that matters you know what i mean? You can be in love but take your Brain with you, that’s all i’m saying.images-13 Some Girlz worden verliefd en zien en horen niets meer. Alles wat hun crush doen is geweldig zelfs als hij een scheet zou laten vinden ze het geweldig! You know.. Hahaha okay just kidding on the last one but zo is het wel… Vaak zijn de jongens “speels” en nemen ze het verliefd zijn not so seriously as the girlz vaak doen. Ze experimenteren meer en binden zichzelf niet not at this stage. Girl laat je niet blind maken door all the butterflies & hartjes… Een misstap kan je blijven achtervolgen er is een time for everything and there is plenty off time for this later. And believe me ik weet maybe lees je dit nu en denk je Pleassssse Miss B. But hey! Ik kan moeilijk niet the reality vertellen. That’s the whole point van dit rubriek right? Ik ben die fase al voorbij en wat ik je voor kan waarschuwen  i wi’ll.. But wat je ermee doet is eindelijk up to you girl..

So Yes! Ik hoop dat je wat aan dit artikel hebt gehad. Keep it tenminste in mind. En soms helpt het niet om iemand van te voren te helpen om dingen te vermijden  sometimes  you need to learn it on your own. See you @ another Teenage Challenges T@lk with Miss B.

picsart_10-13-10-50-58

 

 

 

picsart_10-03-12-04-54

 

19 thoughts on “Teenage Challenges! Let’s T@lk| First Time in “Love”?! Let’s T@lk About that..

 1. Hahahaha 😁😁😁 Yesss die versie ken ik wel. Helaas ik laat flinke stinkbommen. Dus ik zeg gewoon altijd schatjes ik ga nu effe een scheet laten sorry guysss! hahha because with that smell off mine kan ik er helaas niet omheen! Iedereen ruikt het meteen hahahaha.

  Geliked door 1 persoon

 2. Toen ik mijn man leerde kennen waren wij echt best jong. Maar het was niet dat ik verliefd was het was dat ik echt van hem hield . Het verliefd worden kwam later pas heel raar maar it’s true ! Thank god , he is is still with me today 💑❤❤

  Geliked door 2 people

 3. Wat een leuk stuk en het klopt ook helemaal!
  Al mag ik van geluk spreken, ik ben nog steeds samen met de aller eerste jongen waar ik echt verliefd op werd! (Wel hebben wij beide een relatie tussendoor met iemand anders gehad, maar we vonden elkaar weer terug en het was goed). Ondertussen zijn we al zeven jaar samen en mag ik dus met trots zeggen, dat mijn tienerliefde ook mijn echte liefde is 🙂
  Liefs Kimberly

  Geliked door 1 persoon

 4. Heyyy kimberly Girllll!😄😙 ThnQ for sharing! Fantastisch girl!💯 Ik ben heel blij voor jullie! Echt superrrr! You are very Lucky!🎉🎊🎊
  Ohw yesssss! Dat mag je definitly met trots zeggen dear! Het is iets heel moois!🎉🎊🎉 ThnQ for reading sweety en bedankt voor je reactie echt superleuk ik waardeer het enorm!😀❤🌹

  Hugz Miss B💋

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s