It's mah Feeling °/Nieuwe Topics

Tea Time @ Night Special |No.109 It’s Mah Feeling! Miss B vraagt zich af… Hoe Redelijk zijn we? Let’s T@lk|Night Vibe: Rise & Fall

 

picsart_10-10-12-53-53

picsart_10-15-01-23-36

Yessss! Darling how are u doing? So, Tonight wou ik  even een beetje variatie brengen in onze Tea Time… Ik had weer eens iets dat ik mezelf afvroeg. En ik dacht: Hey! Why geen combi maken tonight? So that’s what i did. It’ Mah Feeling is normaal eigenlijk een aparte rubriek. En gezien ik dit wel een interessante onderwerp vind dacht ik why not. Voor deze degenen die me pas volgen It’s Mah Feeling ! Is een rubriek waarin ik  mijn gevoelens en gedachtes uit over sommige dingen. En some off them deel ik met jullie. Dus ook tonight. Gevoelens zijn not wrong…maar kloppen ook niet altijd met de realiteit en  gezien we allemaal different zijn kan het zijn dat jij er totaal anders naar kijk of over denkt dan ik. And that’s okay..  So Girl, ik hoop dat jullie dit variatie leuk vinden. Ik hoop dat je hebt genoten van deze heerlijke dag. I Did!  So Yes.. Zullen we lekker aan de Thee? There we goooo!

picsart_10-19-06-41-34So here is the thing even voordat we verder babbelen… In verband met de uitjes die wij op planning hebben staan voor in de Herfstvakantie zal Onze Tea Time moment de komende twee dagen in de ochtend zijn. Dus morgen (20 oktober 2016) en vrijdag (21 oktober 2016) zal onze Tea Time Moment in The Morning zijn in plaats van in de avond. Ik vond het namelijk toch een beetje jammer om onze Tea Time Momentjes te skippen omdat ik niet op tijd mijn Tea Time Night artikelen zou kunnen plaatsen. Dus leek dit mij de beste oplossing. Na deze Twee dagen (a.s. maandag) zal onze Tea Time Moment gewoon weer @ Night zijn. Ik hoop dat jullie het begrijpen♡.

2016-05-13-16-32-56

picsart_10-12-06-53-59

PicsArt_05-28-03.33.03

PicsArt_10-19-07.02.42.png

 

PicsArt_07-15-09.20.50

Girlz, Hoe redelijk zijn we?  En dat is voor mij defenitly de hamvraagn vanavond. Hoe redelijk zijn wij in alles wat wij doen? En waar doen we het allemaal voor? Wat is onze motivatie achter de dingen dat we doen? En in hoeverre zijn we realistisch in alles dat we kiezen om te doen? Dat zijn zeker dingen dat ik mezelf soms afvraag als ik zie hoe  hoog de druk ligt en hoeveel men wilt doen in een korte tijd… En soms ben ik zelf ook onredelijk voor mezelf als ik niet zo lekker ben dan eis ik van mezelf om door te gaan maar soms is het okay om rustig aan te doen en jezelf aan te passen on the way that you feel… Dat is Redelijk zijn, right?

“Redelijkheid Biedt Ruimte, Rust en Je kunt Beter Presteren”

Ik zie veel onredelijkheid om mijn heen. In het algemeen zijn hoge eisen..Propvolle schema’s…te hoge verwachtingen  zijn in mijn opinion the things dat ons pusht en er voor zorgt dat we van alles op een onredelijke manier van onszelf gaan eisen. En dan vraag ik mezelf af waarom? Is dat omdat men dat van ons verwacht? Dat we maybe daarom van die eisen aan ons zelf stellen die te zwaar wegen? Is het omdat het ons een goed gevoel geeft over onszelf of dat we een bepaalde voldoening er uit halen… I don’t know…

Ik denk zeker dat het very important is om redelijk te zijn. Redelijkheid biedt ruimte, rust en je kunt beter presteren. Het maakt niet uit op welke gebied. Ik denk dat onredelijkheid zijn tegenover onszelf en in alles wat we doen ons op ten duur zeker het gevoel kan geven alsof we gevangen zijn, onszelf beperken of er compleet onder door gaan.

Je hoeft niet iets compleet aan de kant te zetten om alleen te kunnen focussen op  één ding. Bijvoorbeeld: Je hoeft niet omdat je student bent jezelf alleen maar dag in en uit met je neus in de boeken te zitten. Nope. Je kunt ook tussendoor even dingen doen die je leuk vindt en alsnog een goede student zijn en goed presteren op school.  Het zou niet redelijk zijn als je dit van jezelf zou eisen. One time een laag cijfer is niet de einde van de wereld you know.. Als je constant een 10 haalt is een 6 ook alright.

Je kunt niet omdat je moeder bent jezelf alleen maar gaan focussen op je kinderen. Desondanks zij de eerste prioriteit hebben in je leven als moeder doesn’t mean that you don’t have a life beside that. Je bent ook wie je bent en moeder zijn is een deel van wie je bent. En daar moet je ook aandacht aan geven. Eèn of twee uurtjes iets voor jezelf doen is geen crime dat maakt je niet meteen a bad mom.. Het is onredelijk om onszelf als moeder compleet weg te cijferen…

Als je in een relatie of huwelijk bent also. Je bent ook een idividu. Draait nu alles om jou partner of je vriendje? Kun je ineens niets alleen meer voor jezelf ondernemen? Net als je voorheen ook deed. Jij en je partner zijn 1. Maar tegelijkertijd ben je ook jij. Even met je vriendinnen naar een welness gaan of even een Me Time hebben is niet not a crime either… Ik zie vaak mensen zichzelf compleet aanhankelijk maken van hun partner.. tuurlijk is dat degene waarmee je het liefste bent. Maar balans is belangrijk. But just think about it… ik bedoel je partner of je vriendje meenemen als je met je vriendinnen nagels gaat doen? Wow dat lijkt me wel a little bit weird. But it happends.. that’s not healthy..vind ik dan hé?

We moeten redelijk zijn in wat we van onszelf eisen. Kunnen we onze agenda vol proppen om maar te kunnen zeggen dat we aanwezig waren? Om maar te zeggen dat we dit hebben gedaan terwijl eigenlijk mentaal totaal niet aanwezig waren omdat we bijna omvallen van vermoeidheid? Just think about it..Hoe zal je prestatie dan zijn denk je? That’s right niet zo goed net als je wel goed uitgerust zou zijn. We kunnen niet non stop busy zijn en we kunnen niet te streng zijn voor onszelf.

En we moeten tot  slot redelijk zijn in wat we van elkaar eisen in een relatie of een vriendschap. Kunnen we eisen stellen aan een ander dat wij zelf onmogelijk kunnen nakomen? Kunnen we perfectie eisen van onszelf ? En mocht het the case zijn dat we perfectie van onszelf eisen kunnen we dat dan van een ander vragen? Als jij er voor kiest om je leven op een bepaalde manier te leven waarbij  het streven perfectie centraal staat that’s up to you. But you can’t demand that from others. Of wel? We zijn mensen geen robots. Het leven dat we leven heeft nu eenmaal challenges en als mens heb je ups and downs. That’s just the way it is.  Niemand is er imuun voor. Dat zijn the kind of things dat ik van mezelf afvraag.

So yes.. wanneer ik sommige mensen onredelijke eisen ziet stellen naar zichzelf toe, naar anderen en in hun handelen en wanneer ik mezelf ook betrap met onredelijke eisen die aan mezelf stel dan vraag ik mezelf af  waarom doen we onszelf dat eigenlijk aan?

 Redelijkheid is belangrijk dit de manier waarop ik erover denk..Wat denk jij erover zijn we soms onredelijk?

picsart_10-09-03-29-56

 

See u Tomorrow Morning!

Have A Great Night!

picsart_10-13-11-27-52

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s