#Buying Cute Things/Miss B's Shoplog/Nieuwe Topics

De Happyness Planner -HEMA

PicsArt_10-27-08.16.25.png

2016-10-27-07-28-03

picsart_10-15-01-23-36

Dit is de Happyness Planner van de Hema. I got it! Yayyyy! So Girlz, Miss B las erover op de blog van één van mijn Mede Blogcollega’s. En ik had tegen haar gezegd dat ik deze Happyness Planner definitly  zou gaan aanschaffen! And I Did! Ohw Yesssss The same Day ben ik hem gaan halen. Ik ben alleen vergeten bij wie ik het heb gelezen. Erg Hé? I know Ik was te enthousiast! En ik volg natuurlijk zoveel peepz dus ja.. But She Knows Who she is! Laat me weten dat jij het bent Girl jij herinnert onze gesprek vast wel! Dan plaats ik jou link in mijn artikel. Tenslotte heb ik deze Happyness Planner door jou kunnen aanschaffen! ThnQ Girl! Miss B. Loves It! Zullen wij samen gaan kijken hoe gaaf die is? Okay Let’s Do it!

PicsArt_10-27-10.05.19.png

 

Deze Happyness Planner heb ik bij de Hema gehaald. De Prijs is €3,00 Yes! Seriously Girlll! En dan heb ik je ook wel wat. Heel eerlijk tussen ons zou ik  €10,00 of zelfs  €15,00 voor betalen. Het is het echt waard. Ik was dan ook verbaasd toen de winkelmedewerker me vertelde dat maar €3,- kost. Hij is heel mooi! De kaft heeft een lichtroze kleur. En de drie pijltjes zijn van “goud”. Echt heel nice detail. Het is een elegante boekje precies mijn stail. Belangijk om te weten: Je vind deze planner niet bij de standaard kantoor/school artikelen. Ze zetten deze planner op een aparte tafel met hele andere leuke spulletjes van deze serie.

 

picsart_10-27-10-10-13

De papier is heerlijk om op te schrijven! Ik hou van schrijven en ik let altijd op het soort schrijfpapier dat is voor mij heel belangrijk. Dus definitly een pluspunt! Een leuk detail De rand van de blaadjes zijn van “goud” echt heel sweet! Love It! En het is best een dik boek met lekker veel pagina’s.

PicsArt_10-27-07.59.44.png

De binnenkant is heel leuk ingedeeld. Er staan leuke kopjes (*Zie foto hierboven) De kopjes bestaan uit:*What Makes Me Happy* *Good Things About Today * *Great Ideas* *Plans For Tomorrow* * Planner* Echt Superleuk! (*Zie hieronder Fotovoor de Planner).

PicsArt_10-27-08.04.23.png

Een ander verassend detail is dat er een paar Quotes tussen zit echt superleuk! Om het ook een beetje verrassend voor jullie te houden heb ik maar van 1 Quote een foto gemaakt.

2016-10-27-07-33-45

Het is een leuke boekje! Het is focust op positieve dingen het heet off course niet voor niets een Happyness Planner. het helpt je om een mooie verzameling te maken van Great Memories. En dat voor maar €3,- Great Right? Ik heb er twee aangeschaft ééntje voor mijn Family Activiteiten om een verzameling te maken van onze mooie memories. Die ik later aan onze binkie zal geven. En eentje voor mijn Blog. Om alle hoogtepunten bij te houden van mijn blog. (*Zie hieronder Foto hoe ik het heb versiert).  Ik heb leuke stickers en washi tape gehaald om het te personaliseren naar mijn eigen smaak.

2016-10-27-09-39-26.jpg

Heb jij deze Happyness Planner al in je bezit?

Issie niet Cute? 

images-5

picsart_10-13-11-27-52

51 thoughts on “De Happyness Planner -HEMA

 1. Ja leuk issie he! Awhhhhhh dat is balen! Yes dat is waar morgen is er weer een dag !
  Komt goed! Maybe had het verschil gemaakt als ik het net wat eerder had gepost…
  en anders kun je manlief vragen of hij hem wilt halen dan geef je hem een foto mee! Dat doe ik altijd met hubbie😀😀😀😀 hihihi

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik altijd met me rare tips hahahaha😂😂😂😂😂 maar goed ik zo doe ik het vaak . Ik stuur hubbie dan op pad! Als hij nog de deur uit moet of daar langs gaat.

  Ik leef helemaal met je mee met het feit dat je today nog in de Hema was en dan ga ik meteen kijken hoe ik het zou aanpakken. LOL!

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: CockTail Time With Miss B.|It’s Fridayyyyyyy! | Friday Vibe with Miss B. | Miss B BlogzThingz Over..

 4. Ja hij echt heel nice! Ja het echt heel leuk als gift inderdaad😀😀😀 Precies! Voor een klein prijsje heb je echt wat moois en van goede kwaliteit ook nog!😄🎊🎉😍

  ThnQ for reading Darling! Ik hoop dat jij hem ook snel in je bezit kunt hebben!🎉
  Big Hug!💋💕💋

  Geliked door 1 persoon

 5. Yesss ik kan me dat voorstellen hihihi weet je? Toen ik naar de prijs vroeg omdat het er naar mijn mening niet erbij stond keek ik de vrouw ook heel verbaasd aan. Ik zag de 3 euro wel staan maar ik dacht dat is vat voor een ander product. Ik had een veel hogere prijs in gedachten en was dan ook bereid om dat ervoor te betalen… you know ik dacht meer aan €6,95 of €9,95 dus ik herhaalde dan ook twee keer €3,00 ???!?? Hahahaha Lol! Ze Zei ja echt waar! hahahah😂😂😂😂😂

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s