Nieuwe Topics/TEA TIME!!!!!

Tea Time With Miss B @ Night|No.117°|Night Quote |Pep@lk|Mah Night Vibe Miss B.

picsart_10-10-12-53-531

picsart_10-15-01-23-36

picsart_10-30-03-15-54

How are you doing girl? I’m Fine.. I’m a little bit tired today i had a very busy day. Maar ik ben tevreden. Is het niet heerlijk om soms desondanks je total loss bent wel tevreden bent met alles wat je hebt kunnen doen gedurende dag? So Girl, Tonight laat ik de thee voor wat het is. Helaas geen Cranberrysap for me maar wel lekker Cranberry Tea! Die drink ik tonight special for mah Girl she know who she is! Nope.. Helaas is er geen lekkers erbij tonight! Lol! Because otherwise sloop ik de calorieënteller! Lol! Ik heb gisteren een hele zak op! So girl, ook voor tonight heb ik een Quote gevonden..Lees je mee?

picsart_10-19-06-45-06

So Girl… Soms kunnen we onszelf een beetje down voelen soms zelfs zonder een directe reden.074004ee276f2613fa7150069993aef8 En soms kan het een verzameling zijn van gebeurtenissen die zich af hebben gespeeld.

Soms kunnen we te maken krijgen met veel tegenslagen at the same time. And at some point kan het too much zijn. Met als gevolg dat het lachen je wel even vergaan is.. Het maakt niet uit wat voor tegenslagen Big ones or Little ones..

Dat je jezelf niet elke dag helemaal op en top voelt is normaal. Niet elke dag is nu eenmaal hetzelfde…

Maar we moeten oppassen dat we niet verbitterd, ontmoedigd of zelfs teleurgesteld raken door al het negatieve dat er soms om ons heen afspeeld. Soms kunnen deze negatieve gevoelens zo overweldigend zijn dat we zonder dat we het door hebben onze glimlach.. Not the Fake one: “The I’m-Fine-Smile” No girl..

Maar juist onze Real Smile kunnen verliezen. I’m talking about the: I’m-Happy-No-Matter-Smile die moeten we proberen om vast te houden om die niet voor altijd te verliezen! Ohww yessss! You may know bay now dat het leven net als een rit in de  achtbaan is. Als je in een achtbaan zit dan heb je niet veel controle. Het enige wat je kunt doen is jezelf vasthouden en jezelf toegeven aan de rit. Dat is spannend maar ook heel eng. En zo is het ook met het leven… Sometimes we just have to go with the flow… And see what is next..

De bedoeling van deze quote is (Tenminste zo heb ik het begrepen) om altijd the way te vinden To Keep Smiling No Matter What! Dat is een fantastisch mijlpaal als je dat eenmaal bereikt lijkt mij! Want je leert om desondanks de challenges die er zijn & the down moments die er soms erbij komen kijken om toch het mooie van het leven te blijven zien. Het lukt je dan om het ritje van het leven door elke bocht of obstakel toch met enige plezier door te komen.

Don’t Lose The Joy of Living Life!

We have to Keep Smiling ! It isn’t That  Easy Let’s  Be Honest.. Life Can Be Tough sometimes..images-4

But i guess.. Dat het gaat over een bepaalde punt dat je bereikt om toch het goede te blijven zien en te blijven focussen op de positieve dingen in het leven no matter what wat er op je pad je komt.

En dat is niet zo gemakkelijk als het klinkt… So Yes! Let’s Keep smiling.. Het hebben van mindere dagen is okay…That’s normal. We can’t ignore that we have to accept it. En na het accepteren van hoe we onszelf voelen dan pas kunnen we eraan werken om onze glimlach weer terug te krijgen. We have to watch out that we Don’t Lose the Joy of Living Life! Dat zou toch harstikke zonde zijn?

 picsart_10-09-03-29-56

images-31

picsart_10-13-11-27-52

 

4 thoughts on “Tea Time With Miss B @ Night|No.117°|Night Quote |Pep@lk|Mah Night Vibe Miss B.

  1. Heyyyy Kimberly Girl! 😄😙ThnQ Dear! Hahaha ja inderdaad die calorieenteller is inderdaad niet lief! Hahaha maar goed af en toe iets lekkers moet kunnen nietwaar? ThnQ for reading Darling!😄💋💕
    Have A Wonderfull Day! En bedankt voor je superleuke reactie❤💕❤💕❤💕❤💕

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s