It's mah Feeling °/Nieuwe Topics

It’s Mah Feeling! Pleasure by Pain? Or Wiser By Pain?

 

picsart_05-28-03-33-03

 

picsart_10-31-12-56-37

picsart_10-12-06-53-59

We All Got Feelings , Right? And So do I! So, In this catagory i wi’ll Talk about My Thoughts, Mah Emotions, Mah Expierence. Now sometimes We have our Feelings, and i my opinion I Repeat Mah opinion Feelings are not wrong.. They just not always fit with the reality. You may  not always agree with me but that’s okay…

That why i call it:

2016-05-13-16-32-56

Ik zat vandaag te denken over verlies. Het gevoel dat je krijgt wanneer je denkt iets verloren te hebben. Wanneer je iets verliest of wanneer je iets kwijtraakt het maakt niet uit wat. Maakt het je bekwaam voor in de toekomst en ook zorgt het ervoor dat je beseft dat niets vanzelfsprekend is. Een eye opener dus! (Tenminste voor mij). Sommige battles die we hebben verloren laten grote littekens achter. Maar nu weet je tenminste hoe je met sommige situaties om moet gaan die je helaas verminkt hebben achtergelaten. Is verlies iets negatiefs? Gedeeltelijk. (Vind ik dan).

Het niet prettig voelen of down zijn maakt dan weer ruimte om bij dingen stil te staan. En dat is juist het positieve ervan. Want dan ga je vaak denken over actie en resultaat. Je manier waarop je normaal zou handelen  dus je routine wordt even onderbroken. Het komt op zo’n moment stil te staan. Dat is iets positiefs want bij routines denkt je meestal weinig na. Het is toch iets wat je elke dag doet op hetzelfde manier waardoor het resultaat ook hetzelfde blijft. Maar als je dingen meemaakt zorgt het er juist voor dat je die routine verbreekt en gedwongen wordt om een verbetering in te brengen waardoor je resultaat ook veranderd. Ten goede).  Een struikel blok is niet leuk om tegen te komen op een vetrouwde die je dagelijks loopt. Maar het maakt je wel bewust dat je altijd op moet letten waar je loopt en hoe je loopt. En dat maakt je scherper en alterter. Dat is het positieve van negatieve dat je meemaakt.

Je denk altijd na als je verlies lijdt. Er komt bijna altijd wel iets positiefs of speciaals uit. Wanneer je bepaalde dingen ervaart waardoor je als het ware verminkt wordt of die littekens achter laten ontwikkel je andere speciale eigenschappen die je dan zult helpen om er uit te komen en er uit te blijven. Deze eigenschappen zou je anders nooit hebben gekregen als je bepaalde verwondingen niet had opgelopen.

 

“Pleasure in Pain? Nee, dat zeker niet! Wiser By Pain? Ohw Yessss!”

So, yes!

Dit is wat ik voor mezelf heb geleerd.

picsart_07-07-02-02-33-1-1

 

8 thoughts on “It’s Mah Feeling! Pleasure by Pain? Or Wiser By Pain?

  1. Het is niet makkelijk om uit iets vervelends of negatiefs een positieve les te halen maar dat is wel de juiste manier hiermee om te gaan.
    Uiteindelijk maakt het je sterker, wijzer en moet je dankbaar zijn voor die les.. hoe pijnlijk die ook is.
    Mooi omschreven Miss B !! 😘😘

    Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s