Nieuwe Topics/TEA TIME!!!!!

Tea Time @ Night No.121| Night Quote “Stop Beating Yourself Up” & Night Vibe

 

picsart_10-10-12-53-531

picsart_10-30-03-15-54

Hello Dear! So Yes! Het is alweer donderdag avond, snel hé?  Wauw!2016-09-16-19-50-161

Just One day en het is weekenddd! Yay!

Ohw Yesss! Hoe was je dag? Ik hoop goed, darling. My Day?  Girl, Girl, Girl My Day was heerlijk! Ik werd today flink in de watten gelegd door mah Boo. Echt heel sweet!

Of course, heb ik een Quote uitgekozen voor tonight. lees je mee? Alright, there we go!

 

picsart_10-19-06-45-06

 

So yes.. Here is the thing. images-21Soms is het makkelijker om anderen te vergeven maar het is vaak moeilijker voor sommige om zichzelf te vergeven. Ik vind de Quote definitly  a good one. Yes, iedereen maakt fouten en dat betekent dat jij en ik ook fouten kunnen maken. Fouten waarbij we onszelf maybe heel erg schuldig over kunnen voelen en we onszelf heel erg kwalijk kunnen nemen. Het is in mijn opinion een kwestie van erkennen en accepteren van je fouten & move on.  Het is  the same als het verwachten van anderen om hun fouten te erkennen.  Of course is het makkelijker om dat van een ander te eisen.  But what about ourselves? Zouden we dit eigenlijk ook niet van onszelf eisen?

Sommige mensen voelen zich heel erg schuldig en dat is normaal dat je dat gevoel kunt hebben. Dat ontkent deze Quote ook niet. Of course speelt de ernst van een situatie een rol maar toch moeten we proberen om onszelf  ook te vergeven. We hebben allemaal weleens een verkeerde besluit genomen en daar is niemand trots  op. En dat hoeft ook niet. Het is immers ook niet leuk om fouten te maken. Of het nou big ones zijn or little ones. Sommige mistakes die hebben nu eenmaal een groot impact en anderen mistakes kun je ongedaan maken. Het is inderdaad not healthy om jezelf over and over again te straffen for a bad choice that you made of  iets verkeerds dat je hebt gedaan. Ik denk persoonlijk dat the message van this Quote  There Comes a Time That you Have To Stop Beating Yourself zeker weten een good wake up call is voor degenen die hier maybe tegen aan lopen en een great reminder voor ons die maybe ooit een keer in zo’n situatie terecht kunnen komen. At some point you have to break the cycle. Je kunt niet op repeat blijven. Het leven gaat door en in principe moet je ook door. Gezien het feit dat gedane zaken geen keer hebben. Je kunt de tijd niet terugdraaien. Maar het zijn de things  die nog moeten komen juist die momenten zijn die je moet pakken want het zijn die net die momenten die je kunt gebruiken. Je moet ze als kansen zien om de fouten te herstellen. And the same mistakes te verkomen.

Maar ik denk dat alles begint bij erkennen. Dat zorgt er voor dat je niet in een bepaalde spiraal komt en blijft waarbij je jezelf constant zal blijven blamen. Het is normaal in het begin als iets heel pril is om bepaalde gevoelens te hebben. Zoals ik al eerder zei: Je moet het verwerken en accepteren om te werken naar verbetering. Dat is heel normaal maar the Quote zegt: “There Comes A Time” En dat betekent dat er een bepaalde moment komt om dingen af te sluiten en achter je te laten. Het erkennen van fouten verlost. Het is the best thing dat iemand kan doen naar een ander toe of naar hun zelf. Om een relatie te kunnen herstellen is er echt erkeninng nodig. Ontkennen zal definitly mensen va nelkaar scheiden en een relatie blijvend kunnen schaden.  Dat is mijn opinion. We moeten onszelf vergeven voor the mistakes that we made. We kunnen onze mistakes niet weg gummen maar we kunnen wel andere keuzes nemen voor in de toekomst. Dus ja ik vond deze Quote wel een great one.

Wat vind jij van deze Quote?

 

picsart_10-09-03-29-56

 

13-1

picsart_07-07-02-02-33-1

12 thoughts on “Tea Time @ Night No.121| Night Quote “Stop Beating Yourself Up” & Night Vibe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s