Nieuwe Topics/TEA TIME!!!!!

Tea Time Special with Mel & Miss B. |No.131|Our Quote Switch| Night Vibe° Walking Away

picsart_11-28-12-24-26

picsart_10-15-01-23-36

It’s Time for our Tea Time with our Guestblogger:

Melanie! Yay! Check haar blog out als je haar nog niet volgt ze is een geweldige blogger! Klik hier: http://kleinkaboutertje.wordpress.com/ 

Wat fijn dat je er weer bent Gir! Ik hoop dat je een fijne dag hebt gehad. Wat was het koud zeg! Seriously! Zo hier zijn we dan weer lekker binnen en warm! Ik zit nu heerlijke genieten van mijn kamille thee. So tonight hebben Melanie en ik weer een Tea Time voor jullie voorbereid ohw Yess! Ik heb een Quote voor haar uitgekozen en zij heeft een Quote voor mij uitgekozen. Lezen jullie mee?  There we go!

¤°•●°•●°•●°¤

picsart_11-29-06-45-47

¤°•●°•●°•●°¤

Miss B heeft mij een aantal quotes toegestuurd, waarvan ik er één van mocht kiezen. Hier heb ik op mijn beurt mijn gevoel op losgelaten en geschreven wat ik van deze quote vind. Thanks for the beautiful quotes Miss B! 😉 Here´s my Quote for today.

images-182.jpg

Dit heb ik de afgelopen week al een aantal keren een paar meiden van 14 jaar duidelijk te maken.

Hoe erg het ook is dat men zoveel moeite doet je de grond in te trappen, sta erboven! 

Wij volwassenen hebben daar soms al moeite mee, laat staan hoe moeilijk dat is voor pubers.

Op die leeftijd trek je je alles heel persoonlijk aan, dat is ook logisch want je moet nog zoveel leren en zeker hoe je met negatieve mensen moet omgaan. Iedereen heeft eigen ervaringen met mensen die je grond in willen trappen en hoe je daar mee om bent gegaan. Hoe ouder je wordt, hoe makkelijker het wordt er ook echt boven te staan. Het is uiteraard erg genoeg dat je hier vaak je leven lang mee te maken krijg, dat er altijd mensen zijn die denken dit te moeten doen voor welke reden dan ook.

Als ik naar mijzelf kijk dan is het precies zo gegaan, maar met de jaren ga je er gewoon makkelijker mee om. Echter… de verontwaardiging blijft, het ongeloof, onbegrip, gewoon niet kunnen begrijpen wat het is dat mensen dit doen. Zeker als het mensen betreft die dicht bij je staan en jou ineens de rug toekeren, achter je rug om gaan praten, leugens de wereld in helpen en je proberen in een slecht daglicht te zetten.

Ik vraag mij dan af: waarom in hemelsnaam !!

Als je klaar bent met iemand, prima! Zeg dat gewoon en leef je eigen leven. Maar waarom zou je verhalen de wereld in willen helpen, dingen willen zeggen die kwetsend zijn ?

 Nog even een trap na geven?

Aandacht, Jaloezie en Afgunst

Dit hangt allemaal samen met de meest negatieve emoties die een normaal mens niet eens zou willen voelen. Je voedt dit door zo´n akelig, gemeen en achterbaks gedrag. Waar het goed voor is ?
Dat weet niemand.. 

Je wordt er niet beter van als persoon, sterker nog: dit bouwt een akelige karma op voor jezelf! En je wilt zelf toch ook niet zo behandeld worden ? Waarom zou je een ander hier dan doorheen willen trekken ?

Mijn advies: 

Blijf jezelf trouw.

Verlaag jezelf niet tot acties als deze en als er mensen zijn die jou de grond in willen stampen, Negeer het !

Sta erboven, want het niveau waar die mensen zich bevinden is veel lager dan jij staat en zij zijn jouw kostbare energie en gedachtes niet waard.

Jij bent beter dan zij ! Groter dan zij ! En mooier dan zij !

Heb jij nog altijd moeite met het negeren van dit soort mensen ?
Hoe ga jij hier mee om ?

XmelX

¤●•°●•°•●°•●¤

 

Dit is de Quote dat Melanie voor mij heeft uitgekozen:

motivational-good-morning-quotes-everyday-may-not-be-good

Hoe vaak hebben we niet gehad dat er op een dag maar één iets mis hoeft te gaan en we automatisch meteen het gevoel krijgen of de neiging hebben om het gehele dag meteen onder een: “Bad day ” plaatsen?

Het is niet eigenlijk ook niet zo raar want als wat er iets  mis is gegaan dan heeft het  nu eenmaal veel impact en overlapt als het ware al de andere dingen die je die dag hebt gedaan die juist wel heel goed gingen en dus val al het goede dat je die dag hebt beleefd in de achtergrond. So this Quote heeft een message dat ons toch leert om te focussen op de dingen die juist wel goed zijn gegaan.

So Yes:

“There May Not Be Good in Every day But There is Something Good Every day.”

Soms kun je  niet alleen een bad day hebben maar soms kan het zelfs om een hele lange periode gaan dat het  even wat minder gaat. Ook dan is het belangrijk dat we blijven focussen op de dingen die wel goed gaan. Het is niet makkelijk maar het is het wel het beste wat we kunnen doen in mijn opinion. Want het focussen op het positieve dat bouwt je toch op en het sleept je vooruit. En het focussen op het negatieve tja… dat breekt je toch af en het brengt je dan in een neerwaartse spiraal. En dat willen we niet, nietwaar? Het  is niet makkelijk maar het is ook  zeker niet onmogelijk. Positief zijn en het positief blijven geeft ons kracht en een boost het biedt ons de mogelijkheid om te focussen op het tijd dat het wel weer goed zal gaan. En dat hebben we ook nodig anders redden we  het niet. Het focussen op het negatieve zal ons echt niet ten goede doen. Het leven zelf is al een hele challenge en soms complicated ik denk dat we het alleen maar moeilijker voor onszelf zullen maken door te focussen op wat niet goed gaat. Natuurlijk moeten wij onze challenges erkennen. Als we deze zouden ontkennen dan houden we onszelf voor de gek, nietwaar? Er zullen altijd  hier en daar wat tegenslagen that’s life en we zijn nu eenmaal niet inmuun voor. Maar na regen komt zonneschijn! Het niet non stop blijven regenen. En wat deze Quote zegt  is datgene dat ons door de periodes sleept dat het maybe wat minder gaat goed gaat. En het zorgt ook voor dt we de momenten dat alles goed gaat ook meer waarderen.

Laten we niet ontmoedigd raken maar blijven focussen op de lichtpuntjes want die zijn er  altijd. Hoe uitzichtloos sommige dingen ook lijken en how many challenges je al hebt doorstaan blijf focussen op wat wel goed gaat dat houdt je ter been en geeft je doorzettingsvermogen.

So yes!

ThnQ Melanie van het uitkiezen van deze mooie Quote!

Namens Melanie & Me wensen we jou een hele fijne avond!

Will you Join us Tomorrow @ our next Tea Time Special?

picsart_10-09-03-29-56

images-27

picsart_10-13-11-27-52

8 thoughts on “Tea Time Special with Mel & Miss B. |No.131|Our Quote Switch| Night Vibe° Walking Away

  1. Je hebt het nou precies zo uitgelegd, zoals het bedoeld is!
    Focus op het positieve want het is niet de bedoeling dat we heel makkelijk de negatieve dingen onthouden en veel minder makkelijk de goede, leuke en positieve dingen! Het moet andersom zijn!
    Je hebt het mooi neergezet Miss B !! 😘😘😘

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s