Nieuwe Topics/Review with Miss B.

Hoverboard|Review with Miss B.°

picsart_01-05-05-54-05

picsart_01-05-05-45-03

Een paar weekjes geleden hebben wij onze binkie verwend met een Hoverboard. Het is inmiddels al een tijdje een hype. Echt nieuw is het niet. Maar wij hebben hem nu in ons bezit en het me leuk om ons ervaring met jullie te delen.

Onze binkie is er heel blij mee! Om een goede review te kunnen geven heb ik even een paar weekjes gewacht met dit review. So, dit is mijn review lees je mee?

English

A few weeks ago we surprised our son with a hoverboard.

Hoverboard is very popular for quite a while now it is not anything new. But we have it in our possession now and I wanna share my expierence you.

PicsArt_01-05-08.03.51.png

picsart_01-05-06-09-45

We hebben hem gekocht bij Bart Smit voor €200,00. Bij het aanschaffen is het belangrijk om te weten dat je sterke man mee moet nemen. Lol!

Je moet er echt nog iemand bij hebben om je te helpen dragen because girl het is echt zwaar. Ik had mijn hubbie mee dus dat scheelt had ik hem niet mee dan kon ik hem in mijn uppie niet meenemen.

Er waren  twee medewerkers nodig om hem op de toonbank te plaatsen en in te pakken. Dat zegt al genoeg denk ik. Maar we zijn er heel tevreden mee! Echt een gaaf ding!

We hebben gekozen voor een zwarte. Ik vind persoonlijk de zwarte het mooiste en de witte. Maar met de nadeel van een witte hoverboard is dat je sneller de krassen zult zien en dat is de reden waarom ik voor een Black one koos.

English

We have bought it at: Bart Smit (toy store in Holland). For € 200.00 It’s very heavy and you really need to bring someone to help you lift it.

At the counter there were two employees needed to put it on the counter and to pack it with gift wrapping paper. That says it all I think.

We are very satisfied, We got a black hoverboard. You can choose between: white, blue, black and red.

It comes with a charger and a clear instruction. The hover board has two blue lamps that the hoverboard a nice look.
It can carry a weight of up to 120 kg.

picsart_01-05-09-54-46

Het geeft je een duidelijk signaal aan dat de batterij leeg is. Het gaat 3 uurtjes mee. Het enige minpunt is dat het heel zwaar is. Dus onze zoontje zal alleen met zijn vader erbij kunnen rijden want het is gewoon zwaar om te tillen want mocht de batterij op zijn dan wordt het sjouwen. En daar is toch echt spierballen voor nodig.

Er word aangeraden om een helm te dragen en dat is niet voor niets de hoverboard kan namelijk best hard rijden. Het is in principe heel makkelijk om te rijden het draait eigenlijk alleen maar om balans.

Het kan een gwicht van max.120 kg dragen. Het was even oefenen maar na half uurtje had onze binkie hem helemaal onder controle.  Door met je voeten  een beetje naar voren te leunen stuur je de hoverboard in de richting die je wilt.

 

English

You will be notified by a signal when the battery is low and should be recharged. The battery lasts about 3 hours.

The only flaw is that it is very heavy. So our son will be able to drive it only with his father because it is heavy to lift. It is recommended to wear a helmet because it can reach high speed. It’s very easy to drive it is actually just to balance. It was equally exercise but after half an hour our son had it totally under control.

 By leaning forward with your feet you will send the hoverboard to the right direction.

CONSLUSIE

Dit was onze review over  the hoverboard. Het is een gaaf ding!  Echt een boyz toy. Ik vind hem zelf ook heel gaaf en ik heb er ook op gereden en dat zal dat ook  vaker doen.

Het is een aanrader!  Maar als je kind net als mijn zoontje zeven jaar oud is raad ik je wel aan om je kind onder toezicht erop te laten rijden met een helm. Het is eigenlijk  bestemd voor tieners vanaf 14 Jaar. Maar goed onder begeleiding is het prima te doen. Dat werd ons bij het aanschaffen ook verteld. Want we twijfelden toen we lazen dat het voor kids vanaf 14 jaar waren desondanks we ook kleinere kinderen erop zagen rijden. Veiligheid gaat toch voorop maar nu we hem ongeveer een maand hebben hebben kan ik zeggen dat het te doen is voor iets jongere kinderen. Maar het is belangrijk om de snelheid ervan niet te onderschatten en dus moet je de kids echt constant herinneren om er rustig op te rijden. Bij Bart Smit kun je hem terugbrengen en dan zorgen zij voor de reparatie ervan. En kun je hem vervolgens weer ophalen dus dat is wel fijn. Er zit in totaal zo’n twee jaar garantie op. Niet slecht, toch?

Kinderen leren snel! En ook onze prinsje is er inmiddels helemaal aan gewend en doet zelfs trucjes. Lol!

picsart_01-06-09-38-44

 

English

This was our review on the hoverboard. It’s a cool thing!  Really a boyz toy. I also found it really cool also and I drive It as well . It is a great thing to have. But if your child is seven years old I recommend to use it under supervision and with helmet.

It’s actually intended for teenagers from 14 years. But under guidance it is okay to let younger kids drive it. That what they said to is at the store. And of course we have seen other little kids drive it as well.

picsart_01-06-06-44-46

Heb jij ook zo’n gave Hoverboard in je bezit? Of heb je al eens op gereden? Wat zijn jou ervaringen met deze Hoverboard? Ben jij van plan eentje te halen?

English

Do you have such a cool Hover board in your possession? Or did you drive one already? What are your experiences with this hoverboard? Are you planning to get one?

picsart_01-06-02-43-38

images-5

 

6 thoughts on “Hoverboard|Review with Miss B.°

  1. Hey Gitl!💕
    Ja het is zeker belangrijk om er heel verantwoord op te rijden want de gevaren zijn er zeker!! Soms zien we kleinere kinderen op rijden zonder toezicht van de ouders gewoon op straat en dan hou ik mijn hart vast. Want de snelheid van dit ding wordt onderschat. Maar leuk is het zeker!😀😀😀😀

    Geliked door 1 persoon

  2. Wonderful review ❤❤❤
    Simply loved your post and you are an amazing blogger and one of my favorite too. Love ❤ Much Much love kisses and hugs to you❤❤❤💓💓💓💓💋💋💋💋

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s