Nieuwe Topics/TEA TIME!!!!!

#44 Tea Time|Morning Quote|PepT@lk|Miss B’s Never Ever Will List| Morning Vibe | A Question for you Girl!

 

PicsArt_06-26-04.37.31

PicsArt_06-19-11.04.37

Goodmorning Chicasss!!

It’s finally Fridayyyyy! YAY! 2016-04-14-11-08-20Nog one week en dan begint ook voor ons finally de zomervakantie. Ohw Yeah! Hoe is het met je? I’m fine Girl.. Ik ben al gedresst. Ready om straks de deur uit te gaan om een paar dingen te doen.. En jij? Ben jij ook ready of ga je nu pas beginnen met dressen? Geen zin? Come on Girl! Get up dress up put something nice on and Let’s do this one more time. Over een paar uurtjes kunnen we to the fullest genieten van het weekend! Even doorzetten!

This morning heb ik gekozen voor een heerlijke cappucino delicioussss!  Met een heerlijke knoflookbroodje. Zullen we gaan kijken naar de Quote this morning? Okay..Yesss Dear laten we dat maar eens doen…

PicsArt_06-19-11.26.58

So.. This is the qoute die mijn aandacht trok this morning.. Even een Fun Thema Today Because Girlz after all kunnen we niet alleen over serieuze things babbelen. Anders wordt de thee te sterk! We have to add some sweetness in it, Right? Ohw Yesss, Girlz we have to! Niemand wilt een te bittere thee.(If you what i mean)

blogger-image-167270355

So girls..Allemaal hebben we een bucketlist van dingen die we heel graag willen doen. Maar ik ben er zeker van dat er ook een dingen zijn waar je ook 100% zeker van bent dat je dat never nooit zal doen.

Ik heb een lijstje samengesteld van dingen die ik persoonlijk never nooit zal doen.  

Kijken jullie mee?

#Mah Never Ever List!

PicsArt_05-22-05.21.43

  1. Rondvaart maken in een luchtballon
  2. Bungee Jumpen
  3. Duiken in de open zee
  4. Vliegen in een helicopter  of een kleine vliegtuigje 
  5. Een vliegreis maken die langer is dan 11 uur vliegen
  6. Al mijn haren op mijn hoofd eraf scheren
  7. Op reis gaan zonder mijn gezinnetje (Tenzij er een noodgeval is).
  8. Alleen een boswandeling maken no way! 
  9. Berg beklimmen
  10. Skieën
  11. ’s Avonds laat alleen fietsen 
  12.  Hoger dan twee hoog wonen
  13. Surfen
  14. Parachute springen 
  15. Op het dak van een wolkenkrabber staan
  16. Een vogelspin vasthouden 
  17. In dezelfde kamer blijven met een Hommel of een Bij (No way!)

 

Sharing is Caring, Right?

Ik ben wel benieuwd of jullie ook dingen hebben waarvan je zeker weten weet dat je dat never nooit zal doen.  Share with me.

 

PicsArt_06-19-11.20.28

So Girlzzz! Allemaal hebben we wel dingen die we absoluut never ever zullen doen. And that’ s okay…

Schaam je niet voor wat je niet durft. Zoals je misschien hebt gemerkt heb ik veel dingen vermeld die met hoogte te maken hebben. Because  Yesss! That’s Right.. Miss B heeft hoogtevrees. En ben ik als de dood voor bijen en hommels.

Maar goed het is even doorzetten.. Het weer maakt het er zeker niet gemakkelijker op. Ik hoop dat leuke plannen hebt voor this weekend. En voor jou die today al vrij is Girlll Girl Girlll i’m Jalous!!

Mah Question For You Girl!

Next week wil ik the Favorite ‘Quote van..‘ doen. Mijn idee is om next week de hele week elke Tea Time tot volgende week vrijdag over de favoriete Quote van (hopelijk) jou in mijn Morning Quote tijdens onze Tea Time bespreken.

Het enige wat je moet doen is de link  van jou favorite Quote sturen onder dit artikel. En ik zal jou naam en blog erbij vermelden met jou favorite Quote.  Tijdens onze Tea Time momenten van de komende week dan zal ik lekker kletsen over jou favorite Quote tijdens de Morning Quote.

Ik hoop dat je mee doet jou en de link van jou Quote stuurt! I really do. Heb jij een favorite Quote?  Ik hoor het graag!

PicsArt_06-24-10.45.16Laten we lekker swingen op deze Beat in het weekend in gaan!

See you monday.. On our next Tea Time?

4649579c4d8059a7f050e60bbb581507

picsart_03-04-10-23-161

 

 

PicsArt_04-17-04.28.11

15 thoughts on “#44 Tea Time|Morning Quote|PepT@lk|Miss B’s Never Ever Will List| Morning Vibe | A Question for you Girl!

  1. Hahahaaaaa jaaa pppfffff ! Ik nu ook 😂😂😂 vreselijk hey insekten. Bedankt voor je reactie echt superleuk ! Fijne weekend Girl!😄 Als je je favoriete qoute wilt sturen voor onze tea time van next week zal gaaf zijn!

    Big Hug!

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik begrijp wel waarom het is iets dat alle negativiteit in 1 keer de deur wijst! Echt een goede qoute bedankt meid dat je de tijd hebt genomen om hem te sturen. Ik zal dan ook met jou Quote beginnen omdat jij de eerste bent die eentje heeft gestuurd. Ik hoop dat er nog een paar binnen stromen hihihi!

    Geliked door 1 persoon

  3. Heyhye Girlllll! Hihihihih ! Pfff ik krijgt het er al benauwd van😂😂😂Maar ja ieder zijn ding hey. Heb je dat weleens gedaan? Zozo deze is ook een Nice one! ThnQ for Sharing! Dinsdag zal ik jou favorite Qute in onze tea moment gebruiken!🎊🎉🎉🎊 ThnQ Girl voor het reageren en het versturen van je favoriete Quote! Ik waardeer het enorm!

    Ik wens je een heel fijn weekend!💋💋

    Big Hug Miss B. ♡

    Like

  4. ik dacht serieus dat ik een reactie geplaatst had, maar niet dus !! 😦 darn!
    Anyway: mijn favoriete quote is : The best way to predict te future, is to create it. (Abraham Lincoln)
    en oh ja.. parachute springen, bungee jumpen, skydiven, delta vliegen en rock jumping.. done that !! totally awesome! 😀
    In een luchtballon krijg je mij echter never nooit niet in ! hahahahaha

    Geliked door 1 persoon

  5. Heyhey Girlllll! Bedankt voor je Quote! Echt een great one! Donderdag zal ik hem plaatsen! Echt Dankjewel!😄
    Serieussssss ?!.vertel hoe was het skydiven en Bungee jumpen was je niet bang?! Had je niet een moment dat er vanaf zag? 😨😨😨Echt,Top dat je dat durft ! Petje af! Ik zal echt diaree krijgen van de spanning! 😂😂😂😂😂

    Like

Plaats een reactie