Nieuwe Topics/TEA TIME!!!!!

No.79° Tea Time|Sprinkle over a Pinch of Love & Life Tastes Better!|Morning Quote|PepT@lk|Mah Morning Vibe

PicsArt_07-12-11.07.28

 

2016-08-09-18-13-18

PicsArt_08-11-11.35.50

It’s Tuesday°

download (2)

Counting Down-5-Days- Till The Big Wedding Day!

PicsArt_07-18-02.20.16

Ola Chicas!

B7SrS6lIgAA6kfu

Today verwelkomen we  day two van deze nieuwe week. Ik hoop dat je er zin in hebt today! Nee? Heb je juist niet zo’n zin? Ohww okay.. ik hoop dat je er iets meer zin in hebt later naarmate the day verder zijn gang gaat. Maar ik hoop wel dat je yesterday een fijne dag hebt gehad op school, work or stage. So, this morning ben ik als een gek thee aan het drinken. En forceer mezelf op dit moment om te ontbijten. Ik heb altijd voor dat Tante Betje op bezoek kom meer dorst dan trek. Voor jou die geen zin hebt this morning: Come Girl! Wake Up, get Dressed, Get your Mindset Ready! You can do it! Het wordt mooi weer! De zon doet wonderen you will see..

Shall we check out  the morning Quote?

Yeah, Lets’s do that!

 

picsart_06-19-11-26-58

There We Go! This is dan The Morning Quote die ik heb uitgekozen:ea8388ede75da213fb34f4faffa1d97a

Morning Quote in het Engels:

“Sprinkle over a Pinch of Love and Life Tastes Better”

The Point van deze Quote is:

Dat we alles wat we moeten doen met veel liefde doen!

Picture This:

Je gaat koken voor je loved ones of voor jezelf  doe je dat veel liefde, Right? (Als je zin hebt om te koken tenminste). En als je van koken houdt al helemaal! Je bedenkt zorgvuldig wat je gaat koken. En houdt een beetje rekening met iedereen als je gaat koken. Je voegt dingen toe die je weet dat ze heel lekker vinden of  je kookt iets waar ze heel dol op zijn! En off course uit liefde hou je rekening met eventuele allergieën. Je kiest zorgvuldig je producten en kijkt goed naar de kwaliteit van de producten waarmee je gaat koken. Je snijd alles heel netjes in stukjes en je maakt er iets delicious van. Bij het opdienen van je eten schep je je eten met veel zorg uit. Je maakt de borden very nice op en op every detail heb je gelet. Je dierbaren zullen het liefde waarmee je het eten hebt voorbereid  zien en proeven in je food.

Maar hoe zou dat eten hebben gesmaakt als  je het niet echt met liefde maar uit plicht zou hebben voorbereid?

Dan zou het maybe iets minder smaken en de presentatie zal minder zijn. Het komt defenitly dan over in je eten. En eigenlijk is het zo ook met alles dat we doen.

So, This is the way dat ik deze Quote heb begrepen dat we alles dat we doen we het met liefde moeten doen. En niet uit plicht. Alles dat je met liefde doet:

Je hobbies, het opvoeden van je kids (als je die al hebt) het volgen van je droomopleiding of het verzorgen van je huisdier(en) it doesn’t matter what maar alles wat je doet doe het met liefde. Dat is wat ik heb begrepen. Ik denk zeker dat als je alles met liefde of vanuit je hart doet dat het zeker het alles veel leuker maakt! Als je iets doet dat je niet zo leuk vindt dan zul je dat zeker merken de passie er niet is. En ook de kwaliteit van wat we doen zal an defenitly veel minder zijn. Dingen doen zonder passie of meer uit plicht is niet iets dat het leuker van zal maken voor jezelf of de anderen om je heen. En het wordt een last voor jou of voor mij. Heb jij op dit momentje een studentenbaantje die je niet leuk vindt? En ga je meer omdat het moet? Maybe kun je dan voor jezelf dan nagaan waarom je het niet met liefde doet en ofhet anders niet tijd wordt dat je anders op zoek gaat naar een andere studentenbaantje waar je wel je liefde of passie in kwijt kan. Dat zou voor iedereen zelfs veel leuker zijn. En je wordt ook happier van (I have no idea of dit woord bestaat lol).

Girl, Zie je jezelf al met een big smile opstaan een nice outfit samenstellen voor yourself en dan fluitend de deur  uit gaan? I Mean dat is toch een wereld van verschil, right? En dat puur omdat je iets doet wat je met veel liefde kunt doen.

Just Think About it!

picsart_06-19-11-20-281

Everything that we Do we have to do it With a Lot off..

Thats Right:

Love!

En als wij op dit moment niet die gevoel hebben in de dingen die we doen en everday met tegenzin naar ons werk gaan of met tegenzin een bepaalde opleiding volgen to please our parents of andere dingen doen waar wij zelf eigenlijk helemaal niets mee hebben, hoe kunnen we dan die extra liefde strooien in alles wat we doen? Yes, Deze Quote heeft het over extra liefde strooien in alles wat we doen en dat kan alleen maar mooie dingen met zich brengen. We moeten dingen doen die het mooiste uit ons brengt en zo kunnen wij het overdragen to everybody around us. En dat is alleen maar mogelijk als we vreugde kunnen halen in wat we doen  & off course with a lot of love!

Let’s Do Everything with  more Love dat we already doen and more dedication!

If you like what you do then keep The Passion in it!

Come Girl! Let’s Start Today!

Have A Nice & Beautifull Day!

picsart_06-24-10-45-16

Come On! Lets Dance ! Dance! Dance!

 

images (64)

PicsArt_07-07-02.02.33

2 thoughts on “No.79° Tea Time|Sprinkle over a Pinch of Love & Life Tastes Better!|Morning Quote|PepT@lk|Mah Morning Vibe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s